byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Amon-Ra Shiraz 2020 Glaetzer Wines, Barossa Valley

97 point- Robert Parker, Wine Advocate: "I’ve looked at this wine many times over the years, almost exclusively as an older/cellared wine. The impact it has made is strong, and so it is through this lens that I now view this 2020 Amon-Ra Shiraz. This year’s Amon-Ra is concentrated, dense and absolutely, utterly saturated with flavor. The fruit that spirals within the bounds of the firm tannins is fleshy and pure, and with the knowledge that the wine sails through the decade with noiseless grace, it is all the more impressive in its infancy now. A brilliant wine – all ductile and proud. Yes."


96 point - James Halliday: "Always a picture of pure fruit density and latent power, the latest release of Ben Glaetzer’s Amon Ra continues that theme of Barossa concentration. Glossy blackberry, black cherry and satsuma plum fruit flow readily, that compact Ebenezer power on full display. Hints of baking spice, earth, licorice and dark chocolate come into play, along with tightly packed, gypsum-like tannins for support, impressive acid cadence and a persistent and enduring exit. Always impressive."


Amon-Ra er Ben Glaetzers topvin, og tillige en af verdens bedste Syrah/Shiraz-vine. Vinen laves på druer fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley, og er lagret 15 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. I glasset fremstår den blæksort. Duften er kolossalt rig og kompleks, med nuancer af koncentreret bærfrugt, mokka, engelsk lakrids, mineraler, og vanille. Smagen er eksplosivt aromatisk og åbner sig lag efter lag efter lag. Eftersmagen varer flere minutter. Nydes stille af rummelige glas i dag og fire årtier frem.


Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Robert Parkers australske favorit


Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufattelig intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.

Tilbud

97 point- Robert Parker, Wine Advocate: "I’ve looked at this wine many times over the years, almost exclusively as an older/cellared wine. The impact it has made is strong, and so it is through this lens that I now view this 2020 Amon-Ra Shiraz. This year’s Amon-Ra is concentrated, dense and absolutely, utterly saturated with flavor. The fruit that spirals within the bounds of the firm tannins is fleshy and pure, and with the knowledge that the wine sails through the decade with noiseless grace, it is all the more impressive in its infancy now. A brilliant wine – all ductile and proud. Yes."


96 point - James Halliday: "Always a picture of pure fruit density and latent power, the latest release of Ben Glaetzer’s Amon Ra continues that theme of Barossa concentration. Glossy blackberry, black cherry and satsuma plum fruit flow readily, that compact Ebenezer power on full display. Hints of baking spice, earth, licorice and dark chocolate come into play, along with tightly packed, gypsum-like tannins for support, impressive acid cadence and a persistent and enduring exit. Always impressive."


Amon-Ra er Ben Glaetzers topvin, og tillige en af verdens bedste Syrah/Shiraz-vine. Vinen laves på druer fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley, og er lagret 15 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. I glasset fremstår den blæksort. Duften er kolossalt rig og kompleks, med nuancer af koncentreret bærfrugt, mokka, engelsk lakrids, mineraler, og vanille. Smagen er eksplosivt aromatisk og åbner sig lag efter lag efter lag. Eftersmagen varer flere minutter. Nydes stille af rummelige glas i dag og fire årtier frem.


Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Robert Parkers australske favorit


Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufattelig intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.

Normalpris: DKK  699,00
Specialpris DKK  399,00
Spar DKK  300,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

97 point- Robert Parker, Wine Advocate: "I’ve looked at this wine many times over the years, almost exclusively as an older/cellared wine. The impact it has made is strong, and so it is through this lens that I now view this 2020 Amon-Ra Shiraz. This year’s Amon-Ra is concentrated, dense and absolutely, utterly saturated with flavor. The fruit that spirals within the bounds of the firm tannins is fleshy and pure, and with the knowledge that the wine sails through the decade with noiseless grace, it is all the more impressive in its infancy now. A brilliant wine – all ductile and proud. Yes."


96 point - James Halliday: "Always a picture of pure fruit density and latent power, the latest release of Ben Glaetzer’s Amon Ra continues that theme of Barossa concentration. Glossy blackberry, black cherry and satsuma plum fruit flow readily, that compact Ebenezer power on full display. Hints of baking spice, earth, licorice and dark chocolate come into play, along with tightly packed, gypsum-like tannins for support, impressive acid cadence and a persistent and enduring exit. Always impressive."


Amon-Ra er Ben Glaetzers topvin, og tillige en af verdens bedste Syrah/Shiraz-vine. Vinen laves på druer fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley, og er lagret 15 måneder på 100% nye fade af fransk og amerikansk eg. I glasset fremstår den blæksort. Duften er kolossalt rig og kompleks, med nuancer af koncentreret bærfrugt, mokka, engelsk lakrids, mineraler, og vanille. Smagen er eksplosivt aromatisk og åbner sig lag efter lag efter lag. Eftersmagen varer flere minutter. Nydes stille af rummelige glas i dag og fire årtier frem.


Ben Glaetzer - vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Robert Parkers australske favorit


Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufattelig intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent Glaetzer Wines
Land Australien
Område Barossa Valley
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
Vin til mad Krydret mad, Oksekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ