byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Dumol 2019 Jentoft Vineyard "Ryan" Russian River Valley

97 Point - Vinous: "A total knock-out, the 2017 Pinot Noir Ryan Jentoft Vineyard is a wine of real depth and intensity. Super-ripe dark cherry, plum, mocha, cloves, lavender and licorice give the Jentoft a real sense of brooding power. There is plenty of Russian River exuberance to match the potent tannins. Far from an easygoing supple Russian River Pinot, the 2017 needs time to soften. It is every bit as impressive today as it was last year."


96 Point - Jeb Dunnuck: "From a Russian River Valley site planted in 2007, the 2017 Pinot Noir Jentoft Vineyard Ryan is a selection of Swan and Calera clones and sees 15 months in 45% new French oak. This brilliant wine knocks it out of the park with its complex bouquet of darker fruits, smoked earth, and spice. Medium to full-bodied, incredibly layered and multi-dimensional on the palate, it’s a complete, flawless balanced, incredibly impressive wine that will benefit from 2-3 years of bottle age and cruise over the following decade. This lineup is stacked with terrific wines, but this is one of the standouts."


100% Pinot Noir fra Jentoft Vineyard i Russian River Valley – en mark der bare sætter hak i alle de rigtige bokse. Jordbund, dræning, hældning, klimaet … alt spiller max og spørger man winemaker Andy Smith, er Jentoft toppen af DuMols portfolio af vinmarker. Efter 15 måneder på franske egefade, hvoraf lidt under halvdelen var nye, var der serveret. Selvfølgelig stadig meget ung, men allerede nu mærker man, at det ikke er helt skævt … for nu at sige det på jysk.


Duften lukker op for mørke kirsebær, appelsinskal, lavendel, lyserøde peberkorn, frisk tobak og støvet jord. Man skal ikke smile med vin i munden, men det er svært ikke at lade være her. For udover at gentage mange af duftens noter, bliver smagen bare ved med at udvikle sig i munden … også efter man tænker, at nu må den sgu da stoppe.


Træk den op en time før og nyd den nu eller om 10 år.


Hvis du aldrig har hørt om DuMOL fra Russian River Valley, kan det være fordi, at de tre ejere foretrækker at flyve under radaren og koncentrere sig 100% om vinen. De holder derfor nærmest aldrig smagninger og går heller ikke videre op i anmelderes ratings set i forhold til så mange andre producenter, der dyrker det big time. Alligevel er anmelderne helt oppe at støde over DuMOL og honorerer hvert år deres værker med topkarakterer. Læg dertil, at Robert Parker lister en af de tre ejere, winemaker Andy Smith, som værende en af verdens mest indflydelsesrige vinkonsulenter på linje med Helen Turley, Mark Aubert, Michel Rolland og Paul Hobbs. Så kan man ligesom noget.


Oprindeligt startede DuMOL tilbage i 1996 som et familieforetagende, hvilket forklarer det noget spøjse navn. Den første winemaker’s børn hed nemlig Duncan og Molly, hvilket blev til DuMOL … et navn man så har valgt at køre videre med, selvom foretagendet i dag er ejet af føromtalte Andy Smith plus Michael Verlander og Kerry Murphy. De holder den grønne fane højere end de fleste og deres topmoderne winery fra 2008, kører udelukkende på solenergi og har et avanceret system til at minimere vandspild.


Deres fokus ligger primært på cool-climate Pinot Noir og Chardonnay med druer både fra egne marker og fra de bedste andre marker i området – eksempelvis Hyde, Ritchie og Charles Heintz. Men tag endelig ikke fejl af deres Syrah og Cabernet Sauvignon, der også holder højeste klasse. Alle vine bliver produceret i relativt små mængder, hvilket vil sige under 500 kasser pr. vin.


Winemaker Andy Smith går for at være en af de helt store nørder – på den bedst tænkelige måde. Han er nede i samtlige detaljer i alle faser med henblik på at hver eneste flaske efterlever hans mål om ”Intensity without heaviness”. Det lykkes hvert år til fulde og det er nærliggende at sammenligne DuMOLs Pinot Noir og Chardonnay med de bedste røde og hvide bourgogner. Men der er klart et aftryk af Russian River Valley over hans vine i form af frugt og koncentration. Elegancen fra Bourgogne er der dog. Og det skal han have tak for!

97 Point - Vinous: "A total knock-out, the 2017 Pinot Noir Ryan Jentoft Vineyard is a wine of real depth and intensity. Super-ripe dark cherry, plum, mocha, cloves, lavender and licorice give the Jentoft a real sense of brooding power. There is plenty of Russian River exuberance to match the potent tannins. Far from an easygoing supple Russian River Pinot, the 2017 needs time to soften. It is every bit as impressive today as it was last year."


96 Point - Jeb Dunnuck: "From a Russian River Valley site planted in 2007, the 2017 Pinot Noir Jentoft Vineyard Ryan is a selection of Swan and Calera clones and sees 15 months in 45% new French oak. This brilliant wine knocks it out of the park with its complex bouquet of darker fruits, smoked earth, and spice. Medium to full-bodied, incredibly layered and multi-dimensional on the palate, it’s a complete, flawless balanced, incredibly impressive wine that will benefit from 2-3 years of bottle age and cruise over the following decade. This lineup is stacked with terrific wines, but this is one of the standouts."


100% Pinot Noir fra Jentoft Vineyard i Russian River Valley – en mark der bare sætter hak i alle de rigtige bokse. Jordbund, dræning, hældning, klimaet … alt spiller max og spørger man winemaker Andy Smith, er Jentoft toppen af DuMols portfolio af vinmarker. Efter 15 måneder på franske egefade, hvoraf lidt under halvdelen var nye, var der serveret. Selvfølgelig stadig meget ung, men allerede nu mærker man, at det ikke er helt skævt … for nu at sige det på jysk.


Duften lukker op for mørke kirsebær, appelsinskal, lavendel, lyserøde peberkorn, frisk tobak og støvet jord. Man skal ikke smile med vin i munden, men det er svært ikke at lade være her. For udover at gentage mange af duftens noter, bliver smagen bare ved med at udvikle sig i munden … også efter man tænker, at nu må den sgu da stoppe.


Træk den op en time før og nyd den nu eller om 10 år.


Hvis du aldrig har hørt om DuMOL fra Russian River Valley, kan det være fordi, at de tre ejere foretrækker at flyve under radaren og koncentrere sig 100% om vinen. De holder derfor nærmest aldrig smagninger og går heller ikke videre op i anmelderes ratings set i forhold til så mange andre producenter, der dyrker det big time. Alligevel er anmelderne helt oppe at støde over DuMOL og honorerer hvert år deres værker med topkarakterer. Læg dertil, at Robert Parker lister en af de tre ejere, winemaker Andy Smith, som værende en af verdens mest indflydelsesrige vinkonsulenter på linje med Helen Turley, Mark Aubert, Michel Rolland og Paul Hobbs. Så kan man ligesom noget.


Oprindeligt startede DuMOL tilbage i 1996 som et familieforetagende, hvilket forklarer det noget spøjse navn. Den første winemaker’s børn hed nemlig Duncan og Molly, hvilket blev til DuMOL … et navn man så har valgt at køre videre med, selvom foretagendet i dag er ejet af føromtalte Andy Smith plus Michael Verlander og Kerry Murphy. De holder den grønne fane højere end de fleste og deres topmoderne winery fra 2008, kører udelukkende på solenergi og har et avanceret system til at minimere vandspild.


Deres fokus ligger primært på cool-climate Pinot Noir og Chardonnay med druer både fra egne marker og fra de bedste andre marker i området – eksempelvis Hyde, Ritchie og Charles Heintz. Men tag endelig ikke fejl af deres Syrah og Cabernet Sauvignon, der også holder højeste klasse. Alle vine bliver produceret i relativt små mængder, hvilket vil sige under 500 kasser pr. vin.


Winemaker Andy Smith går for at være en af de helt store nørder – på den bedst tænkelige måde. Han er nede i samtlige detaljer i alle faser med henblik på at hver eneste flaske efterlever hans mål om ”Intensity without heaviness”. Det lykkes hvert år til fulde og det er nærliggende at sammenligne DuMOLs Pinot Noir og Chardonnay med de bedste røde og hvide bourgogner. Men der er klart et aftryk af Russian River Valley over hans vine i form af frugt og koncentration. Elegancen fra Bourgogne er der dog. Og det skal han have tak for!

DKK  895,00
Fra DKK  749,00
Spar DKK  146,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  895,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  749,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

97 Point - Vinous: "A total knock-out, the 2017 Pinot Noir Ryan Jentoft Vineyard is a wine of real depth and intensity. Super-ripe dark cherry, plum, mocha, cloves, lavender and licorice give the Jentoft a real sense of brooding power. There is plenty of Russian River exuberance to match the potent tannins. Far from an easygoing supple Russian River Pinot, the 2017 needs time to soften. It is every bit as impressive today as it was last year."


96 Point - Jeb Dunnuck: "From a Russian River Valley site planted in 2007, the 2017 Pinot Noir Jentoft Vineyard Ryan is a selection of Swan and Calera clones and sees 15 months in 45% new French oak. This brilliant wine knocks it out of the park with its complex bouquet of darker fruits, smoked earth, and spice. Medium to full-bodied, incredibly layered and multi-dimensional on the palate, it’s a complete, flawless balanced, incredibly impressive wine that will benefit from 2-3 years of bottle age and cruise over the following decade. This lineup is stacked with terrific wines, but this is one of the standouts."


100% Pinot Noir fra Jentoft Vineyard i Russian River Valley – en mark der bare sætter hak i alle de rigtige bokse. Jordbund, dræning, hældning, klimaet … alt spiller max og spørger man winemaker Andy Smith, er Jentoft toppen af DuMols portfolio af vinmarker. Efter 15 måneder på franske egefade, hvoraf lidt under halvdelen var nye, var der serveret. Selvfølgelig stadig meget ung, men allerede nu mærker man, at det ikke er helt skævt … for nu at sige det på jysk.


Duften lukker op for mørke kirsebær, appelsinskal, lavendel, lyserøde peberkorn, frisk tobak og støvet jord. Man skal ikke smile med vin i munden, men det er svært ikke at lade være her. For udover at gentage mange af duftens noter, bliver smagen bare ved med at udvikle sig i munden … også efter man tænker, at nu må den sgu da stoppe.


Træk den op en time før og nyd den nu eller om 10 år.


Hvis du aldrig har hørt om DuMOL fra Russian River Valley, kan det være fordi, at de tre ejere foretrækker at flyve under radaren og koncentrere sig 100% om vinen. De holder derfor nærmest aldrig smagninger og går heller ikke videre op i anmelderes ratings set i forhold til så mange andre producenter, der dyrker det big time. Alligevel er anmelderne helt oppe at støde over DuMOL og honorerer hvert år deres værker med topkarakterer. Læg dertil, at Robert Parker lister en af de tre ejere, winemaker Andy Smith, som værende en af verdens mest indflydelsesrige vinkonsulenter på linje med Helen Turley, Mark Aubert, Michel Rolland og Paul Hobbs. Så kan man ligesom noget.


Oprindeligt startede DuMOL tilbage i 1996 som et familieforetagende, hvilket forklarer det noget spøjse navn. Den første winemaker’s børn hed nemlig Duncan og Molly, hvilket blev til DuMOL … et navn man så har valgt at køre videre med, selvom foretagendet i dag er ejet af føromtalte Andy Smith plus Michael Verlander og Kerry Murphy. De holder den grønne fane højere end de fleste og deres topmoderne winery fra 2008, kører udelukkende på solenergi og har et avanceret system til at minimere vandspild.


Deres fokus ligger primært på cool-climate Pinot Noir og Chardonnay med druer både fra egne marker og fra de bedste andre marker i området – eksempelvis Hyde, Ritchie og Charles Heintz. Men tag endelig ikke fejl af deres Syrah og Cabernet Sauvignon, der også holder højeste klasse. Alle vine bliver produceret i relativt små mængder, hvilket vil sige under 500 kasser pr. vin.


Winemaker Andy Smith går for at være en af de helt store nørder – på den bedst tænkelige måde. Han er nede i samtlige detaljer i alle faser med henblik på at hver eneste flaske efterlever hans mål om ”Intensity without heaviness”. Det lykkes hvert år til fulde og det er nærliggende at sammenligne DuMOLs Pinot Noir og Chardonnay med de bedste røde og hvide bourgogner. Men der er klart et aftryk af Russian River Valley over hans vine i form af frugt og koncentration. Elegancen fra Bourgogne er der dog. Og det skal han have tak for!

Alkohol 14,1%
Type Rødvin
Producent DuMOL
Land USA
Område Californien
Underområde Sonoma
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fjerkræ, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ