byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bourgogne Blanc 2019 Couvent des Jacobins, Louis Jadot

Druerne til Louis Jadot’s Bourgogne Blanc stammer dels fra nogle af de berømte kommuner i Côte d’Or, der giver vinen sin rigdom. Dels fra Côte Chalonnaise, der tilfører mineralitet og friskhed, og dels fra St. Véran der sikrer vinen sin generøse frugt. En andel af vinificeres og lagres på fad, for at sikre smagsmæssig volumen og ekstra nuancer. Resten vinificeres og lagres på tanke af rustfrit stål for at bevare friskhed og nerve i den færdige vin.


Bourgogne Blanc, Couvent des Jacobins, Louis Jadot Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere.
Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin.


Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Bourgogne Blanc”Couvent des Jacobins” Louis Jadot råder over ca. 100 ha vinmarker lige fra det eksklusive Château des Jacques i Moulin à Vent og til Chambertin Clos de Beze i nord. Maison Louis Jadot fastholder imidlertid at husets Bourgogne Blanc “Couvent des Jacobins er af største vigtighed. Kvaliteten skal være førsteklasses! Vinifikationen er klassisk med skånsom presning i pneumatiske presser, efterfulgt af en temperatur kontrolleret gæring. Den unge vin lagres en kort periode på egetræ for ekstra nuancer. Den er lige til at gå til, men vil både holde og udvikle sig over de næste par år. Lov os at bruge store, rummelige glas så duften rigtig kan komme til sin ret. Server vinen ved 12-14 graders celcius. Så vil vi tilgengæld love en virkelig god Bourgogne oplevelse.

Druerne til Louis Jadot’s Bourgogne Blanc stammer dels fra nogle af de berømte kommuner i Côte d’Or, der giver vinen sin rigdom. Dels fra Côte Chalonnaise, der tilfører mineralitet og friskhed, og dels fra St. Véran der sikrer vinen sin generøse frugt. En andel af vinificeres og lagres på fad, for at sikre smagsmæssig volumen og ekstra nuancer. Resten vinificeres og lagres på tanke af rustfrit stål for at bevare friskhed og nerve i den færdige vin.


Bourgogne Blanc, Couvent des Jacobins, Louis Jadot Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere.
Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin.


Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Bourgogne Blanc”Couvent des Jacobins” Louis Jadot råder over ca. 100 ha vinmarker lige fra det eksklusive Château des Jacques i Moulin à Vent og til Chambertin Clos de Beze i nord. Maison Louis Jadot fastholder imidlertid at husets Bourgogne Blanc “Couvent des Jacobins er af største vigtighed. Kvaliteten skal være førsteklasses! Vinifikationen er klassisk med skånsom presning i pneumatiske presser, efterfulgt af en temperatur kontrolleret gæring. Den unge vin lagres en kort periode på egetræ for ekstra nuancer. Den er lige til at gå til, men vil både holde og udvikle sig over de næste par år. Lov os at bruge store, rummelige glas så duften rigtig kan komme til sin ret. Server vinen ved 12-14 graders celcius. Så vil vi tilgengæld love en virkelig god Bourgogne oplevelse.

DKK  185,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Druerne til Louis Jadot’s Bourgogne Blanc stammer dels fra nogle af de berømte kommuner i Côte d’Or, der giver vinen sin rigdom. Dels fra Côte Chalonnaise, der tilfører mineralitet og friskhed, og dels fra St. Véran der sikrer vinen sin generøse frugt. En andel af vinificeres og lagres på fad, for at sikre smagsmæssig volumen og ekstra nuancer. Resten vinificeres og lagres på tanke af rustfrit stål for at bevare friskhed og nerve i den færdige vin.


Bourgogne Blanc, Couvent des Jacobins, Louis Jadot Bourgognes bedste hus! Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere.
Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin.


Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Bourgogne Blanc”Couvent des Jacobins” Louis Jadot råder over ca. 100 ha vinmarker lige fra det eksklusive Château des Jacques i Moulin à Vent og til Chambertin Clos de Beze i nord. Maison Louis Jadot fastholder imidlertid at husets Bourgogne Blanc “Couvent des Jacobins er af største vigtighed. Kvaliteten skal være førsteklasses! Vinifikationen er klassisk med skånsom presning i pneumatiske presser, efterfulgt af en temperatur kontrolleret gæring. Den unge vin lagres en kort periode på egetræ for ekstra nuancer. Den er lige til at gå til, men vil både holde og udvikle sig over de næste par år. Lov os at bruge store, rummelige glas så duften rigtig kan komme til sin ret. Server vinen ved 12-14 graders celcius. Så vil vi tilgengæld love en virkelig god Bourgogne oplevelse.

Alkohol 12,5%
Type Hvidvin
Producent Louis Jadot
Land Frankrig
Område Bourgogne
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Salater, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ