Hudson Vineyards ligger i Napa Valleys Carneros District, et af de bedste vindistrikter i Californien. Den kølige brise fra San Francisco Bay giver mulighed for en længere sæson hvorfor smag og intensitet kan optimeres. Dette område var oprindeligt kendt som Talcoa Vineyards, et indiansk navn, der betyder 'Laughing Land'. Det var i dette område i 1880'erne, at de første vellykkede amerikanske videnskabelige eksperimenter blev udført for at bekæmpe phylloxera. Hudson Wines 'Winemakerteam' er et langt samarbejde mellem Lee og Cristina Hudson, John Kongsgaard og Christopher Vandendriessche. Alt arbejde ar manuelt og hver årgang skal udtrykke årgangens dna. Produktionen er yderst begrænset med blot 750 kasser.
Blændende Chardonnay der årgang efter årgang scorer imponerende høje ratings og bliver revet væk. Druerne er Shot Wente Clone og har groet på henholdsvis Hudson’s Home Ranch og Henry Road Ranch. På grund af klima og jordbund skal druerne slås lidt for det og bliver ikke så store – til gengæld har de en fantastisk mineralitet, masser af kraft og en perfekt syre.
Duften serverer kandiseret fersken, modne pærer, mandel croissant, lys honning og appelsin. Smagen er ganske enkelt overdådig – æbler, stenfrugt, mango, grillet ananas, marengs og mod slutningen noter af kakao og krydderier. Syren har fuldt styr på tropperne og finishen bliver bare ved og ved. Klasse!
Hudson Wines 'Winemakerteam' er et langt samarbejde mellem Lee og Cristina Hudson, John Kongsgaard og Christopher Vandendriessche. Alt arbejde ar manuelt og hver årgang skal udtrykke årgangens dna.
Produktionen er yderst begrænset med blot 1000 kasser.
Hudson Chardonnay er en blend af druer fra Hudsons Home Ranch og Henry Road Road Ranch, begge er tilplantet med Shot Wente Clonen. Der fermenteres med naturlig gær i franske fade i 12 måneder, hvoraf de 60% er nye. I næsen mødes du af en vidunderlig kandiseret fersken suppleret med modne pærer, mandel croissant, lys honning og appelsin. Rig i udtrykket men med fastholdelse af god syre, sikrer en sublim tekstur. I finishen finder man masser af stenfrugter og salte smagsnuancer....med imponerende finish.
Hudson Vineyards ligger i Napa Valleys Carneros District, et af de bedste vindistrikter i Californien. Den kølige brise fra San Francisco Bay giver mulighed for en længere sæson hvorfor smag og intensitet kan optimeres. Hudson Vineyard er kendt fra flere store producenter som netop henter enkeltmarksfrugt hos Hudson, herunder Aubert, Kistler og Kongsgaard. Det samlede areal er på 200 hektar hvoraf 45% er tilplantet med Chardonnay, og først fra 2004 begyndte Lee Hudson at producere små mængder af Chardonnay under egen label. Han søger hvert år en fuldt modnet til...men bestemt med fastholdelse af balance. Fra 2016 har man endvidere besluttet at frigive to enkeltmarksvine - Little Bit og Lady Bug.
Hudson Wines 'Winemakerteam' er et langt samarbejde mellem Lee og Cristina Hudson, John Kongsgaard og Christopher Vandendriessche. Alt arbejde ar manuelt og hver årgang skal udtrykke årgangens dna.
Produktionen er yderst begrænset med blot 900 kasser.