byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Abscirrus Pinot Noir 2019, Santa Rita Hills, Aux Mages

Pinot fra en lille kølig mark i udkanten af Santa Rita Hills. Høstet over en måned med mange små plukninger for at få den rigtige modenhed. Vinificeret med en blanding af hele klaser og håndafstilkede druer. Lagret på 3 år gamle Rousseau fade i 18 måneder. Bare en knivspids svovl ved flaskning.


Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gygax på Cascina Ebreo hos Mauro Veglia og hos Silvia Altare på Elio Altare førte videre til den dybt spirituelle og biodynamiske Elisabeta Foradori i Trentino. Muligheden for selv at lave vin blev en realitet hos naturvinsproducenten Ryan Roark på Roark Wine Company, hvor Emil fik mulighed for at producere sin egen vin.

Pinot fra en lille kølig mark i udkanten af Santa Rita Hills. Høstet over en måned med mange små plukninger for at få den rigtige modenhed. Vinificeret med en blanding af hele klaser og håndafstilkede druer. Lagret på 3 år gamle Rousseau fade i 18 måneder. Bare en knivspids svovl ved flaskning.


Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gygax på Cascina Ebreo hos Mauro Veglia og hos Silvia Altare på Elio Altare førte videre til den dybt spirituelle og biodynamiske Elisabeta Foradori i Trentino. Muligheden for selv at lave vin blev en realitet hos naturvinsproducenten Ryan Roark på Roark Wine Company, hvor Emil fik mulighed for at producere sin egen vin.

DKK  525,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Pinot fra en lille kølig mark i udkanten af Santa Rita Hills. Høstet over en måned med mange små plukninger for at få den rigtige modenhed. Vinificeret med en blanding af hele klaser og håndafstilkede druer. Lagret på 3 år gamle Rousseau fade i 18 måneder. Bare en knivspids svovl ved flaskning.


Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gygax på Cascina Ebreo hos Mauro Veglia og hos Silvia Altare på Elio Altare førte videre til den dybt spirituelle og biodynamiske Elisabeta Foradori i Trentino. Muligheden for selv at lave vin blev en realitet hos naturvinsproducenten Ryan Roark på Roark Wine Company, hvor Emil fik mulighed for at producere sin egen vin.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land USA
Område Californien
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ