byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Bourgogne Cotes D'Auxerre 2017, Corps de Garde Goisot

Vinum Wine Magazine (EU) 16.5/20 Point


Revue des Vins de France 16/20 Point


Ud fra devisen Vinen formes primært i vinmarken og ikke bare i kælderen, foretager Jean-Hugues og Guilhem Goisot en konstant tilpasning af dyrkningsmetoderne på de parceller, de dyrker, alt efter jordbundstype, klima og druesort. Generelt har man valgt en høj beplantningstæthed (10.000 vinstokke/ha.) for at reducere færre druer pr. plante, men til gengæld langt mere komplekse og subtile vine. Under væksten fjerner man systematisk unødvendige grene, skud, blade eller klaser for at give druerne mere luft og eksponering, noget som forhindrer sygdomme og giver bedre modning.

I kælderen praktiseres en meget naturlig vinificering med druernes egne gærceller, en naturlig bundfældning samt ingen filtrering. Modningen på fad (9-18 måneder) er nøje tilpasset den enkelte vin. Typen og oprindelsen for de franske egetræer er udvalgt, så de ikke giver tørre eller aggressive vine. Bourgogne - Côtes dAuxerre er modnet i 15 måneder på fad.

Vinen har en flot gylden farve, og i såvel duft som smag finder man både koncentration og elegance. I smagen afslører vinen en flot mineralitet og moden frugt samt en anelse krydderi i form af kanel og hvid peber i eftersmagen. Vinen egner sig fint til fjerkræ, lyst kød, fisk og skaldyr samt forskellige oste.

Vinum Wine Magazine (EU) 16.5/20 Point


Revue des Vins de France 16/20 Point


Ud fra devisen Vinen formes primært i vinmarken og ikke bare i kælderen, foretager Jean-Hugues og Guilhem Goisot en konstant tilpasning af dyrkningsmetoderne på de parceller, de dyrker, alt efter jordbundstype, klima og druesort. Generelt har man valgt en høj beplantningstæthed (10.000 vinstokke/ha.) for at reducere færre druer pr. plante, men til gengæld langt mere komplekse og subtile vine. Under væksten fjerner man systematisk unødvendige grene, skud, blade eller klaser for at give druerne mere luft og eksponering, noget som forhindrer sygdomme og giver bedre modning.

I kælderen praktiseres en meget naturlig vinificering med druernes egne gærceller, en naturlig bundfældning samt ingen filtrering. Modningen på fad (9-18 måneder) er nøje tilpasset den enkelte vin. Typen og oprindelsen for de franske egetræer er udvalgt, så de ikke giver tørre eller aggressive vine. Bourgogne - Côtes dAuxerre er modnet i 15 måneder på fad.

Vinen har en flot gylden farve, og i såvel duft som smag finder man både koncentration og elegance. I smagen afslører vinen en flot mineralitet og moden frugt samt en anelse krydderi i form af kanel og hvid peber i eftersmagen. Vinen egner sig fint til fjerkræ, lyst kød, fisk og skaldyr samt forskellige oste.

DKK  249,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Vinum Wine Magazine (EU) 16.5/20 Point


Revue des Vins de France 16/20 Point


Ud fra devisen Vinen formes primært i vinmarken og ikke bare i kælderen, foretager Jean-Hugues og Guilhem Goisot en konstant tilpasning af dyrkningsmetoderne på de parceller, de dyrker, alt efter jordbundstype, klima og druesort. Generelt har man valgt en høj beplantningstæthed (10.000 vinstokke/ha.) for at reducere færre druer pr. plante, men til gengæld langt mere komplekse og subtile vine. Under væksten fjerner man systematisk unødvendige grene, skud, blade eller klaser for at give druerne mere luft og eksponering, noget som forhindrer sygdomme og giver bedre modning.

I kælderen praktiseres en meget naturlig vinificering med druernes egne gærceller, en naturlig bundfældning samt ingen filtrering. Modningen på fad (9-18 måneder) er nøje tilpasset den enkelte vin. Typen og oprindelsen for de franske egetræer er udvalgt, så de ikke giver tørre eller aggressive vine. Bourgogne - Côtes dAuxerre er modnet i 15 måneder på fad.

Vinen har en flot gylden farve, og i såvel duft som smag finder man både koncentration og elegance. I smagen afslører vinen en flot mineralitet og moden frugt samt en anelse krydderi i form af kanel og hvid peber i eftersmagen. Vinen egner sig fint til fjerkræ, lyst kød, fisk og skaldyr samt forskellige oste.

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Land Frankrig
Område Bourgogne
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Skaldyr, Sushi
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ