byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Langhe Nebbiolo Maggiur 2018 Cascina Luisin, Piemonte

TESTVINDER 91 + p. Jyllands-Posten (årgang 2018)


 "Let, men karakterfuld, tro mod druen og meget præcis. Man mærker opvæksten i cement, stilen er kølig, en anelse stram, meget elegant med fokus på den røde frugt. Charmen er burgundisk, men et lille tanninbid til sidst afslører oprindelsen. Drikkeklar, men holder i hvert fald to til fem år." - Niels Lillelund

100 % Nebbiolo fra mere end 60 år gamle stokke. Vinificeret på cement uden tilsætning af gær. Modnet på store botti af slavonsk eg i 12 måneder og derefter 12 måneder på flaske, inden den blev frigivet til salg.


Elegant duft af røde bær med noter af stegt peberfrugt. Fast struktur - elegant og lang i eftersmagen.


Til retter med fjerkræ eller fuglevildt. Til kraftigere pastaretter og risotto.


Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!


Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. Maceration og gæring (ca 3 uger) foregår på cement, mens malolaktisk gæring og modning foregår på store fade, hhv. 20 50 hl, af slavonsk eg.


Gæring foregår naturligt, dvs uden tilsætning af gær, der filtreres eller klares ikke ved flaskning og markerne dyrkes meget tæt på økologisk.


Resultatet er rødfrugtede og rene vine med fantastisk parfume og finesse, der udtrykker deres respektive terroirs - simpelt hen præcis, hvad man søger efter i Barbaresco.

TESTVINDER 91 + p. Jyllands-Posten (årgang 2018)


 "Let, men karakterfuld, tro mod druen og meget præcis. Man mærker opvæksten i cement, stilen er kølig, en anelse stram, meget elegant med fokus på den røde frugt. Charmen er burgundisk, men et lille tanninbid til sidst afslører oprindelsen. Drikkeklar, men holder i hvert fald to til fem år." - Niels Lillelund

100 % Nebbiolo fra mere end 60 år gamle stokke. Vinificeret på cement uden tilsætning af gær. Modnet på store botti af slavonsk eg i 12 måneder og derefter 12 måneder på flaske, inden den blev frigivet til salg.


Elegant duft af røde bær med noter af stegt peberfrugt. Fast struktur - elegant og lang i eftersmagen.


Til retter med fjerkræ eller fuglevildt. Til kraftigere pastaretter og risotto.


Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!


Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. Maceration og gæring (ca 3 uger) foregår på cement, mens malolaktisk gæring og modning foregår på store fade, hhv. 20 50 hl, af slavonsk eg.


Gæring foregår naturligt, dvs uden tilsætning af gær, der filtreres eller klares ikke ved flaskning og markerne dyrkes meget tæt på økologisk.


Resultatet er rødfrugtede og rene vine med fantastisk parfume og finesse, der udtrykker deres respektive terroirs - simpelt hen præcis, hvad man søger efter i Barbaresco.

DKK  180,00
Fra DKK  140,00
Spar DKK  40,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  180,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  140,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

TESTVINDER 91 + p. Jyllands-Posten (årgang 2018)


 "Let, men karakterfuld, tro mod druen og meget præcis. Man mærker opvæksten i cement, stilen er kølig, en anelse stram, meget elegant med fokus på den røde frugt. Charmen er burgundisk, men et lille tanninbid til sidst afslører oprindelsen. Drikkeklar, men holder i hvert fald to til fem år." - Niels Lillelund

100 % Nebbiolo fra mere end 60 år gamle stokke. Vinificeret på cement uden tilsætning af gær. Modnet på store botti af slavonsk eg i 12 måneder og derefter 12 måneder på flaske, inden den blev frigivet til salg.


Elegant duft af røde bær med noter af stegt peberfrugt. Fast struktur - elegant og lang i eftersmagen.


Til retter med fjerkræ eller fuglevildt. Til kraftigere pastaretter og risotto.


Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!


Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. Maceration og gæring (ca 3 uger) foregår på cement, mens malolaktisk gæring og modning foregår på store fade, hhv. 20 50 hl, af slavonsk eg.


Gæring foregår naturligt, dvs uden tilsætning af gær, der filtreres eller klares ikke ved flaskning og markerne dyrkes meget tæt på økologisk.


Resultatet er rødfrugtede og rene vine med fantastisk parfume og finesse, der udtrykker deres respektive terroirs - simpelt hen præcis, hvad man søger efter i Barbaresco.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Land Italien
Område Piemonte
Årgang 2018
Størrelse 70 cl
Druetype Nebbiolo
Vin til mad Fjerkræ, Oksekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ