byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barbaresco Ronchi 2020 DOCG Albino Rocca

96 Point - Wine Enthusiast (2016)


"...Forest floor, new leather, underbrush and eucalyptus aromas mingle with a whiff of peppercorn. On the full-bodied, focused palate, tightly knit, noble tannins and bright acidity frame juicy Morello cherry, licorice, tobacco and a hint of truffle. Drink 2026–2036. Cellar Selection.... "


"dog let og charmerende, viser denne rødvin en utvivlsom lakrids, tjære og kirsebær smag af Nebbiolo. Den er rund, og byder på et strejf af egetræ krydderi og garvesyre indlejret i sin rigelig kød. Eftersmagen er lang, udfolder yndefuldt, med lakrids og krydderi.


Barbaresco Brich Ronchi er en enkeltmarks Barbaresco lavet 100% på druen Nebbiolo. Druerne kommer fra 45 - 55 år gamle vinstokke fra enkeltmarken af samme navn. Marken ligger i en højde af 200 m. over havets overflade. 
Vinificeringen foregår i temperaturreguleret rotorfermentator. Efter vinificeringen lagrer vinen 18 mdr. på 80 - 90% nye barrique. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker Brich Ronchi om året. Vinen er kraftig og koncentreret i smagen, med toner af tobak, lakrids, samt sødme fra fadlagringen i eftersmagen. Velegnet til de kraftigste kødretter, gode pastaretter, risotto, og retter med svampe.


Barbaresco Ronchi fremstilles af gamle planter på dette respekterede territorio og har altid været familiensstolthed. Planterne yder druer, der giver en relativt stort anlagt Barbaresco med en betydelig dybde og
tanninstruktur, ikke ulig dem fra Montestefano, der ligger tæt ved. Tidligere blev denne Barbaresco fremstillet med macerationstider helt ned til 3 døgn, meget høje gæringstemperaturer på helt op til 39 grader celsius og lagring på 70-100% nye franske barriques. I 2003 ændrede Angelo formlen og indførte lagring på 50% barriques og 50% store botti. Senere er macerationstiden sat op og i 2011 blev vinen lagret 24 måneder  på 20 hl botti, hvilket blev sat op til 30 måneder for årgang 2013. Det er en Barbaresco af stor karakter og dybde, traditionel og majestætisk af udtryk.

96 Point - Wine Enthusiast (2016)


"...Forest floor, new leather, underbrush and eucalyptus aromas mingle with a whiff of peppercorn. On the full-bodied, focused palate, tightly knit, noble tannins and bright acidity frame juicy Morello cherry, licorice, tobacco and a hint of truffle. Drink 2026–2036. Cellar Selection.... "


"dog let og charmerende, viser denne rødvin en utvivlsom lakrids, tjære og kirsebær smag af Nebbiolo. Den er rund, og byder på et strejf af egetræ krydderi og garvesyre indlejret i sin rigelig kød. Eftersmagen er lang, udfolder yndefuldt, med lakrids og krydderi.


Barbaresco Brich Ronchi er en enkeltmarks Barbaresco lavet 100% på druen Nebbiolo. Druerne kommer fra 45 - 55 år gamle vinstokke fra enkeltmarken af samme navn. Marken ligger i en højde af 200 m. over havets overflade. 
Vinificeringen foregår i temperaturreguleret rotorfermentator. Efter vinificeringen lagrer vinen 18 mdr. på 80 - 90% nye barrique. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker Brich Ronchi om året. Vinen er kraftig og koncentreret i smagen, med toner af tobak, lakrids, samt sødme fra fadlagringen i eftersmagen. Velegnet til de kraftigste kødretter, gode pastaretter, risotto, og retter med svampe.


Barbaresco Ronchi fremstilles af gamle planter på dette respekterede territorio og har altid været familiensstolthed. Planterne yder druer, der giver en relativt stort anlagt Barbaresco med en betydelig dybde og
tanninstruktur, ikke ulig dem fra Montestefano, der ligger tæt ved. Tidligere blev denne Barbaresco fremstillet med macerationstider helt ned til 3 døgn, meget høje gæringstemperaturer på helt op til 39 grader celsius og lagring på 70-100% nye franske barriques. I 2003 ændrede Angelo formlen og indførte lagring på 50% barriques og 50% store botti. Senere er macerationstiden sat op og i 2011 blev vinen lagret 24 måneder  på 20 hl botti, hvilket blev sat op til 30 måneder for årgang 2013. Det er en Barbaresco af stor karakter og dybde, traditionel og majestætisk af udtryk.

DKK  379,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

96 Point - Wine Enthusiast (2016)


"...Forest floor, new leather, underbrush and eucalyptus aromas mingle with a whiff of peppercorn. On the full-bodied, focused palate, tightly knit, noble tannins and bright acidity frame juicy Morello cherry, licorice, tobacco and a hint of truffle. Drink 2026–2036. Cellar Selection.... "


"dog let og charmerende, viser denne rødvin en utvivlsom lakrids, tjære og kirsebær smag af Nebbiolo. Den er rund, og byder på et strejf af egetræ krydderi og garvesyre indlejret i sin rigelig kød. Eftersmagen er lang, udfolder yndefuldt, med lakrids og krydderi.


Barbaresco Brich Ronchi er en enkeltmarks Barbaresco lavet 100% på druen Nebbiolo. Druerne kommer fra 45 - 55 år gamle vinstokke fra enkeltmarken af samme navn. Marken ligger i en højde af 200 m. over havets overflade. 
Vinificeringen foregår i temperaturreguleret rotorfermentator. Efter vinificeringen lagrer vinen 18 mdr. på 80 - 90% nye barrique. Der fremstilles kun ca. 2.000 flasker Brich Ronchi om året. Vinen er kraftig og koncentreret i smagen, med toner af tobak, lakrids, samt sødme fra fadlagringen i eftersmagen. Velegnet til de kraftigste kødretter, gode pastaretter, risotto, og retter med svampe.


Barbaresco Ronchi fremstilles af gamle planter på dette respekterede territorio og har altid været familiensstolthed. Planterne yder druer, der giver en relativt stort anlagt Barbaresco med en betydelig dybde og
tanninstruktur, ikke ulig dem fra Montestefano, der ligger tæt ved. Tidligere blev denne Barbaresco fremstillet med macerationstider helt ned til 3 døgn, meget høje gæringstemperaturer på helt op til 39 grader celsius og lagring på 70-100% nye franske barriques. I 2003 ændrede Angelo formlen og indførte lagring på 50% barriques og 50% store botti. Senere er macerationstiden sat op og i 2011 blev vinen lagret 24 måneder  på 20 hl botti, hvilket blev sat op til 30 måneder for årgang 2013. Det er en Barbaresco af stor karakter og dybde, traditionel og majestætisk af udtryk.

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Albino Rocca
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbaresco
Årgang 2020
Vintype Barbaresco
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ