byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Langhe Rosso 2013 Ultimi Grappoli, Cascina Ballarin

Langhe Rosso Ultimi Grappoli fra Ballarin er produceret på Barbera og Nebbiolo-druer fra de sidste klaser (Ultimi Grappoli), som man plukker i november. I Italien kalder man ofte små klaser, der udvikler sig lidt senere end større klaser for Grappoli di San Martino, da de ofte først modnes og plukkes omkring Mortensaften i november. Disse klaser plukkes ikke under normalhøsten og nyder godt af efterårets solstråler, som gør dem ekstremt sødmefulde og aromatiske. I kampen mod fuglene og hvis vejrforholdene har været gode, kan man midt i november gå alle parceller igennem, plukke de sidste klaser og lave en usædvanlig koncentreret vin: Ultimi Grappoli.


Druerne Barbera og Nebbiolo bliver gæret hvert for sig. Efter sammenstikningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og bliver modnet i 18 måneder på 50% nye franske egetræsfade (225 l.) samt 50% ældre fade. Efter aftapningen er vinen yderligere modnet hos Cascina Ballarin i 12 måneder, før den forlader kælderen.


Vinen har en meget flot, dyb, rubinrød farve. I duften finder man intens aroma af blommer, skovbær og modne kirsebær. I smagen er vinen ekstremt koncentreret med en god balance mellem frugtsødmen og strukturen. I eftersmagen fornemmer man den gode tannin, som vil sikre vinen en god udvikling. Prøv vinen til retter med and, lam, okse og vildt, gerne med kraftige, mørke saucer.

Langhe Rosso Ultimi Grappoli fra Ballarin er produceret på Barbera og Nebbiolo-druer fra de sidste klaser (Ultimi Grappoli), som man plukker i november. I Italien kalder man ofte små klaser, der udvikler sig lidt senere end større klaser for Grappoli di San Martino, da de ofte først modnes og plukkes omkring Mortensaften i november. Disse klaser plukkes ikke under normalhøsten og nyder godt af efterårets solstråler, som gør dem ekstremt sødmefulde og aromatiske. I kampen mod fuglene og hvis vejrforholdene har været gode, kan man midt i november gå alle parceller igennem, plukke de sidste klaser og lave en usædvanlig koncentreret vin: Ultimi Grappoli.


Druerne Barbera og Nebbiolo bliver gæret hvert for sig. Efter sammenstikningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og bliver modnet i 18 måneder på 50% nye franske egetræsfade (225 l.) samt 50% ældre fade. Efter aftapningen er vinen yderligere modnet hos Cascina Ballarin i 12 måneder, før den forlader kælderen.


Vinen har en meget flot, dyb, rubinrød farve. I duften finder man intens aroma af blommer, skovbær og modne kirsebær. I smagen er vinen ekstremt koncentreret med en god balance mellem frugtsødmen og strukturen. I eftersmagen fornemmer man den gode tannin, som vil sikre vinen en god udvikling. Prøv vinen til retter med and, lam, okse og vildt, gerne med kraftige, mørke saucer.

DKK  365,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Langhe Rosso Ultimi Grappoli fra Ballarin er produceret på Barbera og Nebbiolo-druer fra de sidste klaser (Ultimi Grappoli), som man plukker i november. I Italien kalder man ofte små klaser, der udvikler sig lidt senere end større klaser for Grappoli di San Martino, da de ofte først modnes og plukkes omkring Mortensaften i november. Disse klaser plukkes ikke under normalhøsten og nyder godt af efterårets solstråler, som gør dem ekstremt sødmefulde og aromatiske. I kampen mod fuglene og hvis vejrforholdene har været gode, kan man midt i november gå alle parceller igennem, plukke de sidste klaser og lave en usædvanlig koncentreret vin: Ultimi Grappoli.


Druerne Barbera og Nebbiolo bliver gæret hvert for sig. Efter sammenstikningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring og bliver modnet i 18 måneder på 50% nye franske egetræsfade (225 l.) samt 50% ældre fade. Efter aftapningen er vinen yderligere modnet hos Cascina Ballarin i 12 måneder, før den forlader kælderen.


Vinen har en meget flot, dyb, rubinrød farve. I duften finder man intens aroma af blommer, skovbær og modne kirsebær. I smagen er vinen ekstremt koncentreret med en god balance mellem frugtsødmen og strukturen. I eftersmagen fornemmer man den gode tannin, som vil sikre vinen en god udvikling. Prøv vinen til retter med and, lam, okse og vildt, gerne med kraftige, mørke saucer.

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Cascina Ballarin
Land Italien
Område Piemonte
Underområde Langhe
Årgang 2013
Størrelse 75 cl
Druetype Barbera, Nebbiolo
Vin til mad Lam, Oksekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ