byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Montecastro 2019 Reserva Ribera Del Duero

Efter at Bodegas Hacienda Monasterio i foråret 2012 erhvervede aktiemajoriteten i Bodegas Montecastro, er dette den 3. årgang af husets Reserva. Det er Carlos de la Fuente som er blevet indsat som vinmager med den store opgave at sættes en helt ny kurs for vingården. Og det har han gjort eftertrykkeligt.
 
Carlos har høstet masser af erfaring fra samarbejdet med Peter Sisseck på Hacienda Monasterio, og Peter har flere gange krediteret Carlos for at være blandt de mest talentfulde vinmagere i hele Ribera del Duero.
 
Og det kan man godt fornemme, når man smager denne velafstemte, elegante og svært charmerende Reserva, som blot understreger, at Carlos de la Fuente ligger i slipstrømme på de allerbedste vine der produceres i Ribera del Duero.
 
Druerne er Tempranillo, lokalt kaldet "Tinto Fino" og små mængder Cabernet Sauvignon, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller (860-925 m.o.h.). Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper uden kunstvanding, og druerne plukkes i hånden i de tidlige morgentimer med en første sortering allerede ude i vinmarken.


Vinen produceres i alt overvejende grad af Tempranillo (lokalt kaldet Tinto Fin) og små mængder Cabernet Sauvignon og Merlot, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller. Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper og uden kunstvanding. Druerne plukkes ved håndkraft i de tidlige morgentimer med en sortering allerede i vinmarken. 


Vinen lagres i hele 17 måneder på overvejende franske fade. Dog anvendes også 10% amerikanske egefade. 40% af fadene er helt nye fade. Undervejs i lagringsprocessen omstilles vinen adskillige gange således at vinen kan tappes på flaske uden klaring og med en kun ganske let filtrering. 


Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør være mellem 16-18 grader. Vinen egner sig godt til kraftige kødretter eksempelvis velkrydret, mørt og saftigt kød. Prøv den til braiseret lammebov med løg, chorizo, oliven og stegte artiskokker.

Efter at Bodegas Hacienda Monasterio i foråret 2012 erhvervede aktiemajoriteten i Bodegas Montecastro, er dette den 3. årgang af husets Reserva. Det er Carlos de la Fuente som er blevet indsat som vinmager med den store opgave at sættes en helt ny kurs for vingården. Og det har han gjort eftertrykkeligt.
 
Carlos har høstet masser af erfaring fra samarbejdet med Peter Sisseck på Hacienda Monasterio, og Peter har flere gange krediteret Carlos for at være blandt de mest talentfulde vinmagere i hele Ribera del Duero.
 
Og det kan man godt fornemme, når man smager denne velafstemte, elegante og svært charmerende Reserva, som blot understreger, at Carlos de la Fuente ligger i slipstrømme på de allerbedste vine der produceres i Ribera del Duero.
 
Druerne er Tempranillo, lokalt kaldet "Tinto Fino" og små mængder Cabernet Sauvignon, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller (860-925 m.o.h.). Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper uden kunstvanding, og druerne plukkes i hånden i de tidlige morgentimer med en første sortering allerede ude i vinmarken.


Vinen produceres i alt overvejende grad af Tempranillo (lokalt kaldet Tinto Fin) og små mængder Cabernet Sauvignon og Merlot, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller. Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper og uden kunstvanding. Druerne plukkes ved håndkraft i de tidlige morgentimer med en sortering allerede i vinmarken. 


Vinen lagres i hele 17 måneder på overvejende franske fade. Dog anvendes også 10% amerikanske egefade. 40% af fadene er helt nye fade. Undervejs i lagringsprocessen omstilles vinen adskillige gange således at vinen kan tappes på flaske uden klaring og med en kun ganske let filtrering. 


Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør være mellem 16-18 grader. Vinen egner sig godt til kraftige kødretter eksempelvis velkrydret, mørt og saftigt kød. Prøv den til braiseret lammebov med løg, chorizo, oliven og stegte artiskokker.

DKK  325,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Efter at Bodegas Hacienda Monasterio i foråret 2012 erhvervede aktiemajoriteten i Bodegas Montecastro, er dette den 3. årgang af husets Reserva. Det er Carlos de la Fuente som er blevet indsat som vinmager med den store opgave at sættes en helt ny kurs for vingården. Og det har han gjort eftertrykkeligt.
 
Carlos har høstet masser af erfaring fra samarbejdet med Peter Sisseck på Hacienda Monasterio, og Peter har flere gange krediteret Carlos for at være blandt de mest talentfulde vinmagere i hele Ribera del Duero.
 
Og det kan man godt fornemme, når man smager denne velafstemte, elegante og svært charmerende Reserva, som blot understreger, at Carlos de la Fuente ligger i slipstrømme på de allerbedste vine der produceres i Ribera del Duero.
 
Druerne er Tempranillo, lokalt kaldet "Tinto Fino" og små mængder Cabernet Sauvignon, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller (860-925 m.o.h.). Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper uden kunstvanding, og druerne plukkes i hånden i de tidlige morgentimer med en første sortering allerede ude i vinmarken.


Vinen produceres i alt overvejende grad af Tempranillo (lokalt kaldet Tinto Fin) og små mængder Cabernet Sauvignon og Merlot, der høstes fra vinstokke, der er plantet i 2002 på 5 forskellige små højt beliggende parceller. Vinstokkene kultiveres efter økologiske principper og uden kunstvanding. Druerne plukkes ved håndkraft i de tidlige morgentimer med en sortering allerede i vinmarken. 


Vinen lagres i hele 17 måneder på overvejende franske fade. Dog anvendes også 10% amerikanske egefade. 40% af fadene er helt nye fade. Undervejs i lagringsprocessen omstilles vinen adskillige gange således at vinen kan tappes på flaske uden klaring og med en kun ganske let filtrering. 


Serverings-TIPS
Serveringtemperaturen bør være mellem 16-18 grader. Vinen egner sig godt til kraftige kødretter eksempelvis velkrydret, mørt og saftigt kød. Prøv den til braiseret lammebov med løg, chorizo, oliven og stegte artiskokker.

Alkohol 15,5%
Type Rødvin
Land Spanien
Område Ribera Del Duero
Årgang 2019
Størrelse 75 cl
Druetype Tempranillo
Vin til mad Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost, Svinekød, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ