byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barbera d'Alba 2021 Bartolo Mascarello DOC

jendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da
Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende
blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige
vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem
tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i
den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed
fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og
man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året:
Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera
d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961
begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men
som grundet forskellig inspiration begyndte at give
sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke
blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også
begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello
har imidlertid altid holdt fast i, at ejendommen kun
fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at
blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et
harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet
sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe
Nebbiolo, der selv er ganske enestående.
Barbera d’Alba fremstilles med druer fra 0,6 ha på
(Cannubi) San Lorenzo i Barolo kommune. Tidligere
fremgik navnet San Lorenzo på etiketten, men den
nye lovgivning (MGA) betyder imidlertid at sådanne
marknavne ikke længere må anføres på etiketten, idet
de udelukkende er forbeholdt Barolo. En ny udvikling
er i øvrigt også, at San Lorenzo, der historisk set er en
selvstændig vinmark, som også har været kendt som
Cannubi San Lorenzo, nu må kaldes blot og bart
Cannubi, en udvikling som Maria Teresa har været
stærk modstander af, fordi det betragteligt udvider
den klassiske Cannubi-cru og udvander navnet. Det
er en strålende, traditionelt fortolket Barbera d’Alba
med en ekspressiv og sanseappellerende frugtighed,
elegant og måske endda feminin, men med dybde og
karakter samt en helt egen fascinationskraft.

jendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da
Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende
blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige
vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem
tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i
den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed
fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og
man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året:
Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera
d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961
begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men
som grundet forskellig inspiration begyndte at give
sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke
blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også
begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello
har imidlertid altid holdt fast i, at ejendommen kun
fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at
blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et
harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet
sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe
Nebbiolo, der selv er ganske enestående.
Barbera d’Alba fremstilles med druer fra 0,6 ha på
(Cannubi) San Lorenzo i Barolo kommune. Tidligere
fremgik navnet San Lorenzo på etiketten, men den
nye lovgivning (MGA) betyder imidlertid at sådanne
marknavne ikke længere må anføres på etiketten, idet
de udelukkende er forbeholdt Barolo. En ny udvikling
er i øvrigt også, at San Lorenzo, der historisk set er en
selvstændig vinmark, som også har været kendt som
Cannubi San Lorenzo, nu må kaldes blot og bart
Cannubi, en udvikling som Maria Teresa har været
stærk modstander af, fordi det betragteligt udvider
den klassiske Cannubi-cru og udvander navnet. Det
er en strålende, traditionelt fortolket Barbera d’Alba
med en ekspressiv og sanseappellerende frugtighed,
elegant og måske endda feminin, men med dybde og
karakter samt en helt egen fascinationskraft.

DKK  599,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

jendommen er grundlagt i 1918 af Bartolomeo Mascarello og sønnen Giulio, der også lærte sin søn Bartolo at lave vin og i særdeleshed traditionel Barolo. Da
Bartolo gik bort i 2005 var han for længst en legende
blandt Barolo-tifosi, med årtier af store, uforlignelige
vine bag sig, i det han stædigt og sikkert – gennem
tidernes skiftende strømninger - havde holdt fast i
den tilgang han havde lært af sin far. Nu er det Bartolos datter, Maria Teresa, der med stor kyndighed
fremstiller nogle af Langhes største vine, helt i faderens ånd. Ejendommen ligger i Barolo kommune og
man ejer blot 5,53 ha vinmarker, hvorfra der produceres fem forskellige vine, i alt ca. 30.000 flasker om året:
Langhe Freisa (2000 fl.), Dolcetto d’Alba, Barbera
d’Alba, Langhe Nebbiolo og Barolo. Omkring 1961
begyndte flere producenter at flaske enkeltmarksBaroli. Det skete med udgangspunkt i en stærk historisk cru-bevidsthed, der længe havde eksisteret, men
som grundet forskellig inspiration begyndte at give
sig udslag i, at Nebbiolo fra forskellige marker ikke
blot blev høstet, vinificeret og lagret separat, nu også
begyndte at blive flasket separat. Familien Mascarello
har imidlertid altid holdt fast i, at ejendommen kun
fremstiller en Barolo og dette ved, på klassisk vis, at
blande druerne fra forskellige marker mhp at opnå et
harmonisk udtryk. Barolo’ens meget høje kvalitet
sikres blandt andet ved at der flaskes en Langhe
Nebbiolo, der selv er ganske enestående.
Barbera d’Alba fremstilles med druer fra 0,6 ha på
(Cannubi) San Lorenzo i Barolo kommune. Tidligere
fremgik navnet San Lorenzo på etiketten, men den
nye lovgivning (MGA) betyder imidlertid at sådanne
marknavne ikke længere må anføres på etiketten, idet
de udelukkende er forbeholdt Barolo. En ny udvikling
er i øvrigt også, at San Lorenzo, der historisk set er en
selvstændig vinmark, som også har været kendt som
Cannubi San Lorenzo, nu må kaldes blot og bart
Cannubi, en udvikling som Maria Teresa har været
stærk modstander af, fordi det betragteligt udvider
den klassiske Cannubi-cru og udvander navnet. Det
er en strålende, traditionelt fortolket Barbera d’Alba
med en ekspressiv og sanseappellerende frugtighed,
elegant og måske endda feminin, men med dybde og
karakter samt en helt egen fascinationskraft.

Alkohol 13,50%
Type Rødvin
Producent Mascarello
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbera d’Alba
Årgang 2021
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ