byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Cami Pesseroles 2017 Mas Martinet, Priorat

Uhørt koncentration og dybde, men med den klassiske mineralitet og friskhed fra skifergrunden. Rates altid blandt de bedste Priorat vine. Flot, moden enkeltmarks Priorat fra Mas Martinet. Huset blev grundlagt af Luis Perez som en af de 4 pionerer i den nye bølge i området og drives i dag af datteren Sara Perez, der regnes for en af Spaniens mest talentfulde vinmagere


Det øde, vilde og stejle bjerglandskab i Catalonien var ved at gå i glemmebogen, da 4 venner opdagede muligheden sidst i 80’erne og gjorde Priorat til kult. Biologen Jose Luis Perez var den ene og skabte vingården Clos Martinet. De øvrige var Rene Barbier med Clos Mogador, Carlos Pastrana med Clos de L’Obac og Alvaro Palacios med Clos Dofi. Familien Perez vinøse fremtid er i den grad sikret, da José Luis datter, Sara har vist sig at være et af Spaniens største vintalenter. Hun har i øvrigt dannet par med Rene Barbiers søn Rene Jr. Dette ægtepar har gang i utallige vinprojekter rundt om i Spanien. Hjemmebanen er dog Priorat, og for Saras vedkommende står vinvuggen stadig på Clos Martinet, som hun i dag har overtaget det produktionsmæssige ansvar for. Der produceres ca. 3000 kasser på Mas Martinet fra vingårdens 10 hektar vinmarker. Omkring halvdelen af produktionen er 2. vinen Martinet Bru. Markerne er beplantet med; 45 % Grenache, 20 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot, 5 % Syrah og 10 % Carignan. Vinstilen er meget kraftig og maskulin, høj alkohol, godt suppleret af en kraftig dosis ny eg, som den intense vin opsuger i fin stil. Clos Martinet er måske den mest ”Bordeauxagtige” af Prioratvinene, og samtidig den mest holdbare. Denne vingård er en af Spaniens mest sagnomspundne.

Uhørt koncentration og dybde, men med den klassiske mineralitet og friskhed fra skifergrunden. Rates altid blandt de bedste Priorat vine. Flot, moden enkeltmarks Priorat fra Mas Martinet. Huset blev grundlagt af Luis Perez som en af de 4 pionerer i den nye bølge i området og drives i dag af datteren Sara Perez, der regnes for en af Spaniens mest talentfulde vinmagere


Det øde, vilde og stejle bjerglandskab i Catalonien var ved at gå i glemmebogen, da 4 venner opdagede muligheden sidst i 80’erne og gjorde Priorat til kult. Biologen Jose Luis Perez var den ene og skabte vingården Clos Martinet. De øvrige var Rene Barbier med Clos Mogador, Carlos Pastrana med Clos de L’Obac og Alvaro Palacios med Clos Dofi. Familien Perez vinøse fremtid er i den grad sikret, da José Luis datter, Sara har vist sig at være et af Spaniens største vintalenter. Hun har i øvrigt dannet par med Rene Barbiers søn Rene Jr. Dette ægtepar har gang i utallige vinprojekter rundt om i Spanien. Hjemmebanen er dog Priorat, og for Saras vedkommende står vinvuggen stadig på Clos Martinet, som hun i dag har overtaget det produktionsmæssige ansvar for. Der produceres ca. 3000 kasser på Mas Martinet fra vingårdens 10 hektar vinmarker. Omkring halvdelen af produktionen er 2. vinen Martinet Bru. Markerne er beplantet med; 45 % Grenache, 20 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot, 5 % Syrah og 10 % Carignan. Vinstilen er meget kraftig og maskulin, høj alkohol, godt suppleret af en kraftig dosis ny eg, som den intense vin opsuger i fin stil. Clos Martinet er måske den mest ”Bordeauxagtige” af Prioratvinene, og samtidig den mest holdbare. Denne vingård er en af Spaniens mest sagnomspundne.

DKK  599,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Uhørt koncentration og dybde, men med den klassiske mineralitet og friskhed fra skifergrunden. Rates altid blandt de bedste Priorat vine. Flot, moden enkeltmarks Priorat fra Mas Martinet. Huset blev grundlagt af Luis Perez som en af de 4 pionerer i den nye bølge i området og drives i dag af datteren Sara Perez, der regnes for en af Spaniens mest talentfulde vinmagere


Det øde, vilde og stejle bjerglandskab i Catalonien var ved at gå i glemmebogen, da 4 venner opdagede muligheden sidst i 80’erne og gjorde Priorat til kult. Biologen Jose Luis Perez var den ene og skabte vingården Clos Martinet. De øvrige var Rene Barbier med Clos Mogador, Carlos Pastrana med Clos de L’Obac og Alvaro Palacios med Clos Dofi. Familien Perez vinøse fremtid er i den grad sikret, da José Luis datter, Sara har vist sig at være et af Spaniens største vintalenter. Hun har i øvrigt dannet par med Rene Barbiers søn Rene Jr. Dette ægtepar har gang i utallige vinprojekter rundt om i Spanien. Hjemmebanen er dog Priorat, og for Saras vedkommende står vinvuggen stadig på Clos Martinet, som hun i dag har overtaget det produktionsmæssige ansvar for. Der produceres ca. 3000 kasser på Mas Martinet fra vingårdens 10 hektar vinmarker. Omkring halvdelen af produktionen er 2. vinen Martinet Bru. Markerne er beplantet med; 45 % Grenache, 20 % Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot, 5 % Syrah og 10 % Carignan. Vinstilen er meget kraftig og maskulin, høj alkohol, godt suppleret af en kraftig dosis ny eg, som den intense vin opsuger i fin stil. Clos Martinet er måske den mest ”Bordeauxagtige” af Prioratvinene, og samtidig den mest holdbare. Denne vingård er en af Spaniens mest sagnomspundne.

Type Rødvin
Producent Mas Martinet
Land Spanien
Område Priorat
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon, Carignan, Grenache, Merlot, Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ