Gaja Sperss 2018 Barolo, Angelo Gaja

Aromaer af frisk mynte, roser og rød bær og menthol. Smagen byder på tørrede kirsebær, granatæble, lakris, espresso og tobak sammen med en tæt fin tannin og frisk syre.


Med købet af vinmarken Sperss (28 ha. i en højde af ca. 400 m.) i 1988 nær landsbyen Serralunga, gik en gammel drøm endelig i opfyldelse for GAJA. Han havde tidligere måttet købe Barolo-druer fra andre producenter, men nu fik han endelig fuld kontrol over hele produktionen. Man skal huske, at GAJA familien i virkeligheden havde produceret Barolo indtil 1961, hvor man besluttede at koncentrere arbejdet på de familieejede vinmarker i Barbaresco. De druer, man dengang købte for at producere Barolo, kom netop fra Marenca e Rivettes marker, som man i 1988 fikLæs mere

Aromaer af frisk mynte, roser og rød bær og menthol. Smagen byder på tørrede kirsebær, granatæble, lakris, espresso og tobak sammen med en tæt fin tannin og frisk syre.


Med købet af vinmarken Sperss (28 ha. i en højde af ca. 400 m.) i 1988 nær landsbyen Serralunga, gik en gammel drøm endelig i opfyldelse for GAJA. Han havde tidligere måttet købe Barolo-druer fra andre producenter, men nu fik han endelig fuld kontrol over hele produktionen. Man skal huske, at GAJA familien i virkeligheden havde produceret Barolo indtil 1961, hvor man besluttede at koncentrere arbejdet på de familieejede vinmarker i Barbaresco. De druer, man dengang købte for at producere Barolo, kom netop fra Marenca e Rivettes marker, som man i 1988 fikLæs mere

DKK  3.500,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Aromaer af frisk mynte, roser og rød bær og menthol. Smagen byder på tørrede kirsebær, granatæble, lakris, espresso og tobak sammen med en tæt fin tannin og frisk syre.


Med købet af vinmarken Sperss (28 ha. i en højde af ca. 400 m.) i 1988 nær landsbyen Serralunga, gik en gammel drøm endelig i opfyldelse for GAJA. Han havde tidligere måttet købe Barolo-druer fra andre producenter, men nu fik han endelig fuld kontrol over hele produktionen. Man skal huske, at GAJA familien i virkeligheden havde produceret Barolo indtil 1961, hvor man besluttede at koncentrere arbejdet på de familieejede vinmarker i Barbaresco. De druer, man dengang købte for at producere Barolo, kom netop fra Marenca e Rivettes marker, som man i 1988 fikLæs mere

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Gaja
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Barolo
Årgang 2018
Vintype Barolo
Størrelse 75 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Ost, Pastaretter, Svinekød, Vildt
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ