byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Le Baroncole Riserva 2021 Chianti Classico DOCG, San Giusto a Rentennano ØKO

"The first whiff reveals an exuberant plum with nutmeg, clove, tobacco and toast as well as a savoury, salty note. After this overwhelming impression, it recedes before becoming ripe and rich again on the palate. Plum skin and fleshy cherry are enveloped in a chocolatey texture before steely tannins kick in. They are firm and vertical, giving the generous fruit a sculptural shape, then a savoury acidity creeps in and salty minerals flood the finish. With time, this wine will give much more pleasure." Decanter 96 Point


Dyb rubinrød. Intens, varietaltro aromatisk profil med en bred palet af duftnoter. I munden tæt, ædel, stor smagsfylde, og med en markant, men moden og smidig tanninstruktur. Smukt komponeret og fuld af velsmag.


Chianti Classico Riserva Le Baroncole er lavet af 97% Sangiovese og 3% Canaiolo druer. Vine er lagret i franske barriques i en periode, der varierer 16 til 20 måneder afhængig af den enkelte årgang. Vinen er aftappet ufiltreret og holdt i seks måneder yderligere, før den frigivelse.  Le Baroncole er en vin af med lang lagringspotentiale. Chianti fra San Giusto er meget velstruktureret, som Gaiole-Chianti bør være det, men vinen er samtidig rig på frugt og har en usædvanlig dybde og karakter. Chiantien fremstilles på næsten ren Sangiovese og den er karakteriseret ved en klart defi neret duft- og smagsprofi l af kirsebær og sorte frugter, lakrids, læder, tobak og så en særlig mineralsk komponent, der giver dem deres bestemte egenart. Kvaliteten af vinene må siges at være standardsættende for Sangiovese-vine på alle niveauer.


Ejendommen er grundlagt i 1956 af Enrico Martini di Cigala og hører hjemme i Gaiole in Chianti, i Toscanas Siena-provins, en kommune, der er kendt for at producere smagsrige, lagringsværdige og dermed strukturerede Chianti’er. Siden 1992 er ejendommen blevet drevet af Enricos børn, Luca, Francesco og Elisabetta, idet Luca og Francesco har ansvaret for kælder og marker, mens Elisabetta står for det administrative. Ejendommen består af i alt 160 ha jord, heraf 30,5 ha vinmarker og der fremstilles ca. 55.000 flasker årligt. Disse marker er overvejende beplantet med Sangiovese, som er druen, der umiskendeligt giver Chianti sin egenkarakter, men der findes ligeledes en smule Canaiolo, Malvasia og Trebbiano, og de to sidstnævnte anvendes til ca. 900 halvflasker af en fortryllende dyb og rig Vinsanto, der på traditionel vis lagres i 5 år på små 50 liters fade kaldet caratelli.

"The first whiff reveals an exuberant plum with nutmeg, clove, tobacco and toast as well as a savoury, salty note. After this overwhelming impression, it recedes before becoming ripe and rich again on the palate. Plum skin and fleshy cherry are enveloped in a chocolatey texture before steely tannins kick in. They are firm and vertical, giving the generous fruit a sculptural shape, then a savoury acidity creeps in and salty minerals flood the finish. With time, this wine will give much more pleasure." Decanter 96 Point


Dyb rubinrød. Intens, varietaltro aromatisk profil med en bred palet af duftnoter. I munden tæt, ædel, stor smagsfylde, og med en markant, men moden og smidig tanninstruktur. Smukt komponeret og fuld af velsmag.


Chianti Classico Riserva Le Baroncole er lavet af 97% Sangiovese og 3% Canaiolo druer. Vine er lagret i franske barriques i en periode, der varierer 16 til 20 måneder afhængig af den enkelte årgang. Vinen er aftappet ufiltreret og holdt i seks måneder yderligere, før den frigivelse.  Le Baroncole er en vin af med lang lagringspotentiale. Chianti fra San Giusto er meget velstruktureret, som Gaiole-Chianti bør være det, men vinen er samtidig rig på frugt og har en usædvanlig dybde og karakter. Chiantien fremstilles på næsten ren Sangiovese og den er karakteriseret ved en klart defi neret duft- og smagsprofi l af kirsebær og sorte frugter, lakrids, læder, tobak og så en særlig mineralsk komponent, der giver dem deres bestemte egenart. Kvaliteten af vinene må siges at være standardsættende for Sangiovese-vine på alle niveauer.


Ejendommen er grundlagt i 1956 af Enrico Martini di Cigala og hører hjemme i Gaiole in Chianti, i Toscanas Siena-provins, en kommune, der er kendt for at producere smagsrige, lagringsværdige og dermed strukturerede Chianti’er. Siden 1992 er ejendommen blevet drevet af Enricos børn, Luca, Francesco og Elisabetta, idet Luca og Francesco har ansvaret for kælder og marker, mens Elisabetta står for det administrative. Ejendommen består af i alt 160 ha jord, heraf 30,5 ha vinmarker og der fremstilles ca. 55.000 flasker årligt. Disse marker er overvejende beplantet med Sangiovese, som er druen, der umiskendeligt giver Chianti sin egenkarakter, men der findes ligeledes en smule Canaiolo, Malvasia og Trebbiano, og de to sidstnævnte anvendes til ca. 900 halvflasker af en fortryllende dyb og rig Vinsanto, der på traditionel vis lagres i 5 år på små 50 liters fade kaldet caratelli.

DKK  349,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

"The first whiff reveals an exuberant plum with nutmeg, clove, tobacco and toast as well as a savoury, salty note. After this overwhelming impression, it recedes before becoming ripe and rich again on the palate. Plum skin and fleshy cherry are enveloped in a chocolatey texture before steely tannins kick in. They are firm and vertical, giving the generous fruit a sculptural shape, then a savoury acidity creeps in and salty minerals flood the finish. With time, this wine will give much more pleasure." Decanter 96 Point


Dyb rubinrød. Intens, varietaltro aromatisk profil med en bred palet af duftnoter. I munden tæt, ædel, stor smagsfylde, og med en markant, men moden og smidig tanninstruktur. Smukt komponeret og fuld af velsmag.


Chianti Classico Riserva Le Baroncole er lavet af 97% Sangiovese og 3% Canaiolo druer. Vine er lagret i franske barriques i en periode, der varierer 16 til 20 måneder afhængig af den enkelte årgang. Vinen er aftappet ufiltreret og holdt i seks måneder yderligere, før den frigivelse.  Le Baroncole er en vin af med lang lagringspotentiale. Chianti fra San Giusto er meget velstruktureret, som Gaiole-Chianti bør være det, men vinen er samtidig rig på frugt og har en usædvanlig dybde og karakter. Chiantien fremstilles på næsten ren Sangiovese og den er karakteriseret ved en klart defi neret duft- og smagsprofi l af kirsebær og sorte frugter, lakrids, læder, tobak og så en særlig mineralsk komponent, der giver dem deres bestemte egenart. Kvaliteten af vinene må siges at være standardsættende for Sangiovese-vine på alle niveauer.


Ejendommen er grundlagt i 1956 af Enrico Martini di Cigala og hører hjemme i Gaiole in Chianti, i Toscanas Siena-provins, en kommune, der er kendt for at producere smagsrige, lagringsværdige og dermed strukturerede Chianti’er. Siden 1992 er ejendommen blevet drevet af Enricos børn, Luca, Francesco og Elisabetta, idet Luca og Francesco har ansvaret for kælder og marker, mens Elisabetta står for det administrative. Ejendommen består af i alt 160 ha jord, heraf 30,5 ha vinmarker og der fremstilles ca. 55.000 flasker årligt. Disse marker er overvejende beplantet med Sangiovese, som er druen, der umiskendeligt giver Chianti sin egenkarakter, men der findes ligeledes en smule Canaiolo, Malvasia og Trebbiano, og de to sidstnævnte anvendes til ca. 900 halvflasker af en fortryllende dyb og rig Vinsanto, der på traditionel vis lagres i 5 år på små 50 liters fade kaldet caratelli.

Alkohol 15%
Type Rødvin
Producent San Guisto a Rentennano
Land Italien
Område Toscana
Underområde Chianti
Årgang 2021
Vintype Chianti Classico
Størrelse 75 cl
Druetype Sangiovese
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ