byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Merry Edwards MEREDITH ESTATE Pinot Noir 2021, Russian River Valley


Merry Edwards var en af de første kvindelige vinmagere i Californien. Hun startede sit eventyr i 1974 i Santa Cruz Mountains. Siden har hun arbejdet som konsulent for flere vinerier i både Oregon og Californien, samt studeret Pinot Noir druen gennem sit arbejde.




I 1997 startede hun sit eget vineri i samarbejde med familie og venner i hvad hun opfatter som det bedste område for Pinot Noir i Californien; Russian River Valley. I dag arbejder hun sammen med sin mand og råder over flere vinmarker, med optimale betingelser for Pinot Noir, heriblandt Coopersmith, Cresta d'Oro, Flax, Georganne og Meredith. 


I 2013 blev Merry Edwards optaget i Culinary Institute of America's Vintners Hall of Fame. Merry Edwards er "The Queen of Pinot Noir"



De ca. 8 ha. vinmarker omkring selve Meredith Estate nær Sebastopol i Russian River Valley blev i mange år dyrket miljøvenligt efter principperne i ”Certified California Sustainable”. Men i 2019 gik man over til en ren økologisk dyrkning af druerne. Parcellerne ligger på syd- og sydvestvendte skråninger med en hældning på 8-12%, og en klassisk undergrund af Goldridge Sandy Loam (sand, sandsten og ler). Vinstokkene blev plantet i 1998. De bedste Pinot Noir-kloner blev anvendt: Dijon 115, 667 og 777 samt UCD 37 (the Merry Edwards Selection). I dag betragtes Pinot Noir Meredith Estates som flagskibet fra Merry Edwards. Alt under dyrkningen og vinificeringen bliver gjort for at skabe det bedste resultat.


Druerne er håndplukket og selekteret både under høsten og på et sorteringsbord efter ankomsten til kælderen. Efter en afstilkning foregår gæringen køligt i hele bær med druernes egne gærceller. Efter presning og en malolaktisk gæring modnes vinen i 9-10 måneder på franske træfade, hvoraf de 55% er nye.


Duften afslører meget indbydende og samtidig komplekse nuancer af roser, pæoner, kirsebær og blommer samt ristede nødder og cedertræ. Smagen er meget indtagende, med lækre, velouragtige toner af mørke kirsebær, bitter chokolade og en smule skovbund. Eftersmagen er utrolig lang, kompleks og harmonisk. Blandt eliten af Pinot Noir fra Russian River Valley.


Merry Edwards var en af de første kvindelige vinmagere i Californien. Hun startede sit eventyr i 1974 i Santa Cruz Mountains. Siden har hun arbejdet som konsulent for flere vinerier i både Oregon og Californien, samt studeret Pinot Noir druen gennem sit arbejde.




I 1997 startede hun sit eget vineri i samarbejde med familie og venner i hvad hun opfatter som det bedste område for Pinot Noir i Californien; Russian River Valley. I dag arbejder hun sammen med sin mand og råder over flere vinmarker, med optimale betingelser for Pinot Noir, heriblandt Coopersmith, Cresta d'Oro, Flax, Georganne og Meredith. 


I 2013 blev Merry Edwards optaget i Culinary Institute of America's Vintners Hall of Fame. Merry Edwards er "The Queen of Pinot Noir"



De ca. 8 ha. vinmarker omkring selve Meredith Estate nær Sebastopol i Russian River Valley blev i mange år dyrket miljøvenligt efter principperne i ”Certified California Sustainable”. Men i 2019 gik man over til en ren økologisk dyrkning af druerne. Parcellerne ligger på syd- og sydvestvendte skråninger med en hældning på 8-12%, og en klassisk undergrund af Goldridge Sandy Loam (sand, sandsten og ler). Vinstokkene blev plantet i 1998. De bedste Pinot Noir-kloner blev anvendt: Dijon 115, 667 og 777 samt UCD 37 (the Merry Edwards Selection). I dag betragtes Pinot Noir Meredith Estates som flagskibet fra Merry Edwards. Alt under dyrkningen og vinificeringen bliver gjort for at skabe det bedste resultat.


Druerne er håndplukket og selekteret både under høsten og på et sorteringsbord efter ankomsten til kælderen. Efter en afstilkning foregår gæringen køligt i hele bær med druernes egne gærceller. Efter presning og en malolaktisk gæring modnes vinen i 9-10 måneder på franske træfade, hvoraf de 55% er nye.


Duften afslører meget indbydende og samtidig komplekse nuancer af roser, pæoner, kirsebær og blommer samt ristede nødder og cedertræ. Smagen er meget indtagende, med lækre, velouragtige toner af mørke kirsebær, bitter chokolade og en smule skovbund. Eftersmagen er utrolig lang, kompleks og harmonisk. Blandt eliten af Pinot Noir fra Russian River Valley.

DKK  1.199,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Merry Edwards var en af de første kvindelige vinmagere i Californien. Hun startede sit eventyr i 1974 i Santa Cruz Mountains. Siden har hun arbejdet som konsulent for flere vinerier i både Oregon og Californien, samt studeret Pinot Noir druen gennem sit arbejde.




I 1997 startede hun sit eget vineri i samarbejde med familie og venner i hvad hun opfatter som det bedste område for Pinot Noir i Californien; Russian River Valley. I dag arbejder hun sammen med sin mand og råder over flere vinmarker, med optimale betingelser for Pinot Noir, heriblandt Coopersmith, Cresta d'Oro, Flax, Georganne og Meredith. 


I 2013 blev Merry Edwards optaget i Culinary Institute of America's Vintners Hall of Fame. Merry Edwards er "The Queen of Pinot Noir"



De ca. 8 ha. vinmarker omkring selve Meredith Estate nær Sebastopol i Russian River Valley blev i mange år dyrket miljøvenligt efter principperne i ”Certified California Sustainable”. Men i 2019 gik man over til en ren økologisk dyrkning af druerne. Parcellerne ligger på syd- og sydvestvendte skråninger med en hældning på 8-12%, og en klassisk undergrund af Goldridge Sandy Loam (sand, sandsten og ler). Vinstokkene blev plantet i 1998. De bedste Pinot Noir-kloner blev anvendt: Dijon 115, 667 og 777 samt UCD 37 (the Merry Edwards Selection). I dag betragtes Pinot Noir Meredith Estates som flagskibet fra Merry Edwards. Alt under dyrkningen og vinificeringen bliver gjort for at skabe det bedste resultat.


Druerne er håndplukket og selekteret både under høsten og på et sorteringsbord efter ankomsten til kælderen. Efter en afstilkning foregår gæringen køligt i hele bær med druernes egne gærceller. Efter presning og en malolaktisk gæring modnes vinen i 9-10 måneder på franske træfade, hvoraf de 55% er nye.


Duften afslører meget indbydende og samtidig komplekse nuancer af roser, pæoner, kirsebær og blommer samt ristede nødder og cedertræ. Smagen er meget indtagende, med lækre, velouragtige toner af mørke kirsebær, bitter chokolade og en smule skovbund. Eftersmagen er utrolig lang, kompleks og harmonisk. Blandt eliten af Pinot Noir fra Russian River Valley.

Alkohol 14,50%
Type Rødvin
Land USA
Område Californien
Årgang 2021
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ