byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

MAGNUM Le Potazzine Riserva 2011 Brunello di Montalcino DOCG

100 % Sangiovese Grosso fra udvagte klaser. Hos Le Potazzine laver man Brunello Riserva i år, hvor der er nok drueklaser af exceptionel kvalitet. Det er sket i 2004, 2006 og 2011. Disse klaser høstes for sig selv og bliver til Riserva.
Vinificeret uden tilsætning af gær - lagret 60 mdr. på store fade (3.000 l.) og derefter et år på flaske.


Kompleks, intens og dyb vin med attraktive noter af kirsebær, jordbær, brombær, roser, abrikos, rosmarin, anis, ceder og lilje. Endnu ret ung men med kompleks og balanceret smag og en meget, meget lang eftersmag.


Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

100 % Sangiovese Grosso fra udvagte klaser. Hos Le Potazzine laver man Brunello Riserva i år, hvor der er nok drueklaser af exceptionel kvalitet. Det er sket i 2004, 2006 og 2011. Disse klaser høstes for sig selv og bliver til Riserva.
Vinificeret uden tilsætning af gær - lagret 60 mdr. på store fade (3.000 l.) og derefter et år på flaske.


Kompleks, intens og dyb vin med attraktive noter af kirsebær, jordbær, brombær, roser, abrikos, rosmarin, anis, ceder og lilje. Endnu ret ung men med kompleks og balanceret smag og en meget, meget lang eftersmag.


Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

DKK  3.400,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

100 % Sangiovese Grosso fra udvagte klaser. Hos Le Potazzine laver man Brunello Riserva i år, hvor der er nok drueklaser af exceptionel kvalitet. Det er sket i 2004, 2006 og 2011. Disse klaser høstes for sig selv og bliver til Riserva.
Vinificeret uden tilsætning af gær - lagret 60 mdr. på store fade (3.000 l.) og derefter et år på flaske.


Kompleks, intens og dyb vin med attraktive noter af kirsebær, jordbær, brombær, roser, abrikos, rosmarin, anis, ceder og lilje. Endnu ret ung men med kompleks og balanceret smag og en meget, meget lang eftersmag.


Sangiovese-vine er generelt mellemfyldige med ret høj syre og et medium tanninniveau. Det gør dem velegnede til fjerkræ, kalv og indmad - kødtyper, hvor smagen ikke må blive overdøvet, men som samtidig kræver lidt modstand af vinen for at matchet skal blive perfekt. 

Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Le Potazzine
Land Italien
Område Toscana
Årgang 2011
Vintype Brunello
Størrelse 150 cl
Druetype Sangiovese
Vin til mad Lam, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ