byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Crozes Hermitage La Guiraude 2017 Alian Graillot

La Guiraude er en fadselektion fra Graillots kælder. Mængden varierer fra år til år alt efter årgangens kvalitet. Uanset laves der altid kun små mængder af denne vin. Det er nok den vin i hele Crozes-Hermitage, der kommer tættest på kvaliteten af en rigtig Hermitage - og den er en god erstatning for en ægte Hermitage, da det meste vin, der laves fra den berømte høj, er ret kedeligt.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.


Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.




Crozes-Hermitage er den mindst berømte appellation i det nordlige Rhône, og rødvinene kan være virkelig gode køb. Alain Graillot er den mest anerkendte og bedste producent af Crozes. Klokkeklart, køligt og præcist udtryk af Syrah. Alain Graillot laver "Textbook" Syrah. Vine som meget præcis udtrykker druens karakter med elementer af lakrids, tobak, oliven, medicin og dyb mørk frugt. Vine der fungere som skoleeksempel på Syrah fra det nordlige Rhône.




Vi har handlet med Alain Graillot siden midten af 1990'erne. Birthe og Arne fra Køkkenskolen i Provence var stødt på de rene og præcise vine, og vi fik hurtig etableret en aftale med den tidligere landbrugskonsulent Alain Graillot, som på få år nærmest havde fået kultstatus i Crozes-Hermitage.


Alain bruger sin vinviden i stigende grad som en slags frivillig konsulent for dygtige unge vinbønder både i nord og syd Rhône, og han laver faktisk også Syrah i Marokko - en interessant oplevelse.


Har været gode oplevelser at møde Alain med sin vinklub på restaurant i Tournon. Sidst havde de Chianti på programmet og luften var tyk af kommentarer og spørgsmå omkring vinifikation, modning og smag af Sangiovese og stemningen steg og steg! 


Vinene er lavet på det bedste druemateriale. Kælderarbejdet foregår med næsten australsk hysteri i forhold til renlighed, og selv om der anvendes moderat med fad, så smages det næsten ikke. Enormt rene, kølige og forholdsvis slanke vine, klokkeklar nordlig Rhône Syrah


La Guiraude er en fadselektion fra Graillots kælder. Mængden varierer fra år til år alt efter årgangens kvalitet. Uanset laves der altid kun små mængder af denne vin. Det er nok den vin i hele Crozes-Hermitage, der kommer tættest på kvaliteten af en rigtig Hermitage - og den er en god erstatning for en ægte Hermitage, da det meste vin, der laves fra den berømte høj, er ret kedeligt.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.


Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.




Crozes-Hermitage er den mindst berømte appellation i det nordlige Rhône, og rødvinene kan være virkelig gode køb. Alain Graillot er den mest anerkendte og bedste producent af Crozes. Klokkeklart, køligt og præcist udtryk af Syrah. Alain Graillot laver "Textbook" Syrah. Vine som meget præcis udtrykker druens karakter med elementer af lakrids, tobak, oliven, medicin og dyb mørk frugt. Vine der fungere som skoleeksempel på Syrah fra det nordlige Rhône.




Vi har handlet med Alain Graillot siden midten af 1990'erne. Birthe og Arne fra Køkkenskolen i Provence var stødt på de rene og præcise vine, og vi fik hurtig etableret en aftale med den tidligere landbrugskonsulent Alain Graillot, som på få år nærmest havde fået kultstatus i Crozes-Hermitage.


Alain bruger sin vinviden i stigende grad som en slags frivillig konsulent for dygtige unge vinbønder både i nord og syd Rhône, og han laver faktisk også Syrah i Marokko - en interessant oplevelse.


Har været gode oplevelser at møde Alain med sin vinklub på restaurant i Tournon. Sidst havde de Chianti på programmet og luften var tyk af kommentarer og spørgsmå omkring vinifikation, modning og smag af Sangiovese og stemningen steg og steg! 


Vinene er lavet på det bedste druemateriale. Kælderarbejdet foregår med næsten australsk hysteri i forhold til renlighed, og selv om der anvendes moderat med fad, så smages det næsten ikke. Enormt rene, kølige og forholdsvis slanke vine, klokkeklar nordlig Rhône Syrah


DKK  599,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

La Guiraude er en fadselektion fra Graillots kælder. Mængden varierer fra år til år alt efter årgangens kvalitet. Uanset laves der altid kun små mængder af denne vin. Det er nok den vin i hele Crozes-Hermitage, der kommer tættest på kvaliteten af en rigtig Hermitage - og den er en god erstatning for en ægte Hermitage, da det meste vin, der laves fra den berømte høj, er ret kedeligt.


100% Syrah fra Crozes-Hermitage modnet på små brugte fade. Klassisk kølig Nordrhone næse med mørke bær, lakrids, friske urter og en anelse medicin og hængt kød. De mørke elementer fortsætter i smagen og Alain Graillot rammer en flot balance mellem intensitet i smagen og lethed i munden.


Frisk og madvillig stil. Til grillet svinekotellet, lammeryg eller den klassiske røde bøf, gerne med en syrlig grøn salat eller/og katofler med citron.Alain Graillot har manifisteret sig som referenceproducent i Crozes-Hermitage og er rollemodel for de fleste af de unge, nye vinproducenter i området.Graillot opnår sine kvaliteter via bl.a. lave udbytter, sen høst, koldmaceration før gæring for at udtrække ekstra frugt og farve, moderat modning af vinene på små brugte egefade (2–5 år) fra topproducenter i Bourgogne og næsten Australsk hysteri omkring hygiejne i hele processen.




Crozes-Hermitage er den mindst berømte appellation i det nordlige Rhône, og rødvinene kan være virkelig gode køb. Alain Graillot er den mest anerkendte og bedste producent af Crozes. Klokkeklart, køligt og præcist udtryk af Syrah. Alain Graillot laver "Textbook" Syrah. Vine som meget præcis udtrykker druens karakter med elementer af lakrids, tobak, oliven, medicin og dyb mørk frugt. Vine der fungere som skoleeksempel på Syrah fra det nordlige Rhône.




Vi har handlet med Alain Graillot siden midten af 1990'erne. Birthe og Arne fra Køkkenskolen i Provence var stødt på de rene og præcise vine, og vi fik hurtig etableret en aftale med den tidligere landbrugskonsulent Alain Graillot, som på få år nærmest havde fået kultstatus i Crozes-Hermitage.


Alain bruger sin vinviden i stigende grad som en slags frivillig konsulent for dygtige unge vinbønder både i nord og syd Rhône, og han laver faktisk også Syrah i Marokko - en interessant oplevelse.


Har været gode oplevelser at møde Alain med sin vinklub på restaurant i Tournon. Sidst havde de Chianti på programmet og luften var tyk af kommentarer og spørgsmå omkring vinifikation, modning og smag af Sangiovese og stemningen steg og steg! 


Vinene er lavet på det bedste druemateriale. Kælderarbejdet foregår med næsten australsk hysteri i forhold til renlighed, og selv om der anvendes moderat med fad, så smages det næsten ikke. Enormt rene, kølige og forholdsvis slanke vine, klokkeklar nordlig Rhône Syrah


Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Rhône
Underområde Crozes Hermitage
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Syrah/Shiraz
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ