byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Matys, Cabernet Sauvignon Merlot 2012, South Africa

Matys, Cabernet Sauvignon Merlot 2012 Denne skønne vin er produceret på 75 % Cabernet Sauvignon og 25 % Merlot. Vinen gærer i åbne kar i 5-7 dage ved 24–28 °C. Herefter får vinen 10 mdr. på brugte franske 225 l. egetræsfade. Matys Cabernet Sauvignon / Merlot er en super saftig og herlig nem vin at drikke. Der er tydelige røde bær, krydderier og mørk chokolade i duften. Smagen er let krydret og de varme sydafrikanske toner bakkes fint op af solmodne solbær, brombær og røde kirsebær. Harmonisk og blød afslutning, der gør vinen til en rigtig charmerende og umiddelbar rødvin. Vinen passer perfekt til de fleste let krydrede kyllinge- og griseretter. Også ideel til barbecue, flæskestegen eller de marinerede lammekoteletter. Sæt vinen på bordet direkte fra kælder- eller garagegulvet. Så er vinen ”svalet” og præsenterer sig langt flottere, end hvis den er smålunken. Diemersdals historie går helt tilbage til 1698. Gårdens navn kom nu først til i 1700tallet, hvor Kaptajn Diemer gik i land og giftede sig til både hustru og jord. Familien Louw købte gården i 1885 og har siden udvidet farmen, så den nu dækker mere end 340 hektarer, hvoraf de 180 hektarer er beplantet med vinstokke. Diemersdal er beliggende i sub-regionen ”Durbanville” i Western Cape-provinsen tæt på byen Cape Town. Vi er i det sydvestlige hjørne af Sydafrika på de kølige skråninger af Dorstberg og med det berømte Taffelbjerg (Table Mountain) som malerisk baggrundskulisse. I dag er det sjette generation, der har overtaget roret i familiefirmaet. Thys Diemersdal blev ansvarlig for produktionen i 2005 og egentlig var det Thys’ idé at blive kendt som Sauvignon Blanc-specialist, men efter en række flotte internationale anerkendelser af husets røde vine, er produktionen nu på 60 % røde- og 40 % hvide vine. Hos Diemersdal er det en dyd at være opmærksom på detaljerne i produktionen af vin. Derfor eksperimenterer de også gerne med både nye teknikker, tønder og gærtyper. De røde vine bliver gæret i store åbne kar for at fremelske de naturlige smagsstoffer og samtidig blødgøre tanninerne. Det er også vigtigt, at vælge de rigtige typer af fade til de forskellige druesorter. Diemersdal har bygget et nyt state-of-art vineri til produktionen af de hvide vine. Det giver dem mulighed for at producere de helt friske og liflige hvidvine, som også er husets varemærke. Etiketten: De seks generationers underskrift pryder etiketten

Tilbud

Matys, Cabernet Sauvignon Merlot 2012 Denne skønne vin er produceret på 75 % Cabernet Sauvignon og 25 % Merlot. Vinen gærer i åbne kar i 5-7 dage ved 24–28 °C. Herefter får vinen 10 mdr. på brugte franske 225 l. egetræsfade. Matys Cabernet Sauvignon / Merlot er en super saftig og herlig nem vin at drikke. Der er tydelige røde bær, krydderier og mørk chokolade i duften. Smagen er let krydret og de varme sydafrikanske toner bakkes fint op af solmodne solbær, brombær og røde kirsebær. Harmonisk og blød afslutning, der gør vinen til en rigtig charmerende og umiddelbar rødvin. Vinen passer perfekt til de fleste let krydrede kyllinge- og griseretter. Også ideel til barbecue, flæskestegen eller de marinerede lammekoteletter. Sæt vinen på bordet direkte fra kælder- eller garagegulvet. Så er vinen ”svalet” og præsenterer sig langt flottere, end hvis den er smålunken. Diemersdals historie går helt tilbage til 1698. Gårdens navn kom nu først til i 1700tallet, hvor Kaptajn Diemer gik i land og giftede sig til både hustru og jord. Familien Louw købte gården i 1885 og har siden udvidet farmen, så den nu dækker mere end 340 hektarer, hvoraf de 180 hektarer er beplantet med vinstokke. Diemersdal er beliggende i sub-regionen ”Durbanville” i Western Cape-provinsen tæt på byen Cape Town. Vi er i det sydvestlige hjørne af Sydafrika på de kølige skråninger af Dorstberg og med det berømte Taffelbjerg (Table Mountain) som malerisk baggrundskulisse. I dag er det sjette generation, der har overtaget roret i familiefirmaet. Thys Diemersdal blev ansvarlig for produktionen i 2005 og egentlig var det Thys’ idé at blive kendt som Sauvignon Blanc-specialist, men efter en række flotte internationale anerkendelser af husets røde vine, er produktionen nu på 60 % røde- og 40 % hvide vine. Hos Diemersdal er det en dyd at være opmærksom på detaljerne i produktionen af vin. Derfor eksperimenterer de også gerne med både nye teknikker, tønder og gærtyper. De røde vine bliver gæret i store åbne kar for at fremelske de naturlige smagsstoffer og samtidig blødgøre tanninerne. Det er også vigtigt, at vælge de rigtige typer af fade til de forskellige druesorter. Diemersdal har bygget et nyt state-of-art vineri til produktionen af de hvide vine. Det giver dem mulighed for at producere de helt friske og liflige hvidvine, som også er husets varemærke. Etiketten: De seks generationers underskrift pryder etiketten

Normalpris: DKK  100,00
Specialpris DKK  65,00
Spar DKK  35,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Matys, Cabernet Sauvignon Merlot 2012 Denne skønne vin er produceret på 75 % Cabernet Sauvignon og 25 % Merlot. Vinen gærer i åbne kar i 5-7 dage ved 24–28 °C. Herefter får vinen 10 mdr. på brugte franske 225 l. egetræsfade. Matys Cabernet Sauvignon / Merlot er en super saftig og herlig nem vin at drikke. Der er tydelige røde bær, krydderier og mørk chokolade i duften. Smagen er let krydret og de varme sydafrikanske toner bakkes fint op af solmodne solbær, brombær og røde kirsebær. Harmonisk og blød afslutning, der gør vinen til en rigtig charmerende og umiddelbar rødvin. Vinen passer perfekt til de fleste let krydrede kyllinge- og griseretter. Også ideel til barbecue, flæskestegen eller de marinerede lammekoteletter. Sæt vinen på bordet direkte fra kælder- eller garagegulvet. Så er vinen ”svalet” og præsenterer sig langt flottere, end hvis den er smålunken. Diemersdals historie går helt tilbage til 1698. Gårdens navn kom nu først til i 1700tallet, hvor Kaptajn Diemer gik i land og giftede sig til både hustru og jord. Familien Louw købte gården i 1885 og har siden udvidet farmen, så den nu dækker mere end 340 hektarer, hvoraf de 180 hektarer er beplantet med vinstokke. Diemersdal er beliggende i sub-regionen ”Durbanville” i Western Cape-provinsen tæt på byen Cape Town. Vi er i det sydvestlige hjørne af Sydafrika på de kølige skråninger af Dorstberg og med det berømte Taffelbjerg (Table Mountain) som malerisk baggrundskulisse. I dag er det sjette generation, der har overtaget roret i familiefirmaet. Thys Diemersdal blev ansvarlig for produktionen i 2005 og egentlig var det Thys’ idé at blive kendt som Sauvignon Blanc-specialist, men efter en række flotte internationale anerkendelser af husets røde vine, er produktionen nu på 60 % røde- og 40 % hvide vine. Hos Diemersdal er det en dyd at være opmærksom på detaljerne i produktionen af vin. Derfor eksperimenterer de også gerne med både nye teknikker, tønder og gærtyper. De røde vine bliver gæret i store åbne kar for at fremelske de naturlige smagsstoffer og samtidig blødgøre tanninerne. Det er også vigtigt, at vælge de rigtige typer af fade til de forskellige druesorter. Diemersdal har bygget et nyt state-of-art vineri til produktionen af de hvide vine. Det giver dem mulighed for at producere de helt friske og liflige hvidvine, som også er husets varemærke. Etiketten: De seks generationers underskrift pryder etiketten

Type Rødvin
Årgang 2012
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon, Merlot
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ