byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

El Corralon 2019 Jimenez-Landi, Mentrida

92 Point - James Suckling


92 Point - Guia Penin


El Corralón er sammensat af 65% Grenache, 30% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon fra vinmarkerne “La Dehesa” og “Pedromoro” i DO Méntrida. De to vinmarker udgør tilsammen 8 ha. og er beplantet med 20-40 år gamle vinstokke, som vokser i en højde af ca. 630 m.o.h., med en fattig undergrund af sand, smuldrende granit og en smule kalk. Fastlandsklimaet giver lange og kolde vintre, men Sierra de Gredos-bjergene beskytter området mod de barske, kolde vinde fra nord og vest. Somrene er varme og tørre med begrænset regnmængde. Biodiversiteten er perfekt mellem vinmarkerne med masser af vilde blomster, krydderurter og krat samt et bredt udvalg af træer som eg, poppel, kastanje, valnød og oliven.


De forskellige druesorter vinificeres separat. Efter en manuel plukning og selektering af klaserne, transporteres druerne til kælderen i små beholdere. Efter en delvis afstilkning (man beholder 30% hele klaser) og skånsom masning gennemgår druerne en 4 dages kølig maceration, inden temperaturen hæves til ca. 15 grader, og en spontan gæring med druernes vilde gærceller starter og varer i 20-30 dage med daglige omrøringer. Modningen varer i 10 måneder på en kombination af franske træfade og betontanke.


El Corralón har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man Grenaches klassiske, frugtrige nuancer af røde bær (kirsebær, hindbær, blommer) og Syrahs mere eksotiske toner af violer, brombær og tobak. Smagen er kødfuld, med nogle af de samme frugttoner og et spændende, balsamisk præg. Eftersmagen er ret kompleks og sprød, med toner af valnødder, vanilje og krydderier. Man fornemmer et godt udviklingspotentiale. Server den til kalv, lam og okse, til chorizo tacos og til oste fra La Mancha.

Tilbud

92 Point - James Suckling


92 Point - Guia Penin


El Corralón er sammensat af 65% Grenache, 30% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon fra vinmarkerne “La Dehesa” og “Pedromoro” i DO Méntrida. De to vinmarker udgør tilsammen 8 ha. og er beplantet med 20-40 år gamle vinstokke, som vokser i en højde af ca. 630 m.o.h., med en fattig undergrund af sand, smuldrende granit og en smule kalk. Fastlandsklimaet giver lange og kolde vintre, men Sierra de Gredos-bjergene beskytter området mod de barske, kolde vinde fra nord og vest. Somrene er varme og tørre med begrænset regnmængde. Biodiversiteten er perfekt mellem vinmarkerne med masser af vilde blomster, krydderurter og krat samt et bredt udvalg af træer som eg, poppel, kastanje, valnød og oliven.


De forskellige druesorter vinificeres separat. Efter en manuel plukning og selektering af klaserne, transporteres druerne til kælderen i små beholdere. Efter en delvis afstilkning (man beholder 30% hele klaser) og skånsom masning gennemgår druerne en 4 dages kølig maceration, inden temperaturen hæves til ca. 15 grader, og en spontan gæring med druernes vilde gærceller starter og varer i 20-30 dage med daglige omrøringer. Modningen varer i 10 måneder på en kombination af franske træfade og betontanke.


El Corralón har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man Grenaches klassiske, frugtrige nuancer af røde bær (kirsebær, hindbær, blommer) og Syrahs mere eksotiske toner af violer, brombær og tobak. Smagen er kødfuld, med nogle af de samme frugttoner og et spændende, balsamisk præg. Eftersmagen er ret kompleks og sprød, med toner af valnødder, vanilje og krydderier. Man fornemmer et godt udviklingspotentiale. Server den til kalv, lam og okse, til chorizo tacos og til oste fra La Mancha.

Normalpris: DKK  225,00
Specialpris DKK  139,00
Spar DKK  86,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

92 Point - James Suckling


92 Point - Guia Penin


El Corralón er sammensat af 65% Grenache, 30% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon fra vinmarkerne “La Dehesa” og “Pedromoro” i DO Méntrida. De to vinmarker udgør tilsammen 8 ha. og er beplantet med 20-40 år gamle vinstokke, som vokser i en højde af ca. 630 m.o.h., med en fattig undergrund af sand, smuldrende granit og en smule kalk. Fastlandsklimaet giver lange og kolde vintre, men Sierra de Gredos-bjergene beskytter området mod de barske, kolde vinde fra nord og vest. Somrene er varme og tørre med begrænset regnmængde. Biodiversiteten er perfekt mellem vinmarkerne med masser af vilde blomster, krydderurter og krat samt et bredt udvalg af træer som eg, poppel, kastanje, valnød og oliven.


De forskellige druesorter vinificeres separat. Efter en manuel plukning og selektering af klaserne, transporteres druerne til kælderen i små beholdere. Efter en delvis afstilkning (man beholder 30% hele klaser) og skånsom masning gennemgår druerne en 4 dages kølig maceration, inden temperaturen hæves til ca. 15 grader, og en spontan gæring med druernes vilde gærceller starter og varer i 20-30 dage med daglige omrøringer. Modningen varer i 10 måneder på en kombination af franske træfade og betontanke.


El Corralón har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man Grenaches klassiske, frugtrige nuancer af røde bær (kirsebær, hindbær, blommer) og Syrahs mere eksotiske toner af violer, brombær og tobak. Smagen er kødfuld, med nogle af de samme frugttoner og et spændende, balsamisk præg. Eftersmagen er ret kompleks og sprød, med toner af valnødder, vanilje og krydderier. Man fornemmer et godt udviklingspotentiale. Server den til kalv, lam og okse, til chorizo tacos og til oste fra La Mancha.

Alkohol 14,50%
Type Rødvin
Land Spanien
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon, Grenache, Syrah/Shiraz
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ