byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Ca Di Pian 2022 La Spinetta Barbera D'Asti Superiore DOC ØKO

En stilsikker meget flot, aromatisk og saftig Barbera med masser af varme solmodne bær.


Druens friske syre bliver smukt passet op af den afdæmpede og nærværende fadbehandling og den tålmodige modningsproces.


Fyldig, smukt afrundet, men også med druens friske frugtsyre, som giver den en fin elegance.


100% Barbera. Lagret 10-12 mdr. på nye barriques. fra ca. 30 år gamle vinstokke. A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt.


A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 Glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 Glas gennem tiderne! Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Fremstillingen af Barbera d’Asti Ca’ di Pian rækker tilbage til 1985 og vinen var således den første rødvin, der så dagens lys på La Spinetta , hvor man indtil dette tidspunkt udelukkende havde produceret Moscato d'Asti.


Ca' di Pian er i dag La Spinettas bedst sælgende rødvin, hvilket er fuldt forståeligt. Barbera-druerne høstes fra forholdsvis unge stokke og macerationsperioden er forholdsvis kort, 6-7dage. Dette giver en frugtig vin, der dog uden problemer har koncentration nok til efterfølgende at lagre i 12 måneder på (delvist nye) fade af fransk eg og efterfølgende 6 måneder på ståltank inden aftapningen. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt. Gambero Rosso 3 Glas Information Ekstra Bladet Jyllands Posten.

En stilsikker meget flot, aromatisk og saftig Barbera med masser af varme solmodne bær.


Druens friske syre bliver smukt passet op af den afdæmpede og nærværende fadbehandling og den tålmodige modningsproces.


Fyldig, smukt afrundet, men også med druens friske frugtsyre, som giver den en fin elegance.


100% Barbera. Lagret 10-12 mdr. på nye barriques. fra ca. 30 år gamle vinstokke. A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt.


A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 Glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 Glas gennem tiderne! Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Fremstillingen af Barbera d’Asti Ca’ di Pian rækker tilbage til 1985 og vinen var således den første rødvin, der så dagens lys på La Spinetta , hvor man indtil dette tidspunkt udelukkende havde produceret Moscato d'Asti.


Ca' di Pian er i dag La Spinettas bedst sælgende rødvin, hvilket er fuldt forståeligt. Barbera-druerne høstes fra forholdsvis unge stokke og macerationsperioden er forholdsvis kort, 6-7dage. Dette giver en frugtig vin, der dog uden problemer har koncentration nok til efterfølgende at lagre i 12 måneder på (delvist nye) fade af fransk eg og efterfølgende 6 måneder på ståltank inden aftapningen. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt. Gambero Rosso 3 Glas Information Ekstra Bladet Jyllands Posten.

DKK  199,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

En stilsikker meget flot, aromatisk og saftig Barbera med masser af varme solmodne bær.


Druens friske syre bliver smukt passet op af den afdæmpede og nærværende fadbehandling og den tålmodige modningsproces.


Fyldig, smukt afrundet, men også med druens friske frugtsyre, som giver den en fin elegance.


100% Barbera. Lagret 10-12 mdr. på nye barriques. fra ca. 30 år gamle vinstokke. A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt.


A shooting star" er store ord, men intet mindre kan vel beskrive en vinproducent, der på tyve år har formået at etablere sig som en af de absolut bedste i Italien. Hvilket også blev honoreret med udnævnelsen til Cantina dell'Anno 2001 af Gambero Rosso. Med de 25 opnåede 3 Glas i Gambero Rosso er La Spinetta også inde på en toptre over vinhuse med flest 3 Glas gennem tiderne! Hos La Spinetta håndplukkes druerne, og man bruger ikke kunstgødning, ej heller pesticider eller andre kemiske produkter. Rivetti betegner selv produktionen som 75% biodynamisk. Fremstillingen af Barbera d’Asti Ca’ di Pian rækker tilbage til 1985 og vinen var således den første rødvin, der så dagens lys på La Spinetta , hvor man indtil dette tidspunkt udelukkende havde produceret Moscato d'Asti.


Ca' di Pian er i dag La Spinettas bedst sælgende rødvin, hvilket er fuldt forståeligt. Barbera-druerne høstes fra forholdsvis unge stokke og macerationsperioden er forholdsvis kort, 6-7dage. Dette giver en frugtig vin, der dog uden problemer har koncentration nok til efterfølgende at lagre i 12 måneder på (delvist nye) fade af fransk eg og efterfølgende 6 måneder på ståltank inden aftapningen. Ca' di Pian er klassisk Barbera d'Asti i moderne indpakning. Intenst duftende af røde kirsebær, blåbær og cassis, der går igen i smagen, hvor frugtsyre og tannin er fantastisk afstemt. Gambero Rosso 3 Glas Information Ekstra Bladet Jyllands Posten.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent La Spinetta
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barbera d'Asti
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Tapas
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ