byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Crozes Hermitage 2022 Alian Graillot

Denne crozes kan hamle op med det meste. Blæksort, dybt koncentreret, næsten eksplosiv frugt fra den lunere sydlige ende af zonen. Sursød, lakridset og pebret næse, der trækker mylder af duftspor efter sig; indkogt brombærsaft, rødbede og hyldebær, medicinskab, grøn peber, baconfedt, frisk oregano og diskret fadkrydderi. Den bliver bare ved med at give. Vinen struktur er ligeså imponerende. Tanninerne styrer showet, de er udpræget insisterende, man fornemmer tydeligt indflydelsen fra helklasegæringen, der er virkelig smæk på her, men alligevel er der en forunderlig balance og kølighed til stede midt i alt det rige, og tanninerne smelter langsomt helt fremme i munden sammen med en markant frugtsyre. Teksturen er gruset, og længden i top. Førsteklasses crozes.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden. Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.


Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området. Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. 

Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.

Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.

Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.

Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.

Denne crozes kan hamle op med det meste. Blæksort, dybt koncentreret, næsten eksplosiv frugt fra den lunere sydlige ende af zonen. Sursød, lakridset og pebret næse, der trækker mylder af duftspor efter sig; indkogt brombærsaft, rødbede og hyldebær, medicinskab, grøn peber, baconfedt, frisk oregano og diskret fadkrydderi. Den bliver bare ved med at give. Vinen struktur er ligeså imponerende. Tanninerne styrer showet, de er udpræget insisterende, man fornemmer tydeligt indflydelsen fra helklasegæringen, der er virkelig smæk på her, men alligevel er der en forunderlig balance og kølighed til stede midt i alt det rige, og tanninerne smelter langsomt helt fremme i munden sammen med en markant frugtsyre. Teksturen er gruset, og længden i top. Førsteklasses crozes.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden. Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.


Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området. Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. 

Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.

Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.

Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.

Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.

DKK  375,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Denne crozes kan hamle op med det meste. Blæksort, dybt koncentreret, næsten eksplosiv frugt fra den lunere sydlige ende af zonen. Sursød, lakridset og pebret næse, der trækker mylder af duftspor efter sig; indkogt brombærsaft, rødbede og hyldebær, medicinskab, grøn peber, baconfedt, frisk oregano og diskret fadkrydderi. Den bliver bare ved med at give. Vinen struktur er ligeså imponerende. Tanninerne styrer showet, de er udpræget insisterende, man fornemmer tydeligt indflydelsen fra helklasegæringen, der er virkelig smæk på her, men alligevel er der en forunderlig balance og kølighed til stede midt i alt det rige, og tanninerne smelter langsomt helt fremme i munden sammen med en markant frugtsyre. Teksturen er gruset, og længden i top. Førsteklasses crozes.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden. Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.


Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området. Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. 

Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.

Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.

Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.

Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Crozes Hermitage
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ