byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Beaune Premier CRU 2006 Boucherottes, Louis Jadot

Beaune Premier CRU 2006 Boucherottes, Louis Jadot,Bourgogne, Franc e I 1859 grundlagde Louis Henri Denis Jadot sin vinvirksomhed. På dette tidspunkt havde Jadot-familien allerede sublime jordbesiddelser, blandt andet den legendariske 1. Cru Clos des Ursules i Beaune. I årene siden er der løbende føjet marker til, og i dag ejer Louis Jadot over 150 hektar af de fineste vinmarker, og er således et af Bourgognes betydeligste Domaines. En af Bourgognes vigtigste jordbesiddere Tilbage til Bourgognes rødder Jadots vinmager gennem 42 år, Jacques Lardière, lavede Bourgogne som den oprindeligt smagte: Af dens terroir. Jacques Lardière ønskede at trække det maksimale ud af druerne; ikke kun frugten, men også mineraliteten og terroirpræget. Det kræver en lang maceration på drueskindet under vinifikationen. 30 dage eller længere, omtrent dobbelt så lang tid som hos andre i Bourgogne. Det gør Jadots rødvine usædvanligt komplekse, mørke og lagringsværdige. I 2012 trak Lardière sig tilbage fra de daglige pligter, men er fortsat konsulent for sin efterfølger og kollega gennem de seneste år, Fréderic Barnier, der fremstiller vinene i samme ånd og med minimum intervention. Direkte adspurgt om der da ikke skal ændres noget, svarer Fréderic, "..Jo, farven på væggene i kontoret.." Det bedste hus i Beaune ifølge Parker Kvalitet har altid haft øverste prioritet hos Louis Jadot. I Robert Parkers bog, The World’s Greatest Wine Estates, udpeges Bourgognes tretten bedste producenter. Kun én af producenterne ligger i Beaune – og det er Louis Jadot. Boucherottes – Beaune top 1er Cru 1er Cru marken Boucherottes ligger i den sydlige del af Beaune, ved grænsen til Pommard. Her er de rødlige jorde dybere end i den øvrige del af Beaune og vinene opnår en dybere farve og mere krop. Jadot’s Beaune Boucherottes i den klassiske 2007 årgang er et superbt eksempel. Dybrød i farven med en dyb, rig og nuanceret Pinot duft. Smagen er fed, rustik og detaljeret. Forudsat du kan modstå fristelsen, er holdbarheden på en Jadot Beaune 1er Cru som Boucherottes op mod tyve år i en god kælde r!

Tilbud

Beaune Premier CRU 2006 Boucherottes, Louis Jadot,Bourgogne, Franc e I 1859 grundlagde Louis Henri Denis Jadot sin vinvirksomhed. På dette tidspunkt havde Jadot-familien allerede sublime jordbesiddelser, blandt andet den legendariske 1. Cru Clos des Ursules i Beaune. I årene siden er der løbende føjet marker til, og i dag ejer Louis Jadot over 150 hektar af de fineste vinmarker, og er således et af Bourgognes betydeligste Domaines. En af Bourgognes vigtigste jordbesiddere Tilbage til Bourgognes rødder Jadots vinmager gennem 42 år, Jacques Lardière, lavede Bourgogne som den oprindeligt smagte: Af dens terroir. Jacques Lardière ønskede at trække det maksimale ud af druerne; ikke kun frugten, men også mineraliteten og terroirpræget. Det kræver en lang maceration på drueskindet under vinifikationen. 30 dage eller længere, omtrent dobbelt så lang tid som hos andre i Bourgogne. Det gør Jadots rødvine usædvanligt komplekse, mørke og lagringsværdige. I 2012 trak Lardière sig tilbage fra de daglige pligter, men er fortsat konsulent for sin efterfølger og kollega gennem de seneste år, Fréderic Barnier, der fremstiller vinene i samme ånd og med minimum intervention. Direkte adspurgt om der da ikke skal ændres noget, svarer Fréderic, "..Jo, farven på væggene i kontoret.." Det bedste hus i Beaune ifølge Parker Kvalitet har altid haft øverste prioritet hos Louis Jadot. I Robert Parkers bog, The World’s Greatest Wine Estates, udpeges Bourgognes tretten bedste producenter. Kun én af producenterne ligger i Beaune – og det er Louis Jadot. Boucherottes – Beaune top 1er Cru 1er Cru marken Boucherottes ligger i den sydlige del af Beaune, ved grænsen til Pommard. Her er de rødlige jorde dybere end i den øvrige del af Beaune og vinene opnår en dybere farve og mere krop. Jadot’s Beaune Boucherottes i den klassiske 2007 årgang er et superbt eksempel. Dybrød i farven med en dyb, rig og nuanceret Pinot duft. Smagen er fed, rustik og detaljeret. Forudsat du kan modstå fristelsen, er holdbarheden på en Jadot Beaune 1er Cru som Boucherottes op mod tyve år i en god kælde r!

Normalpris: DKK  349,00
Specialpris DKK  279,00
Spar DKK  70,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Beaune Premier CRU 2006 Boucherottes, Louis Jadot,Bourgogne, Franc e I 1859 grundlagde Louis Henri Denis Jadot sin vinvirksomhed. På dette tidspunkt havde Jadot-familien allerede sublime jordbesiddelser, blandt andet den legendariske 1. Cru Clos des Ursules i Beaune. I årene siden er der løbende føjet marker til, og i dag ejer Louis Jadot over 150 hektar af de fineste vinmarker, og er således et af Bourgognes betydeligste Domaines. En af Bourgognes vigtigste jordbesiddere Tilbage til Bourgognes rødder Jadots vinmager gennem 42 år, Jacques Lardière, lavede Bourgogne som den oprindeligt smagte: Af dens terroir. Jacques Lardière ønskede at trække det maksimale ud af druerne; ikke kun frugten, men også mineraliteten og terroirpræget. Det kræver en lang maceration på drueskindet under vinifikationen. 30 dage eller længere, omtrent dobbelt så lang tid som hos andre i Bourgogne. Det gør Jadots rødvine usædvanligt komplekse, mørke og lagringsværdige. I 2012 trak Lardière sig tilbage fra de daglige pligter, men er fortsat konsulent for sin efterfølger og kollega gennem de seneste år, Fréderic Barnier, der fremstiller vinene i samme ånd og med minimum intervention. Direkte adspurgt om der da ikke skal ændres noget, svarer Fréderic, "..Jo, farven på væggene i kontoret.." Det bedste hus i Beaune ifølge Parker Kvalitet har altid haft øverste prioritet hos Louis Jadot. I Robert Parkers bog, The World’s Greatest Wine Estates, udpeges Bourgognes tretten bedste producenter. Kun én af producenterne ligger i Beaune – og det er Louis Jadot. Boucherottes – Beaune top 1er Cru 1er Cru marken Boucherottes ligger i den sydlige del af Beaune, ved grænsen til Pommard. Her er de rødlige jorde dybere end i den øvrige del af Beaune og vinene opnår en dybere farve og mere krop. Jadot’s Beaune Boucherottes i den klassiske 2007 årgang er et superbt eksempel. Dybrød i farven med en dyb, rig og nuanceret Pinot duft. Smagen er fed, rustik og detaljeret. Forudsat du kan modstå fristelsen, er holdbarheden på en Jadot Beaune 1er Cru som Boucherottes op mod tyve år i en god kælde r!

Alkohol 12,5%
Type Rødvin
Producent Louis Jadot
Område Bourgogne
Årgang 2006
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ