Gevrey-Chambertin 2020 Vielles Vignes, Domaine Humbert Freres

Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavetLæs mere

Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavetLæs mere

DKK  899,00
Fra DKK  729,00
Spar DKK  170,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  899,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  729,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Druerne til denne Gevrey-Chambertin Vieilles-Vignes hentes på flere meget velbeliggende parceller, bl.a. på 1. Cru Estournelles-St. Jacques (60 år gamle vinstokke) og Village Etelois (over 65 år gamle vinstokke), som er umiddelbar nabo til Grand Cru marken Griottes-Chambertin. Som altid på Domaine Humbert Frères foregår mange processer manuelt under dyrkningen: Pløjning, beskæring, grøn høst, fjernelse af blade eller grene i den sidste fase af modningen. Nøgleordene er præcision og omhu druerne skal opnå en perfekt modning og en stor koncentration.

Efter en 3-6 dages kølig skindmacerering for at undgå bitre tanniner bliver vinen gæret på klassiske, åbne store træfade. Modningen foregår på fade af 228 l. (50% nye) lavetLæs mere

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bourgogne
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fjerkræ, Lam, Oksekød
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ