byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Jack Daniels Old No. 7 Tennessee Whiskey 40%

Den klassiske originale Jack Daniels Old no. 7 fremstillet efter den originale opskrift, som Mr. Jack Daniels fandt fremt til i 1866. Resultatet er en karakteristisk blød smag, der er en oplevelse og nydelse i sig selv eller blandet med cola.


Jack Daniel’s Sour Mash Old No 7 er en Tennessee Whiskey lavet på 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Efter destillationen bliver spiritussen filtreret gennem 10 fod trækul: ahorntræ brændt med hjælp fra ulagret whisky. Filtreringen tager 3-5 dage og efterfølgende lagres spiritussen på nye fade af amerikansk hvideg. Når whiskeyen vurderedes til at være klar bliver den tappet ved 40% alkohol. Hvor navnet ”No 7” kommer fra, er der tilsyneladende ingen der ved med sikkerhed…


Whiskeyen er lavet på en mashbill af 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Det er ikke anderledes end mange andre bourbons, men Jack Daniel’s adskiller sig ved at undergå en proces man ynder at benytte i Tennessee kaldet Lincoln County Process, hvor destillatet filtreres gennem trækul inden lagringen – ”charcoal mellowing” kalder de det, og det skulle gøre whiskeyen ekstra blød. Efterfølgende lagres den på fade af amerikansk hvideg, som Jack Daniel’s’ egne bødkere bygger. Hvor lang tid afhænger af fadets placering i lagerhusene: fade på de øverste, varmere etager modner hurtigere end på de lavere og køligere niveauer. Derfor smager man på hvert fad inden det tappes. Kun smagen, ikke alderen, er afgørende for om Master Tasteren vurderer det som værdigt til at blive Jack Daniel’s. I øvrigt kan det nævnes, at Jack Daniel døde af en infektion i tåen efter at have sparket til sit pengeskab.

Den klassiske originale Jack Daniels Old no. 7 fremstillet efter den originale opskrift, som Mr. Jack Daniels fandt fremt til i 1866. Resultatet er en karakteristisk blød smag, der er en oplevelse og nydelse i sig selv eller blandet med cola.


Jack Daniel’s Sour Mash Old No 7 er en Tennessee Whiskey lavet på 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Efter destillationen bliver spiritussen filtreret gennem 10 fod trækul: ahorntræ brændt med hjælp fra ulagret whisky. Filtreringen tager 3-5 dage og efterfølgende lagres spiritussen på nye fade af amerikansk hvideg. Når whiskeyen vurderedes til at være klar bliver den tappet ved 40% alkohol. Hvor navnet ”No 7” kommer fra, er der tilsyneladende ingen der ved med sikkerhed…


Whiskeyen er lavet på en mashbill af 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Det er ikke anderledes end mange andre bourbons, men Jack Daniel’s adskiller sig ved at undergå en proces man ynder at benytte i Tennessee kaldet Lincoln County Process, hvor destillatet filtreres gennem trækul inden lagringen – ”charcoal mellowing” kalder de det, og det skulle gøre whiskeyen ekstra blød. Efterfølgende lagres den på fade af amerikansk hvideg, som Jack Daniel’s’ egne bødkere bygger. Hvor lang tid afhænger af fadets placering i lagerhusene: fade på de øverste, varmere etager modner hurtigere end på de lavere og køligere niveauer. Derfor smager man på hvert fad inden det tappes. Kun smagen, ikke alderen, er afgørende for om Master Tasteren vurderer det som værdigt til at blive Jack Daniel’s. I øvrigt kan det nævnes, at Jack Daniel døde af en infektion i tåen efter at have sparket til sit pengeskab.

DKK  229,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Den klassiske originale Jack Daniels Old no. 7 fremstillet efter den originale opskrift, som Mr. Jack Daniels fandt fremt til i 1866. Resultatet er en karakteristisk blød smag, der er en oplevelse og nydelse i sig selv eller blandet med cola.


Jack Daniel’s Sour Mash Old No 7 er en Tennessee Whiskey lavet på 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Efter destillationen bliver spiritussen filtreret gennem 10 fod trækul: ahorntræ brændt med hjælp fra ulagret whisky. Filtreringen tager 3-5 dage og efterfølgende lagres spiritussen på nye fade af amerikansk hvideg. Når whiskeyen vurderedes til at være klar bliver den tappet ved 40% alkohol. Hvor navnet ”No 7” kommer fra, er der tilsyneladende ingen der ved med sikkerhed…


Whiskeyen er lavet på en mashbill af 80% majs, 12% bygmalt og 8% rug. Det er ikke anderledes end mange andre bourbons, men Jack Daniel’s adskiller sig ved at undergå en proces man ynder at benytte i Tennessee kaldet Lincoln County Process, hvor destillatet filtreres gennem trækul inden lagringen – ”charcoal mellowing” kalder de det, og det skulle gøre whiskeyen ekstra blød. Efterfølgende lagres den på fade af amerikansk hvideg, som Jack Daniel’s’ egne bødkere bygger. Hvor lang tid afhænger af fadets placering i lagerhusene: fade på de øverste, varmere etager modner hurtigere end på de lavere og køligere niveauer. Derfor smager man på hvert fad inden det tappes. Kun smagen, ikke alderen, er afgørende for om Master Tasteren vurderer det som værdigt til at blive Jack Daniel’s. I øvrigt kan det nævnes, at Jack Daniel døde af en infektion i tåen efter at have sparket til sit pengeskab.

Alkohol 40%
Type Whisky
Producent Jack Daniels
Land USA
Område Tennessee
Størrelse 70 cl
Whiskytype Bourbon og Rye
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ