byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

LA FLEUR de Rocheyron 2017 Saint-Emillion Grand Cru

La Fleur Rocheyron er 2. vinen til Château Rocheyron.


Anmelderne er vilde med 2016 udgaven af Château Rocheyron, som nu stille og roligt kravler op mod toppen af hierarkiet i Saint Emilion, og det smitter af på La Fleur Rocheyron, som for eksempel James Suckllng slet og ret kalder ”A gorgeous second wine”.


Så efter en svær start, hvor der i flere år nærmest skulle kæmpes fra vinstok til vinstok, lysner det for Peter Sisseck, og det bedste er at han nu for alvor er ved at finde ind til den stil, han gerne vil forbindes med. Der var ellers tilløb til panik, da vedvarende regn i juni førte til spredte udbrud af meldug, men fra juli og frem fik Saint-Emilion en tør og smuk sommer, som kun blev afbrudt af nogle voldsomme regnbyger i slutningen af september, på det nærmest perfekte tidspunkt i forhold til den sidste modning af druerne.


Der er igen tale om 100% Merlot-frugt, som gennemgår såvel en manuel som en optisk sortering, efter alle stilke er fjernet. Herefter knuses druerne hvorefter mosten forvandles til vin uden fremmede gærstammer i 7 cementtanke og 3 rustfri ståltanke, der i størrelse er tilpasset diversiteten i jordbundsforholdene på ejendommes godt 8 ha. med vinstokke. Kun få overpumpninger (remontage) for ikke at ekstrahere for meget og derpå 14 måneder på én gang brugte fade frem mod den obligatoriske klaring med friske æggehvider og aftapning på flaske uden filtrering.


En smuk granatrød vin som byder sig til med mørke modne bær, der smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig. Ikke egentlig kraftig, men alligevel intens qua smidige tanniner, som skaber en fascinerende finish. Det her er igen en Peter Sisseck In Progress.


Da Peter Sissick overtog Château Rocheyron fra Stephen og Denise Adams var det i en sørgelig forfatning, og udstyret i kælderen var langt fra up to date idet vinen i en årrække var blevet produceret på Château Fonplegade. Den første årgang af Château Rocheyron er således vinificeret og modnet i et hjørne af kælderen på Château Faugeres. Mørk granatrød i nuancen og på vej mod stor moden generøsiset i næse, hvor mørke modne bær smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig uden at være egentlig kraftig, men alligevel ganske intens qua smidige tanniner, som skaber en nærmest dvælende finish.


 


 

 
Tilbud

La Fleur Rocheyron er 2. vinen til Château Rocheyron.


Anmelderne er vilde med 2016 udgaven af Château Rocheyron, som nu stille og roligt kravler op mod toppen af hierarkiet i Saint Emilion, og det smitter af på La Fleur Rocheyron, som for eksempel James Suckllng slet og ret kalder ”A gorgeous second wine”.


Så efter en svær start, hvor der i flere år nærmest skulle kæmpes fra vinstok til vinstok, lysner det for Peter Sisseck, og det bedste er at han nu for alvor er ved at finde ind til den stil, han gerne vil forbindes med. Der var ellers tilløb til panik, da vedvarende regn i juni førte til spredte udbrud af meldug, men fra juli og frem fik Saint-Emilion en tør og smuk sommer, som kun blev afbrudt af nogle voldsomme regnbyger i slutningen af september, på det nærmest perfekte tidspunkt i forhold til den sidste modning af druerne.


Der er igen tale om 100% Merlot-frugt, som gennemgår såvel en manuel som en optisk sortering, efter alle stilke er fjernet. Herefter knuses druerne hvorefter mosten forvandles til vin uden fremmede gærstammer i 7 cementtanke og 3 rustfri ståltanke, der i størrelse er tilpasset diversiteten i jordbundsforholdene på ejendommes godt 8 ha. med vinstokke. Kun få overpumpninger (remontage) for ikke at ekstrahere for meget og derpå 14 måneder på én gang brugte fade frem mod den obligatoriske klaring med friske æggehvider og aftapning på flaske uden filtrering.


En smuk granatrød vin som byder sig til med mørke modne bær, der smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig. Ikke egentlig kraftig, men alligevel intens qua smidige tanniner, som skaber en fascinerende finish. Det her er igen en Peter Sisseck In Progress.


Da Peter Sissick overtog Château Rocheyron fra Stephen og Denise Adams var det i en sørgelig forfatning, og udstyret i kælderen var langt fra up to date idet vinen i en årrække var blevet produceret på Château Fonplegade. Den første årgang af Château Rocheyron er således vinificeret og modnet i et hjørne af kælderen på Château Faugeres. Mørk granatrød i nuancen og på vej mod stor moden generøsiset i næse, hvor mørke modne bær smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig uden at være egentlig kraftig, men alligevel ganske intens qua smidige tanniner, som skaber en nærmest dvælende finish.


 


 

 
Normalpris: DKK  579,00
Specialpris DKK  379,00
Spar DKK  200,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

La Fleur Rocheyron er 2. vinen til Château Rocheyron.


Anmelderne er vilde med 2016 udgaven af Château Rocheyron, som nu stille og roligt kravler op mod toppen af hierarkiet i Saint Emilion, og det smitter af på La Fleur Rocheyron, som for eksempel James Suckllng slet og ret kalder ”A gorgeous second wine”.


Så efter en svær start, hvor der i flere år nærmest skulle kæmpes fra vinstok til vinstok, lysner det for Peter Sisseck, og det bedste er at han nu for alvor er ved at finde ind til den stil, han gerne vil forbindes med. Der var ellers tilløb til panik, da vedvarende regn i juni førte til spredte udbrud af meldug, men fra juli og frem fik Saint-Emilion en tør og smuk sommer, som kun blev afbrudt af nogle voldsomme regnbyger i slutningen af september, på det nærmest perfekte tidspunkt i forhold til den sidste modning af druerne.


Der er igen tale om 100% Merlot-frugt, som gennemgår såvel en manuel som en optisk sortering, efter alle stilke er fjernet. Herefter knuses druerne hvorefter mosten forvandles til vin uden fremmede gærstammer i 7 cementtanke og 3 rustfri ståltanke, der i størrelse er tilpasset diversiteten i jordbundsforholdene på ejendommes godt 8 ha. med vinstokke. Kun få overpumpninger (remontage) for ikke at ekstrahere for meget og derpå 14 måneder på én gang brugte fade frem mod den obligatoriske klaring med friske æggehvider og aftapning på flaske uden filtrering.


En smuk granatrød vin som byder sig til med mørke modne bær, der smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig. Ikke egentlig kraftig, men alligevel intens qua smidige tanniner, som skaber en fascinerende finish. Det her er igen en Peter Sisseck In Progress.


Da Peter Sissick overtog Château Rocheyron fra Stephen og Denise Adams var det i en sørgelig forfatning, og udstyret i kælderen var langt fra up to date idet vinen i en årrække var blevet produceret på Château Fonplegade. Den første årgang af Château Rocheyron er således vinificeret og modnet i et hjørne af kælderen på Château Faugeres. Mørk granatrød i nuancen og på vej mod stor moden generøsiset i næse, hvor mørke modne bær smelter fint sammen med svampe, cedertræ, anis og nelliker. Tør og fyldig uden at være egentlig kraftig, men alligevel ganske intens qua smidige tanniner, som skaber en nærmest dvælende finish.


 


 

 
Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Chateau Rocheyron
Land Frankrig
Område Bordeaux
Underområde Saint Emillion
Årgang 2017
Størrelse 75 cl
Druetype Merlot
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ