byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Balsamico Tradizionale di Modena - min. 12 År 100ml

Ægte balsamico er den mirakuløse harmoni mellem den koncentrerede eddike i fadet, tiden og producentens personlige fingeraftryk.


Den eneste ægte Balsamico er balsamico tradizionale og skal min. være fadlagret i 12 år. Alt andet er efterligninger i meget varierende kvaliteter., hvor man som regel forsøger en masse genveje for at nærme sig noget, der ligner! – og som lokalt betegnes »Aceto Industriale «.


Meget lille produktion. 100 l eddike til 1 l balsamico tradizionale. Koncentrationen kommer fra lagring min. 12 år i batteria, nærmest et solera system, bestående af en lang række små træfade i alle størrelser og af varierende træsorter. Her inddampes eddiken til en tyktflydende herlighed via naturlig fordampning.


Stærke familietradioner for at føre hver families produktion videre. Vores producent Acetaia del Christo har nu den unge kvinde Erika i spidsen for eddikeriet – 3.generation.


Meget fin smagsfremmer til næsten alt fra skaldyr, til fisk, lyst kød, omeletter, parmesan, is og jordbær. bruges i små dråber, når retten er færdig. Dyr, men brugt med omtanke holder den flere måneder i en alm. husholdning og giver et fantastisk løft til retterne. Man bliver nærmest høj af velsmag.


Den traditionelle Balsamico-eddike er lavet på indkogt druemost, (ikke vin) fra den hvide senthøstede Trebbianodrue og den røde Lambrusco.


Den nedkogte most angribes af eddikesyrebakterier og lagrer efter gæring i en serie af træfade (batteria) fra forskellige træarter (eg, valnød, kirsebærtræ og asketræ) og i forskellige størrelser, der hver især giver sit specielle bidrag til det færdige produkt. Systemet fungerer som en slags Solera-system a la Sherry. Lagringstiden på træfadene giver yderligere koncentration via fordampning. Forholdet mellem de forskellige fadtyper er hver producents hemmelighed. Der bliver ikke tilsat aromastoffer af nogen art. Det giver en meget aromatisk og koncentreret »Ægte Balsamico«.


Den traditionelle Balsamico fra Modena bruges ikke kun til salater, men som smagsfremmer til en bred vifte af madvarer eks. lyst kød, fisk, rå eller dampede grøntsager, skaldyr, flager af parmesanost eller på en grov tyk skive ung parmesan!, is, omeletter og jordbær!

Ægte balsamico er den mirakuløse harmoni mellem den koncentrerede eddike i fadet, tiden og producentens personlige fingeraftryk.


Den eneste ægte Balsamico er balsamico tradizionale og skal min. være fadlagret i 12 år. Alt andet er efterligninger i meget varierende kvaliteter., hvor man som regel forsøger en masse genveje for at nærme sig noget, der ligner! – og som lokalt betegnes »Aceto Industriale «.


Meget lille produktion. 100 l eddike til 1 l balsamico tradizionale. Koncentrationen kommer fra lagring min. 12 år i batteria, nærmest et solera system, bestående af en lang række små træfade i alle størrelser og af varierende træsorter. Her inddampes eddiken til en tyktflydende herlighed via naturlig fordampning.


Stærke familietradioner for at føre hver families produktion videre. Vores producent Acetaia del Christo har nu den unge kvinde Erika i spidsen for eddikeriet – 3.generation.


Meget fin smagsfremmer til næsten alt fra skaldyr, til fisk, lyst kød, omeletter, parmesan, is og jordbær. bruges i små dråber, når retten er færdig. Dyr, men brugt med omtanke holder den flere måneder i en alm. husholdning og giver et fantastisk løft til retterne. Man bliver nærmest høj af velsmag.


Den traditionelle Balsamico-eddike er lavet på indkogt druemost, (ikke vin) fra den hvide senthøstede Trebbianodrue og den røde Lambrusco.


Den nedkogte most angribes af eddikesyrebakterier og lagrer efter gæring i en serie af træfade (batteria) fra forskellige træarter (eg, valnød, kirsebærtræ og asketræ) og i forskellige størrelser, der hver især giver sit specielle bidrag til det færdige produkt. Systemet fungerer som en slags Solera-system a la Sherry. Lagringstiden på træfadene giver yderligere koncentration via fordampning. Forholdet mellem de forskellige fadtyper er hver producents hemmelighed. Der bliver ikke tilsat aromastoffer af nogen art. Det giver en meget aromatisk og koncentreret »Ægte Balsamico«.


Den traditionelle Balsamico fra Modena bruges ikke kun til salater, men som smagsfremmer til en bred vifte af madvarer eks. lyst kød, fisk, rå eller dampede grøntsager, skaldyr, flager af parmesanost eller på en grov tyk skive ung parmesan!, is, omeletter og jordbær!

DKK  475,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Ægte balsamico er den mirakuløse harmoni mellem den koncentrerede eddike i fadet, tiden og producentens personlige fingeraftryk.


Den eneste ægte Balsamico er balsamico tradizionale og skal min. være fadlagret i 12 år. Alt andet er efterligninger i meget varierende kvaliteter., hvor man som regel forsøger en masse genveje for at nærme sig noget, der ligner! – og som lokalt betegnes »Aceto Industriale «.


Meget lille produktion. 100 l eddike til 1 l balsamico tradizionale. Koncentrationen kommer fra lagring min. 12 år i batteria, nærmest et solera system, bestående af en lang række små træfade i alle størrelser og af varierende træsorter. Her inddampes eddiken til en tyktflydende herlighed via naturlig fordampning.


Stærke familietradioner for at føre hver families produktion videre. Vores producent Acetaia del Christo har nu den unge kvinde Erika i spidsen for eddikeriet – 3.generation.


Meget fin smagsfremmer til næsten alt fra skaldyr, til fisk, lyst kød, omeletter, parmesan, is og jordbær. bruges i små dråber, når retten er færdig. Dyr, men brugt med omtanke holder den flere måneder i en alm. husholdning og giver et fantastisk løft til retterne. Man bliver nærmest høj af velsmag.


Den traditionelle Balsamico-eddike er lavet på indkogt druemost, (ikke vin) fra den hvide senthøstede Trebbianodrue og den røde Lambrusco.


Den nedkogte most angribes af eddikesyrebakterier og lagrer efter gæring i en serie af træfade (batteria) fra forskellige træarter (eg, valnød, kirsebærtræ og asketræ) og i forskellige størrelser, der hver især giver sit specielle bidrag til det færdige produkt. Systemet fungerer som en slags Solera-system a la Sherry. Lagringstiden på træfadene giver yderligere koncentration via fordampning. Forholdet mellem de forskellige fadtyper er hver producents hemmelighed. Der bliver ikke tilsat aromastoffer af nogen art. Det giver en meget aromatisk og koncentreret »Ægte Balsamico«.


Den traditionelle Balsamico fra Modena bruges ikke kun til salater, men som smagsfremmer til en bred vifte af madvarer eks. lyst kød, fisk, rå eller dampede grøntsager, skaldyr, flager af parmesanost eller på en grov tyk skive ung parmesan!, is, omeletter og jordbær!

Type Sauce
Land Italien
Størrelse 10 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ