byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Montecillo Rioja Reserva 2015 Bodegas Montecillo

92 Point - James Suckling


91 Point - Decanter


90 Point - Wine Spectator


Bodegas Montecillos Rioja Reserva er sammensat af 90% Tempranillo, 7% Mazuelo og 3% Garnacha. Montecillo henter hovedparten af druerne på egne marker, men også hos en fast skare af små drueproducenter i Rioja Alta, som alle dyrker deres vinmarker i tæt samarbejde med ønolog og agronom Carmelo Espinosa Muga, som er ansvarlig for dyrkningen hos Montecillo. Sammen med kældermesteren, Mercedes Garciá Rupérez, har de defineret de rette parceller til de rette druesorter, og udviklet nye, miljøvenlige dyrkningsmetoder, som kan forbedre druernes kvalitet og kompleksitet.


I kælderen er det Mercedes Garciá Rupérezs opgave, at give vinene deres egen stil og identitet. Hver druesort får en separat vinificering. Ved ankomst til kælderen prioriterer Mercedes en skarp sortering af druerne, en total eller delvis afstilkning samt en mild knusning. Derefter gennemfører man en kølig maceration inden selve gæringen, for at øge aroma-, farve- og smagsekstrakt. Den lang, kølig gæring med druernes egne gærceller foregår derefter på de nye Ganimede gæringstanke, som sikrer en skånsom og effektiv proces. Efter en kort efter-gærings maceration efterfulgt af den malolaktisk gæring på cement-tanke, blev Reserva 2014 modnet på franske og amerikanske fade (30-65% nye efter druesort) i 24 mdr. Efter sammenstikning og aftapning blev vinen yderligere modnet på flaske i 24 mdr.


I farven er Reserva 2014 mørk, rubinrød med lidt brunlige nuancer. I duften finder man Riojas klassiske krydrede, komplekse toner af peber, lakrids, chokolade, kanel og mørke bær, men også god sprødhed. I smagen er vinen meget struktureret og mineralsk, men samtidig elegant og sprød, med karakterer af knuste, modne bær og mørke krydderier. Den slutter med en lang eftersmag, hvor der er en god harmoni mellem styrke, kompleksitet og elegance.


Server den til gryderetter med and, lam, okse og fuglevildt, men også gerne til grill.

Tilbud

92 Point - James Suckling


91 Point - Decanter


90 Point - Wine Spectator


Bodegas Montecillos Rioja Reserva er sammensat af 90% Tempranillo, 7% Mazuelo og 3% Garnacha. Montecillo henter hovedparten af druerne på egne marker, men også hos en fast skare af små drueproducenter i Rioja Alta, som alle dyrker deres vinmarker i tæt samarbejde med ønolog og agronom Carmelo Espinosa Muga, som er ansvarlig for dyrkningen hos Montecillo. Sammen med kældermesteren, Mercedes Garciá Rupérez, har de defineret de rette parceller til de rette druesorter, og udviklet nye, miljøvenlige dyrkningsmetoder, som kan forbedre druernes kvalitet og kompleksitet.


I kælderen er det Mercedes Garciá Rupérezs opgave, at give vinene deres egen stil og identitet. Hver druesort får en separat vinificering. Ved ankomst til kælderen prioriterer Mercedes en skarp sortering af druerne, en total eller delvis afstilkning samt en mild knusning. Derefter gennemfører man en kølig maceration inden selve gæringen, for at øge aroma-, farve- og smagsekstrakt. Den lang, kølig gæring med druernes egne gærceller foregår derefter på de nye Ganimede gæringstanke, som sikrer en skånsom og effektiv proces. Efter en kort efter-gærings maceration efterfulgt af den malolaktisk gæring på cement-tanke, blev Reserva 2014 modnet på franske og amerikanske fade (30-65% nye efter druesort) i 24 mdr. Efter sammenstikning og aftapning blev vinen yderligere modnet på flaske i 24 mdr.


I farven er Reserva 2014 mørk, rubinrød med lidt brunlige nuancer. I duften finder man Riojas klassiske krydrede, komplekse toner af peber, lakrids, chokolade, kanel og mørke bær, men også god sprødhed. I smagen er vinen meget struktureret og mineralsk, men samtidig elegant og sprød, med karakterer af knuste, modne bær og mørke krydderier. Den slutter med en lang eftersmag, hvor der er en god harmoni mellem styrke, kompleksitet og elegance.


Server den til gryderetter med and, lam, okse og fuglevildt, men også gerne til grill.

Normalpris: DKK  159,00
Specialpris DKK  99,00
Spar DKK  60,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

92 Point - James Suckling


91 Point - Decanter


90 Point - Wine Spectator


Bodegas Montecillos Rioja Reserva er sammensat af 90% Tempranillo, 7% Mazuelo og 3% Garnacha. Montecillo henter hovedparten af druerne på egne marker, men også hos en fast skare af små drueproducenter i Rioja Alta, som alle dyrker deres vinmarker i tæt samarbejde med ønolog og agronom Carmelo Espinosa Muga, som er ansvarlig for dyrkningen hos Montecillo. Sammen med kældermesteren, Mercedes Garciá Rupérez, har de defineret de rette parceller til de rette druesorter, og udviklet nye, miljøvenlige dyrkningsmetoder, som kan forbedre druernes kvalitet og kompleksitet.


I kælderen er det Mercedes Garciá Rupérezs opgave, at give vinene deres egen stil og identitet. Hver druesort får en separat vinificering. Ved ankomst til kælderen prioriterer Mercedes en skarp sortering af druerne, en total eller delvis afstilkning samt en mild knusning. Derefter gennemfører man en kølig maceration inden selve gæringen, for at øge aroma-, farve- og smagsekstrakt. Den lang, kølig gæring med druernes egne gærceller foregår derefter på de nye Ganimede gæringstanke, som sikrer en skånsom og effektiv proces. Efter en kort efter-gærings maceration efterfulgt af den malolaktisk gæring på cement-tanke, blev Reserva 2014 modnet på franske og amerikanske fade (30-65% nye efter druesort) i 24 mdr. Efter sammenstikning og aftapning blev vinen yderligere modnet på flaske i 24 mdr.


I farven er Reserva 2014 mørk, rubinrød med lidt brunlige nuancer. I duften finder man Riojas klassiske krydrede, komplekse toner af peber, lakrids, chokolade, kanel og mørke bær, men også god sprødhed. I smagen er vinen meget struktureret og mineralsk, men samtidig elegant og sprød, med karakterer af knuste, modne bær og mørke krydderier. Den slutter med en lang eftersmag, hvor der er en god harmoni mellem styrke, kompleksitet og elegance.


Server den til gryderetter med and, lam, okse og fuglevildt, men også gerne til grill.

Alkohol 13,5%
Type Rødvin
Land Spanien
Område Rioja
Årgang 2015
Størrelse 75 cl
Druetype Tempranillo
Vin til mad Lam, Oksekød, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ