Chateau de la Riviere 2018 AOC Fronsac (6OWC)

Vinen fra Château de la Rivière er sammensat af 84% Merlot, 8% Cabernet Franc, 6% Cabernet Sauvignon og 2% Malbec, som alle bliver høstet og vinificeret separat. Den nuværende direktør, Xavier Buffo, har arbejdet som winemaker på slottet siden 1997, og Manon Deville (agronom og ønolog) har ansvaret for vinproduktionen, godt hjulpet af Claude Gros - en af de mest anerkendte rådgivende ønologer i Bordeaux.


Vinificeringen er meget klassisk for Fronsac, med en gæring i ca. fire uger med temperaturkontrol, på en kombination af ståltanke og store træfade. 40% af vinen gennemgår en malolaktisk gæring og modnes på nye træfade i 15 måneder, mens de resterende 60% modnes i 12 måneder på 1 og 2 år gamle træfade og hviler derefterLæs mere

Tilbud

Vinen fra Château de la Rivière er sammensat af 84% Merlot, 8% Cabernet Franc, 6% Cabernet Sauvignon og 2% Malbec, som alle bliver høstet og vinificeret separat. Den nuværende direktør, Xavier Buffo, har arbejdet som winemaker på slottet siden 1997, og Manon Deville (agronom og ønolog) har ansvaret for vinproduktionen, godt hjulpet af Claude Gros - en af de mest anerkendte rådgivende ønologer i Bordeaux.


Vinificeringen er meget klassisk for Fronsac, med en gæring i ca. fire uger med temperaturkontrol, på en kombination af ståltanke og store træfade. 40% af vinen gennemgår en malolaktisk gæring og modnes på nye træfade i 15 måneder, mens de resterende 60% modnes i 12 måneder på 1 og 2 år gamle træfade og hviler derefterLæs mere

Normalpris: DKK  355,00
Specialpris DKK  285,00
Spar DKK  70,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Vinen fra Château de la Rivière er sammensat af 84% Merlot, 8% Cabernet Franc, 6% Cabernet Sauvignon og 2% Malbec, som alle bliver høstet og vinificeret separat. Den nuværende direktør, Xavier Buffo, har arbejdet som winemaker på slottet siden 1997, og Manon Deville (agronom og ønolog) har ansvaret for vinproduktionen, godt hjulpet af Claude Gros - en af de mest anerkendte rådgivende ønologer i Bordeaux.


Vinificeringen er meget klassisk for Fronsac, med en gæring i ca. fire uger med temperaturkontrol, på en kombination af ståltanke og store træfade. 40% af vinen gennemgår en malolaktisk gæring og modnes på nye træfade i 15 måneder, mens de resterende 60% modnes i 12 måneder på 1 og 2 år gamle træfade og hviler derefterLæs mere

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bordeaux
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Merlot
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ