byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Brigaldara Recioto della Valpolicella 2021 DOCG 37,5cl

Druerne til Brigaldaras Recioto håndhøstes og selekteres sent i anden halvdel af oktober. De placeres i små kasser i familiens fruttaio – tørreloftet - hvor de dehydrerer og der opnås en stor most- og sukkerkoncentration. En afpasset maceration udtrækker farve og sanseproducerende stoffer og til den alkoholiske gæring anvendes kun naturligt forekommende gærceller. Gæringen stopper automatisk, når vinens alkohol slår gærcellerne ihjel, og efterlader en naturlig mængde residualsukker, der giver vinen dens delikate sødme. Det er en Recioto af stor fascinationskraft med en skøn balance mellem vinens naturlige, rige ekstrakt, den moderate alkohol, der vanligvis ligger på omkring 14,5% og den naturlige restsødme. Aromaerne er skønt sammensatte med delikate og subtile balsamiske noter af en variation af friske kirsebær, syltede kirsebær og brombær. I munden både frisk, smidig og sensuel.


La Brigaldara er beliggende i hjertet af Valpolicella Classico distriktet, nærmere bestemt lidt uden for landsbyen San Floriano, der ligger en anelse nord-vest for Verona. Ejendommen – fysisk en smuk villa fra 1400-tallet, der nyder en betagende placering, omgivet af marker og oliventræer - drives med stor kyndighed af Stefano Cesari. Navnet Brigaldara ses første gang i et notat i et lokalt arkiv fra 1260 og henviser til en lille klynge gårde, selve villaens beliggenhed og det omkringliggende landområde. Ejendommen har været i familiens eje siden 1929 og der har været flasket vin under eget navn siden 1979. Selve ejendommen råder over 50 ha jord og der flaskes årligt i omegnen af 250.000 flasker, idet der udeluk-kende anvendes egne druer.


Markerne, hvoraf nogle få er lejede, er fortrinsvis beplantet med område-typiske sorter som Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Molinara, men også Sangiovese finder vej i nogle af vinene, der alle synes at afspejle en ”somewhereness”, altså en særlig og unik lokalitet. De meget velanmeldte vine er generelt fyldige, men elegante, komplekse og saftige. Stilen er generøs og måske med en anelse mørkere frugt end det ofte ses fra området, og der anvendes både små og store fade i produktionen, afhængig af vintype.

Druerne til Brigaldaras Recioto håndhøstes og selekteres sent i anden halvdel af oktober. De placeres i små kasser i familiens fruttaio – tørreloftet - hvor de dehydrerer og der opnås en stor most- og sukkerkoncentration. En afpasset maceration udtrækker farve og sanseproducerende stoffer og til den alkoholiske gæring anvendes kun naturligt forekommende gærceller. Gæringen stopper automatisk, når vinens alkohol slår gærcellerne ihjel, og efterlader en naturlig mængde residualsukker, der giver vinen dens delikate sødme. Det er en Recioto af stor fascinationskraft med en skøn balance mellem vinens naturlige, rige ekstrakt, den moderate alkohol, der vanligvis ligger på omkring 14,5% og den naturlige restsødme. Aromaerne er skønt sammensatte med delikate og subtile balsamiske noter af en variation af friske kirsebær, syltede kirsebær og brombær. I munden både frisk, smidig og sensuel.


La Brigaldara er beliggende i hjertet af Valpolicella Classico distriktet, nærmere bestemt lidt uden for landsbyen San Floriano, der ligger en anelse nord-vest for Verona. Ejendommen – fysisk en smuk villa fra 1400-tallet, der nyder en betagende placering, omgivet af marker og oliventræer - drives med stor kyndighed af Stefano Cesari. Navnet Brigaldara ses første gang i et notat i et lokalt arkiv fra 1260 og henviser til en lille klynge gårde, selve villaens beliggenhed og det omkringliggende landområde. Ejendommen har været i familiens eje siden 1929 og der har været flasket vin under eget navn siden 1979. Selve ejendommen råder over 50 ha jord og der flaskes årligt i omegnen af 250.000 flasker, idet der udeluk-kende anvendes egne druer.


Markerne, hvoraf nogle få er lejede, er fortrinsvis beplantet med område-typiske sorter som Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Molinara, men også Sangiovese finder vej i nogle af vinene, der alle synes at afspejle en ”somewhereness”, altså en særlig og unik lokalitet. De meget velanmeldte vine er generelt fyldige, men elegante, komplekse og saftige. Stilen er generøs og måske med en anelse mørkere frugt end det ofte ses fra området, og der anvendes både små og store fade i produktionen, afhængig af vintype.

DKK  199,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Druerne til Brigaldaras Recioto håndhøstes og selekteres sent i anden halvdel af oktober. De placeres i små kasser i familiens fruttaio – tørreloftet - hvor de dehydrerer og der opnås en stor most- og sukkerkoncentration. En afpasset maceration udtrækker farve og sanseproducerende stoffer og til den alkoholiske gæring anvendes kun naturligt forekommende gærceller. Gæringen stopper automatisk, når vinens alkohol slår gærcellerne ihjel, og efterlader en naturlig mængde residualsukker, der giver vinen dens delikate sødme. Det er en Recioto af stor fascinationskraft med en skøn balance mellem vinens naturlige, rige ekstrakt, den moderate alkohol, der vanligvis ligger på omkring 14,5% og den naturlige restsødme. Aromaerne er skønt sammensatte med delikate og subtile balsamiske noter af en variation af friske kirsebær, syltede kirsebær og brombær. I munden både frisk, smidig og sensuel.


La Brigaldara er beliggende i hjertet af Valpolicella Classico distriktet, nærmere bestemt lidt uden for landsbyen San Floriano, der ligger en anelse nord-vest for Verona. Ejendommen – fysisk en smuk villa fra 1400-tallet, der nyder en betagende placering, omgivet af marker og oliventræer - drives med stor kyndighed af Stefano Cesari. Navnet Brigaldara ses første gang i et notat i et lokalt arkiv fra 1260 og henviser til en lille klynge gårde, selve villaens beliggenhed og det omkringliggende landområde. Ejendommen har været i familiens eje siden 1929 og der har været flasket vin under eget navn siden 1979. Selve ejendommen råder over 50 ha jord og der flaskes årligt i omegnen af 250.000 flasker, idet der udeluk-kende anvendes egne druer.


Markerne, hvoraf nogle få er lejede, er fortrinsvis beplantet med område-typiske sorter som Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Molinara, men også Sangiovese finder vej i nogle af vinene, der alle synes at afspejle en ”somewhereness”, altså en særlig og unik lokalitet. De meget velanmeldte vine er generelt fyldige, men elegante, komplekse og saftige. Stilen er generøs og måske med en anelse mørkere frugt end det ofte ses fra området, og der anvendes både små og store fade i produktionen, afhængig af vintype.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent Brigaldara
Land Italien
Område Veneto
Underområde Valpolicella
Årgang 2021
Størrelse 37,5 cl
Druetype Corvina, Corvinone, Molinara, Rondinella, Sangiovese
Vin til mad Dessert
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ