Beaujolais-Villages 2023 Combe aux Jacques, Louis Jadot

Naturligvis som det er med Beaujolais-vine, lavet på 100 % Gamay-drue, den eneste anden blå drue i Bourgogne, og dette KUN i Beaujolais. Jordbunds-terroir'et her er en komposition af granit, ler og kalkaflejringer. Ud af de 22.000 ha. vinmarker som Beaujolais omfatter, hører ca. 6000 ha. her af under betegnelsen "Beaujolais Village AOC”. Beaujolais Village "Combe aux Jacques" er som det foreskrives i Beaujolais vinficeret under metoden "maceration carbonic".


Druerne kommer forskellige steder fra - en vis del fra Cru'en Régnié, en anden portion købes af udvalgte drueproducenter. Louis Jadot er den eneste negociant, der opkøber druer og vinificerer dem separat. Den lange maceration giver naturligvis god estrahering,Læs mere

Naturligvis som det er med Beaujolais-vine, lavet på 100 % Gamay-drue, den eneste anden blå drue i Bourgogne, og dette KUN i Beaujolais. Jordbunds-terroir'et her er en komposition af granit, ler og kalkaflejringer. Ud af de 22.000 ha. vinmarker som Beaujolais omfatter, hører ca. 6000 ha. her af under betegnelsen "Beaujolais Village AOC”. Beaujolais Village "Combe aux Jacques" er som det foreskrives i Beaujolais vinficeret under metoden "maceration carbonic".


Druerne kommer forskellige steder fra - en vis del fra Cru'en Régnié, en anden portion købes af udvalgte drueproducenter. Louis Jadot er den eneste negociant, der opkøber druer og vinificerer dem separat. Den lange maceration giver naturligvis god estrahering,Læs mere

DKK  149,00
Fra DKK  139,00
Spar DKK  10,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  149,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  139,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Naturligvis som det er med Beaujolais-vine, lavet på 100 % Gamay-drue, den eneste anden blå drue i Bourgogne, og dette KUN i Beaujolais. Jordbunds-terroir'et her er en komposition af granit, ler og kalkaflejringer. Ud af de 22.000 ha. vinmarker som Beaujolais omfatter, hører ca. 6000 ha. her af under betegnelsen "Beaujolais Village AOC”. Beaujolais Village "Combe aux Jacques" er som det foreskrives i Beaujolais vinficeret under metoden "maceration carbonic".


Druerne kommer forskellige steder fra - en vis del fra Cru'en Régnié, en anden portion købes af udvalgte drueproducenter. Louis Jadot er den eneste negociant, der opkøber druer og vinificerer dem separat. Den lange maceration giver naturligvis god estrahering,Læs mere

Alkohol 12,50%
Type Rødvin
Producent Louis Jadot
Land Frankrig
Område Beaujolais
Årgang 2023
Størrelse 75 cl
Druetype Gamay
Vin til mad Fjerkræ, Oksekød, Ost
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ