byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Cims de Porrera 2015 Garnatxa, Priorat

Garnatxa de Cims de Porrera er lavet på ren Garnatxa (Garnacha), som hentes på udvalgte parceller omkring landsbyen Porrera, hvor vinstokkene er mellem 40 og 108 år gamle. En jordbund af skiffer og en højde på 350-600 m. samt vinstokkenes alder giver et lille udbytte og en langsom modning, der til gengæld giver utrolig koncentrerede druer. Klaserne bliver håndplukket i kurve af max. 12 kg. for at undgå masning under transporten. Druerne bliver afstilket men ikke mast, før de gennemgår en gæring i 25 dage i åbne tanke med løbende omrøringer for at give god iltning. Til sidst bliver vinen modnet i 16 måneder på træfade af eg fra Allier i Frankrig (225 og 400 l., 10% nye). Vinen modner i 4 år på flaske inden frigivelsen.


Garnatxa har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er meget åben og aromatisk, med toner af mørke bær, krydderier og røgede nuancer til sidst. I smagen er vinen ligeledes meget udtryksfuld og samtidig meget kødfuld og struktureret. Den slutter med nuancer af syltede bær samt en god finesse og mineralitet. En kraftig men meget harmonisk Priorat. Server den til retter med okse, lam eller råvildt. Må gerne iltes en time på karaffel inden servering.


Håndhøstet i 12kg kasser (for at undgå at druerne knuses og dermed start af gæringsprocessen).


Hele druer gæres i træfade ved 28 grader i hele 25 dage, hvor ’hatten’ presses ned i mosten flere gange dagligt.


Vinen lagres i 14 måneder i 225 liters franske barriques.


Herefter lagres vinen i 3 år på flaske inden vinen sælges.


 

Tilbud

Garnatxa de Cims de Porrera er lavet på ren Garnatxa (Garnacha), som hentes på udvalgte parceller omkring landsbyen Porrera, hvor vinstokkene er mellem 40 og 108 år gamle. En jordbund af skiffer og en højde på 350-600 m. samt vinstokkenes alder giver et lille udbytte og en langsom modning, der til gengæld giver utrolig koncentrerede druer. Klaserne bliver håndplukket i kurve af max. 12 kg. for at undgå masning under transporten. Druerne bliver afstilket men ikke mast, før de gennemgår en gæring i 25 dage i åbne tanke med løbende omrøringer for at give god iltning. Til sidst bliver vinen modnet i 16 måneder på træfade af eg fra Allier i Frankrig (225 og 400 l., 10% nye). Vinen modner i 4 år på flaske inden frigivelsen.


Garnatxa har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er meget åben og aromatisk, med toner af mørke bær, krydderier og røgede nuancer til sidst. I smagen er vinen ligeledes meget udtryksfuld og samtidig meget kødfuld og struktureret. Den slutter med nuancer af syltede bær samt en god finesse og mineralitet. En kraftig men meget harmonisk Priorat. Server den til retter med okse, lam eller råvildt. Må gerne iltes en time på karaffel inden servering.


Håndhøstet i 12kg kasser (for at undgå at druerne knuses og dermed start af gæringsprocessen).


Hele druer gæres i træfade ved 28 grader i hele 25 dage, hvor ’hatten’ presses ned i mosten flere gange dagligt.


Vinen lagres i 14 måneder i 225 liters franske barriques.


Herefter lagres vinen i 3 år på flaske inden vinen sælges.


 

Normalpris: DKK  699,00
Specialpris DKK  599,00
Spar DKK  100,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Garnatxa de Cims de Porrera er lavet på ren Garnatxa (Garnacha), som hentes på udvalgte parceller omkring landsbyen Porrera, hvor vinstokkene er mellem 40 og 108 år gamle. En jordbund af skiffer og en højde på 350-600 m. samt vinstokkenes alder giver et lille udbytte og en langsom modning, der til gengæld giver utrolig koncentrerede druer. Klaserne bliver håndplukket i kurve af max. 12 kg. for at undgå masning under transporten. Druerne bliver afstilket men ikke mast, før de gennemgår en gæring i 25 dage i åbne tanke med løbende omrøringer for at give god iltning. Til sidst bliver vinen modnet i 16 måneder på træfade af eg fra Allier i Frankrig (225 og 400 l., 10% nye). Vinen modner i 4 år på flaske inden frigivelsen.


Garnatxa har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er meget åben og aromatisk, med toner af mørke bær, krydderier og røgede nuancer til sidst. I smagen er vinen ligeledes meget udtryksfuld og samtidig meget kødfuld og struktureret. Den slutter med nuancer af syltede bær samt en god finesse og mineralitet. En kraftig men meget harmonisk Priorat. Server den til retter med okse, lam eller råvildt. Må gerne iltes en time på karaffel inden servering.


Håndhøstet i 12kg kasser (for at undgå at druerne knuses og dermed start af gæringsprocessen).


Hele druer gæres i træfade ved 28 grader i hele 25 dage, hvor ’hatten’ presses ned i mosten flere gange dagligt.


Vinen lagres i 14 måneder i 225 liters franske barriques.


Herefter lagres vinen i 3 år på flaske inden vinen sælges.


 

Alkohol 15%
Type Rødvin
Land Spanien
Område Priorat
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Grenache
Vin til mad Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ