byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Champagne Marguet YUMAN 21 Premier Cru Brut Nature BIO

Marguets vine er delt op i fire niveauer. Basiscuvéerne, Shaman og Yuman, dernæst kommunevinene og lieu-dit’erne og til sidst top-cuvéen, Sapience, som Benoit begyndte at lave sammen med Hervé Jestin i 2006 på opkøbte druer fra David Léclapart, Vincent Laval og Benoît Lahaye.


Champagne Marguet består af 10 hektar, og selv om Ambonnay typisk er kendt for sine røde druer, har Benoit plantet omkring 40% Chardonnay, da han mener, at Chardonnay-druen gør sig særlig godt i dette område. Som et eksempel har Benoit plantet Chardonnay på lieu-dit-marken Le Parc i Ambonnay i modsætning til Krug, der udelukkende har plantet Pinot Noir.


Benoit Marguets holistiske tilgang til champagne er på mange måder enestående. Han er biodynamiker helt ind til benet, og udover kun at benytte sig af naturlig svovl og gær i vinen, så sprøjter han også homøopatiske urteblandinger ud over sine vinstok- ke, samt pløjer markerne med heste for at give den bedste iltning af jorden og i sidste ende et bedre resultat i vinene.


Benoit har endda taget et skridt videre ind i biodynamikkens verden, og benytter sig af kosmoskultur ved at spille musik for sine vine, og tilføre dråber af ældre cuvéer, som har vist sig at være særligt modstandsdygtige over for ilt, da han tror på filosofien om, at vin har en form for bevidsthed, og kan påvirkes ved at modtage forskellige informationer.


Champagne Marguet ligger i byen Ambonnay i Montagne de Reims og Benoit Marguet er nu 5. generation i familieforetagendet, der blandt andet udmærker sig ved kun at være en ud af tre producenter, der opnår 6 stjerner ud af 6 mulige i Søren Franks bog "Champagne" fra 2017. Et trekløver som udover Marguet består af Krug og Jacques Selosse. 


Det har dog ikke altid været en dans på roser, at nå frem til den stjernestatus som Benoit Marguet lige nu befinder sig i. Der skulle nemlig et større generationsopgør til før hans forældre, som havde drevet champagnehuset fra 1971 til 2005, ville acceptere at gå økologiens og biodymikkens veje.


Forældrene var imod denne nye retning, men efter at Benoit i 2008 fremlagde et ultimatum om at ville forlade Marguet, gav forældrene efter, og Benoit kunne begynde transi- tionen, hvilket har ført til en årlig produktion på 75.000 flasker af højeste kvalitet. 

Marguets vine er delt op i fire niveauer. Basiscuvéerne, Shaman og Yuman, dernæst kommunevinene og lieu-dit’erne og til sidst top-cuvéen, Sapience, som Benoit begyndte at lave sammen med Hervé Jestin i 2006 på opkøbte druer fra David Léclapart, Vincent Laval og Benoît Lahaye.


Champagne Marguet består af 10 hektar, og selv om Ambonnay typisk er kendt for sine røde druer, har Benoit plantet omkring 40% Chardonnay, da han mener, at Chardonnay-druen gør sig særlig godt i dette område. Som et eksempel har Benoit plantet Chardonnay på lieu-dit-marken Le Parc i Ambonnay i modsætning til Krug, der udelukkende har plantet Pinot Noir.


Benoit Marguets holistiske tilgang til champagne er på mange måder enestående. Han er biodynamiker helt ind til benet, og udover kun at benytte sig af naturlig svovl og gær i vinen, så sprøjter han også homøopatiske urteblandinger ud over sine vinstok- ke, samt pløjer markerne med heste for at give den bedste iltning af jorden og i sidste ende et bedre resultat i vinene.


Benoit har endda taget et skridt videre ind i biodynamikkens verden, og benytter sig af kosmoskultur ved at spille musik for sine vine, og tilføre dråber af ældre cuvéer, som har vist sig at være særligt modstandsdygtige over for ilt, da han tror på filosofien om, at vin har en form for bevidsthed, og kan påvirkes ved at modtage forskellige informationer.


Champagne Marguet ligger i byen Ambonnay i Montagne de Reims og Benoit Marguet er nu 5. generation i familieforetagendet, der blandt andet udmærker sig ved kun at være en ud af tre producenter, der opnår 6 stjerner ud af 6 mulige i Søren Franks bog "Champagne" fra 2017. Et trekløver som udover Marguet består af Krug og Jacques Selosse. 


Det har dog ikke altid været en dans på roser, at nå frem til den stjernestatus som Benoit Marguet lige nu befinder sig i. Der skulle nemlig et større generationsopgør til før hans forældre, som havde drevet champagnehuset fra 1971 til 2005, ville acceptere at gå økologiens og biodymikkens veje.


Forældrene var imod denne nye retning, men efter at Benoit i 2008 fremlagde et ultimatum om at ville forlade Marguet, gav forældrene efter, og Benoit kunne begynde transi- tionen, hvilket har ført til en årlig produktion på 75.000 flasker af højeste kvalitet. 

DKK  499,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Marguets vine er delt op i fire niveauer. Basiscuvéerne, Shaman og Yuman, dernæst kommunevinene og lieu-dit’erne og til sidst top-cuvéen, Sapience, som Benoit begyndte at lave sammen med Hervé Jestin i 2006 på opkøbte druer fra David Léclapart, Vincent Laval og Benoît Lahaye.


Champagne Marguet består af 10 hektar, og selv om Ambonnay typisk er kendt for sine røde druer, har Benoit plantet omkring 40% Chardonnay, da han mener, at Chardonnay-druen gør sig særlig godt i dette område. Som et eksempel har Benoit plantet Chardonnay på lieu-dit-marken Le Parc i Ambonnay i modsætning til Krug, der udelukkende har plantet Pinot Noir.


Benoit Marguets holistiske tilgang til champagne er på mange måder enestående. Han er biodynamiker helt ind til benet, og udover kun at benytte sig af naturlig svovl og gær i vinen, så sprøjter han også homøopatiske urteblandinger ud over sine vinstok- ke, samt pløjer markerne med heste for at give den bedste iltning af jorden og i sidste ende et bedre resultat i vinene.


Benoit har endda taget et skridt videre ind i biodynamikkens verden, og benytter sig af kosmoskultur ved at spille musik for sine vine, og tilføre dråber af ældre cuvéer, som har vist sig at være særligt modstandsdygtige over for ilt, da han tror på filosofien om, at vin har en form for bevidsthed, og kan påvirkes ved at modtage forskellige informationer.


Champagne Marguet ligger i byen Ambonnay i Montagne de Reims og Benoit Marguet er nu 5. generation i familieforetagendet, der blandt andet udmærker sig ved kun at være en ud af tre producenter, der opnår 6 stjerner ud af 6 mulige i Søren Franks bog "Champagne" fra 2017. Et trekløver som udover Marguet består af Krug og Jacques Selosse. 


Det har dog ikke altid været en dans på roser, at nå frem til den stjernestatus som Benoit Marguet lige nu befinder sig i. Der skulle nemlig et større generationsopgør til før hans forældre, som havde drevet champagnehuset fra 1971 til 2005, ville acceptere at gå økologiens og biodymikkens veje.


Forældrene var imod denne nye retning, men efter at Benoit i 2008 fremlagde et ultimatum om at ville forlade Marguet, gav forældrene efter, og Benoit kunne begynde transi- tionen, hvilket har ført til en årlig produktion på 75.000 flasker af højeste kvalitet. 

Alkohol 13%
Type Champagne/Mousserende
Producent Champagne Marguet
Land Frankrig
Område Champagne
Størrelse 75 cl
Druetype Chardonnay
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Sushi, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ