byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Montes Spring Harvest 2018 Sauvignon Blanc, Chile

-


Om den nye vin, man producerede for første gang i årgang 2015 siger Montes' Chief Winemaker Aurelio Montes: "Med vores nye Sauvignon Blanc Spring Harvest vil vi gerne fejre foråret. Derfor har vi her prioriteret frugtkarakteren og sprødheden, med friske toner af citrus- eller tropiske frugter".Druerne er høstet i februar, næsten 60 dage før normalt for at fremme friskhed og frugt. Det kunne gøres ved en reduktion af høstudbyttet og fjernelse af bladene for at fremme modningen. Druerne er høstet tidligt om morgenen, mens de stadig var kølige. Efter en gæring på ståltanke får vinen et kort ophold på sit "lie" (bundfald) for at fremme aroma, frugt og kompleksitet.I duften finder man friske toner af græs, blade, citrusfrugter og ananas, men også mere eksotiske toner af passionsfrugt, ferskner og jasminblomst. Smagen er frugtrig og sprød, med en elegant finish. En meget forfriskende hvidvin. Server den til sushi, salater, skaldyr og fisk i lyse saucer, men også til fjerkræ tilberedt efter asiatiske opskrifter.


1987 besluttede Aurelio Montes og Douglas Murray, der begge allerede havde opbygget lange karrierer inden for vinverdenen, sig for at stifte et vinfirma med den ambition at lave vine i en kvalitet, der ville være et kvantespring fremad i forhold til den tids vine fra Chile. Montes var de første til, som i Europa, at anlægge vinmarker på skråninger (i Apalta regionen), og man var de første til at plante Syrah-druen (i Colchagua) - eksempler som mange andre sidenhen har efterlignet.Winemaker Aurelio Montes har altid ment, at 80% af en god vin er baseret på vinmarkernes beskaffenhed og det arbejde, der udføres i disse, hvorimod kun 20% kan henføres til arbejdet i kælderen. Man arbejder dog naturligvis meget systematisk og struktureret i alle processer fra vinmark via kælder til den færdige vin.' Fra begyndelsen har vores filosofi været at fremstille vine af højeste kvalitet, under hensyntagen til miljø og mennesker. Vi ønsker at udvikle en bæredygtig kultur i alle faser af produktionen ', siger man hos Montes.Montes opnåede deres første 'National Wine Industry Sustainability Code' certificering i 2011.

-


Om den nye vin, man producerede for første gang i årgang 2015 siger Montes' Chief Winemaker Aurelio Montes: "Med vores nye Sauvignon Blanc Spring Harvest vil vi gerne fejre foråret. Derfor har vi her prioriteret frugtkarakteren og sprødheden, med friske toner af citrus- eller tropiske frugter".Druerne er høstet i februar, næsten 60 dage før normalt for at fremme friskhed og frugt. Det kunne gøres ved en reduktion af høstudbyttet og fjernelse af bladene for at fremme modningen. Druerne er høstet tidligt om morgenen, mens de stadig var kølige. Efter en gæring på ståltanke får vinen et kort ophold på sit "lie" (bundfald) for at fremme aroma, frugt og kompleksitet.I duften finder man friske toner af græs, blade, citrusfrugter og ananas, men også mere eksotiske toner af passionsfrugt, ferskner og jasminblomst. Smagen er frugtrig og sprød, med en elegant finish. En meget forfriskende hvidvin. Server den til sushi, salater, skaldyr og fisk i lyse saucer, men også til fjerkræ tilberedt efter asiatiske opskrifter.


1987 besluttede Aurelio Montes og Douglas Murray, der begge allerede havde opbygget lange karrierer inden for vinverdenen, sig for at stifte et vinfirma med den ambition at lave vine i en kvalitet, der ville være et kvantespring fremad i forhold til den tids vine fra Chile. Montes var de første til, som i Europa, at anlægge vinmarker på skråninger (i Apalta regionen), og man var de første til at plante Syrah-druen (i Colchagua) - eksempler som mange andre sidenhen har efterlignet.Winemaker Aurelio Montes har altid ment, at 80% af en god vin er baseret på vinmarkernes beskaffenhed og det arbejde, der udføres i disse, hvorimod kun 20% kan henføres til arbejdet i kælderen. Man arbejder dog naturligvis meget systematisk og struktureret i alle processer fra vinmark via kælder til den færdige vin.' Fra begyndelsen har vores filosofi været at fremstille vine af højeste kvalitet, under hensyntagen til miljø og mennesker. Vi ønsker at udvikle en bæredygtig kultur i alle faser af produktionen ', siger man hos Montes.Montes opnåede deres første 'National Wine Industry Sustainability Code' certificering i 2011.

DKK  115,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

-


Om den nye vin, man producerede for første gang i årgang 2015 siger Montes' Chief Winemaker Aurelio Montes: "Med vores nye Sauvignon Blanc Spring Harvest vil vi gerne fejre foråret. Derfor har vi her prioriteret frugtkarakteren og sprødheden, med friske toner af citrus- eller tropiske frugter".Druerne er høstet i februar, næsten 60 dage før normalt for at fremme friskhed og frugt. Det kunne gøres ved en reduktion af høstudbyttet og fjernelse af bladene for at fremme modningen. Druerne er høstet tidligt om morgenen, mens de stadig var kølige. Efter en gæring på ståltanke får vinen et kort ophold på sit "lie" (bundfald) for at fremme aroma, frugt og kompleksitet.I duften finder man friske toner af græs, blade, citrusfrugter og ananas, men også mere eksotiske toner af passionsfrugt, ferskner og jasminblomst. Smagen er frugtrig og sprød, med en elegant finish. En meget forfriskende hvidvin. Server den til sushi, salater, skaldyr og fisk i lyse saucer, men også til fjerkræ tilberedt efter asiatiske opskrifter.


1987 besluttede Aurelio Montes og Douglas Murray, der begge allerede havde opbygget lange karrierer inden for vinverdenen, sig for at stifte et vinfirma med den ambition at lave vine i en kvalitet, der ville være et kvantespring fremad i forhold til den tids vine fra Chile. Montes var de første til, som i Europa, at anlægge vinmarker på skråninger (i Apalta regionen), og man var de første til at plante Syrah-druen (i Colchagua) - eksempler som mange andre sidenhen har efterlignet.Winemaker Aurelio Montes har altid ment, at 80% af en god vin er baseret på vinmarkernes beskaffenhed og det arbejde, der udføres i disse, hvorimod kun 20% kan henføres til arbejdet i kælderen. Man arbejder dog naturligvis meget systematisk og struktureret i alle processer fra vinmark via kælder til den færdige vin.' Fra begyndelsen har vores filosofi været at fremstille vine af højeste kvalitet, under hensyntagen til miljø og mennesker. Vi ønsker at udvikle en bæredygtig kultur i alle faser af produktionen ', siger man hos Montes.Montes opnåede deres første 'National Wine Industry Sustainability Code' certificering i 2011.

Alkohol 12,5%
Type Hvidvin
Producent Montes Alpha
Land Chile
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Sauvignon Blanc
Vin til mad Fisk, Fjerkræ, Salater, Skaldyr, Sushi, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ