Den grimme ælling. Kæmpe vin til pengene…
91 point, Vinous; "...shows depths of black cherry and spicy cedar... with haunting dark florals that pull me closer to the glass. on the palate, silky textures give way to an intense mix of dark red berry fruits, both savory and sweet spices and wild herbal tones. The finish is long, as saturating spice coasts the senses,offset by juicy acids, with hints of cedar and red wild berries lingering on."
Her får du en frisk vin med en ungdommelig charme. Duften og smagen byder på et væld af især kirsebær suppleret med andre bær. Vinen er frugtfokuseret og harmonisk med bløde tanniner. Den er alsidig og kan nydes til et bredt spektrum af retter lige fra charcuteri og…Læs mere
Den grimme ælling. Kæmpe vin til pengene…
91 point, Vinous; "...shows depths of black cherry and spicy cedar... with haunting dark florals that pull me closer to the glass. on the palate, silky textures give way to an intense mix of dark red berry fruits, both savory and sweet spices and wild herbal tones. The finish is long, as saturating spice coasts the senses,offset by juicy acids, with hints of cedar and red wild berries lingering on."
Her får du en frisk vin med en ungdommelig charme. Duften og smagen byder på et væld af især kirsebær suppleret med andre bær. Vinen er frugtfokuseret og harmonisk med bløde tanniner. Den er alsidig og kan nydes til et bredt spektrum af retter lige fra charcuteri og diverse former for pasta til retter med mere tyngde såsom grillet og ovnstegt kød.
La Gerla – Sangiovese Grosso specialist
Ejendommen ligger i 320 meters højde i de blide skråninger omkring Montalcino. Den råder over 15 hektar vinmarker fordelt på den kølige, nordlige side af Montalcino og vinmarker længere mod syd, hvor der er et varmere middelhavsklima. Jordbunden er en blanding af galestro og kalksten. Fokus er udelukkende på at specialisere sig i den lokale Sangiovese Grosso-klon. En del af vinene lagrer i store botti på 50 – 100 hl i den historiske kælder fra det 15. århundrede. Den resterende del lagrer i store fade af slovensk eg og små franske barriques (Vosges og Allier), som kun er let ristede, så bouquet’en bevares i den færdige vin.
Poggio Gli Angeli IGT
Druerne er fra 15 år gamle vinstokke. Alle druer høstes i hånden og gennemgår en manuel selektion ved sorteringsbordet. Klaserne afstilkes, druerne presses blidt, og mosten nedkøles for at bevare og øge intensiteten af aromaer. Gæringen foregår ved 30 grader med temperaturkontrol. Mosten udblødes derefter på drueskindet i ca. 15 dage. Vinen lagrer i 4 måneder fortrinsvis på store 50 hl slovenske fade. Efter aftapning på flaske hviler vinen 2 - 3 måneder under idéelle temperatur- og fugtforhold, før den sælges. Det resulterer i en frisk vin med ungdommelig charme. Duften og smagen byder på et væld af især kirsebær suppleret af andre bær. Vinen er frugtfokuseret og harmonisk med bløde tanniner. Den er alsidig og kan nydes til et bredt spektrum af retter lige fra charcuteri og pasta til retter med mere tyngde såsom grillet og ovnstegt kød.
…læs mindre