Barolo 2019, Figli Luigi Oddero

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaetLæs mere

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaetLæs mere

DKK  550,00
Fra DKK  450,00
Spar DKK  100,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  550,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  450,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100 % Nebbiolo lavet efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.


Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. Elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.


Til kraftige retter med oksekød eller lam.


 


Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.


I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaetLæs mere

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2019
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Fjerkræ, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ