Clos des Ursules Beaune 2022 Premier Cru, Louis Jadot

Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt o g stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.

Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt o g stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.

DKK  1.019,00

Ikke på Lager | Lev. 5-8 hverdage

Se Fragtpriser

Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt og stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.


Maison Louis Jadot i Beaune er en af Bourgognes mest estimerede producenter og største jordbesiddere. Maison Jadot er grundlagt 1859. Huset ledes i dag af den unge og dynamiske Pierre-Henry Gagey, der styrer Jadot videre mod nye højder. Lige før høsten ’97 indviede Jadot et splinternyt, cirkulært, ”state of the art” vinifikations center, der tillader den mest skånsomme behandling af druerne, og størst mulig fleksibilitet, med de små individuelle partier, der arbejdes med. Jacques Lardière – genial vinmager En nøgleperson hos Jadot er vinmageren, den geniale Jacques Lardière. Jacques hylder princippet om minimum intervention. Jacques er ligeledes parat til at tage alle de nødvendige risici, der skal til at lave stor vin. Gæringen af de røde vine finder sted ved høje temperaturer, 35-40 grader er ikke usædvanligt, Er druernes sundhedstilstand til det macererer Jacques i op til en måned!. Vinene fadlagres, primært i fade fra Jadot’s eget bødkeri CADUS, i mellem 18 og 24 måneder. Der filtreres ikke. Alt sammen nok til, at de fleste lærere på ønolog studiet ville få et nervesammenbrud! Louis Jadot’s Beaune 1er Cru Clos des Ursules 1er Cru marken Clos des Ursules befinder midt på skråningen sydvest for selve byen Beaune. Både geografisk og stilmæssigt nærmer vi os Pommard, så Clos des Ursules er fra naturens side en Beaune i den mørke og kraftige stil. Den lange maceration Jacques praktiserer, typisk omkring en måned, giver sammen med minimum 18 måneders fadlagring en fantastisk holdbar vin. I top årgange og lagret i top konditioner en 25-30 år! En 1937 Clos des Ursules smagt i september 2001 viste sig i øvrigt at være en aldeles perfekt o g stadig utrolig vital vin. Så længe behøver man trods alt ikke vente. Den fantastiske kombination af elegance og kraft, gør at Clos des Ursules kan nydes en 3-4 år fra høst, hvor den unge intense Pinot frugt er fremme i fuldt flor. Men tålmod belønnes, og en moden Clos des Ursules er en Bourgogne oplevelse af de store.

Type Rødvin
Producent Louis Jadot
Land Frankrig
Område Bourgogne
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ