Le Contesse Cuvée Anna Dolce Spumante, Veneto

Spumante Dolce Anna laves hovedsageligt på Glera og Moscato druer fra Le Contesses vinmarker i Treviso, hvor man bruger Sylvoz-beskæring en meget almindelig metode i Veneto. Efter en skånsom presning af druerne, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Derefter bliver en lille del af mosten opbevaret køligt, og hovedparten sat til gæring på ståltanke. Efter nogle ugers hvile bliver vinen og den ugærede most blandet og flyttet til tryktanke, hvor andengæringen foregår med selekteret gær. Efter aftapningen gemmes flaskerne i nogle uger under kølige forhold.


En Spumante i Dolce-stil har altid et højt restsukkerindhold (her 60 g./l. og desuden en alkoholprocent på ca. 9,5%), men ud over sit sødmefulde, eksotiske præg, harLæs mere

Spumante Dolce Anna laves hovedsageligt på Glera og Moscato druer fra Le Contesses vinmarker i Treviso, hvor man bruger Sylvoz-beskæring en meget almindelig metode i Veneto. Efter en skånsom presning af druerne, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Derefter bliver en lille del af mosten opbevaret køligt, og hovedparten sat til gæring på ståltanke. Efter nogle ugers hvile bliver vinen og den ugærede most blandet og flyttet til tryktanke, hvor andengæringen foregår med selekteret gær. Efter aftapningen gemmes flaskerne i nogle uger under kølige forhold.


En Spumante i Dolce-stil har altid et højt restsukkerindhold (her 60 g./l. og desuden en alkoholprocent på ca. 9,5%), men ud over sit sødmefulde, eksotiske præg, harLæs mere

DKK  125,00
Fra DKK  99,00
Spar DKK  26,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  125,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  99,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Spumante Dolce Anna laves hovedsageligt på Glera og Moscato druer fra Le Contesses vinmarker i Treviso, hvor man bruger Sylvoz-beskæring en meget almindelig metode i Veneto. Efter en skånsom presning af druerne, gennemgår mosten en naturlig bundfældning. Derefter bliver en lille del af mosten opbevaret køligt, og hovedparten sat til gæring på ståltanke. Efter nogle ugers hvile bliver vinen og den ugærede most blandet og flyttet til tryktanke, hvor andengæringen foregår med selekteret gær. Efter aftapningen gemmes flaskerne i nogle uger under kølige forhold.


En Spumante i Dolce-stil har altid et højt restsukkerindhold (her 60 g./l. og desuden en alkoholprocent på ca. 9,5%), men ud over sit sødmefulde, eksotiske præg, harLæs mere

Alkohol 9,5%
Type Champagne/Mousserende
Land Italien
Område Veneto
Vintype Prosecco
Størrelse 75 cl
Druetype Glera, Muscat/Moscato
Vin til mad Aperitif, Dessert, Sushi
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ