byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Barolo DOCG 2015 Prunotto, Barolo Piemonte

92 Point - JamesSuckling.com: “A bright, fruit-focused Barolo that has a subtly meaty edge with abundant red cherries that follow through to the fresh, succulent palate.”


Vinen er intens granatrød med rubinrøde reflekser. Duften minder om granatæbler og er meget kompleks med strejf af violer og skovbær. Smagen er intens frugtig og fløjlsblød med en fin balance. Server vinen til kraftige kødretter af vildt og okse og til modne oste.


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området kombineret med moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i  Agliano, 7 ha i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha med Barbera i Asti, samt 5 ha i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


Prunotto Barolo DOCG


Nebbiolo druerne til Prunottos Barolo høstes i kommunerne Monforte, Serralunga og Castiglione Falletto. Druerne afstilkes 100% og knuses let inden gæringen. Mosten forbliver i kontakt med drueskallerne i 10 dage. Den malolaktiske gæring er ovre inden udgangen af vinteren, og herefter lagrer vinen i 18 måneder i 50 og 75 hl fade af fransk eg. En del af vinen lagrer på barriques, der har været anvendt én gang tidligere. Når vinen er tappet på flaske, lagrer den i yderligere et antal måneder på flaske, før den sendes på markedet.

92 Point - JamesSuckling.com: “A bright, fruit-focused Barolo that has a subtly meaty edge with abundant red cherries that follow through to the fresh, succulent palate.”


Vinen er intens granatrød med rubinrøde reflekser. Duften minder om granatæbler og er meget kompleks med strejf af violer og skovbær. Smagen er intens frugtig og fløjlsblød med en fin balance. Server vinen til kraftige kødretter af vildt og okse og til modne oste.


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området kombineret med moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i  Agliano, 7 ha i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha med Barbera i Asti, samt 5 ha i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


Prunotto Barolo DOCG


Nebbiolo druerne til Prunottos Barolo høstes i kommunerne Monforte, Serralunga og Castiglione Falletto. Druerne afstilkes 100% og knuses let inden gæringen. Mosten forbliver i kontakt med drueskallerne i 10 dage. Den malolaktiske gæring er ovre inden udgangen af vinteren, og herefter lagrer vinen i 18 måneder i 50 og 75 hl fade af fransk eg. En del af vinen lagrer på barriques, der har været anvendt én gang tidligere. Når vinen er tappet på flaske, lagrer den i yderligere et antal måneder på flaske, før den sendes på markedet.

DKK  369,00
Fra DKK  275,00
Spar DKK  94,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  369,00
Pris pr. stk v/3 stk.  DKK  275,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

92 Point - JamesSuckling.com: “A bright, fruit-focused Barolo that has a subtly meaty edge with abundant red cherries that follow through to the fresh, succulent palate.”


Vinen er intens granatrød med rubinrøde reflekser. Duften minder om granatæbler og er meget kompleks med strejf af violer og skovbær. Smagen er intens frugtig og fløjlsblød med en fin balance. Server vinen til kraftige kødretter af vildt og okse og til modne oste.


Alfredo Prunotto - passion og kvalitet fra Alba


Prunotto er grundlagt i 1904 og har siden specialiseret sig i fremstillingen af de store vine fra Alba. Prunotto regnes som én pioner, idet man som det første hus i 1961 tappede vinene fra de bedste enkeltmarker separat og med markens navn på etiketten. Passion og en utrættelig stræben efter kvalitet er udgangspunktet for Prunotto, der kombinerer traditionerne fra området kombineret med moderne teknologi.


Antinori i Piemonte


I 1989 indledte Marchesi Antinori sit samarbejde med Prunotto. De første 5 år var det et distributionssamarbejde, men da de daværende ejere, Colla brødrene, valgte at gå på pension, købte Marchesi Antinori Prunotto. Under ledelse af Piero Antinoris ældste datter, Albiera, er der investeret massivt i Prunotto og i vinmarker i de bedste områder. Blandt dem Costamiole i  Agliano, 7 ha i Barolo Bussia Cru marken, 5 ha i Barbaresco Cru'en Bric Turot, 26 ha med Barbera i Asti, samt 5 ha i Treiso til produktion af Moscato d’ Asti. Under Antinoris ledelse er ejendommen perfektioneret fra A til Z, og vinene har aldrig været bedre. I 1999 indviede man nye kældre i Alba, og i 2015 indvies nye kældre og produktionsfaciliteter til topvinene i Bussia.


Prunotto Barolo DOCG


Nebbiolo druerne til Prunottos Barolo høstes i kommunerne Monforte, Serralunga og Castiglione Falletto. Druerne afstilkes 100% og knuses let inden gæringen. Mosten forbliver i kontakt med drueskallerne i 10 dage. Den malolaktiske gæring er ovre inden udgangen af vinteren, og herefter lagrer vinen i 18 måneder i 50 og 75 hl fade af fransk eg. En del af vinen lagrer på barriques, der har været anvendt én gang tidligere. Når vinen er tappet på flaske, lagrer den i yderligere et antal måneder på flaske, før den sendes på markedet.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Producent Prunotto
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2015
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ