Olivier Coste New Star Rosé 2020 Domaine Montrose, Languedoc

De økologiskdyrkede Grenache, Syrah og Cinsault druer hentes på ejendommens IGP Pays dOc vinmarker. De tre druesorter høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at bevare friskheden. Grenache og Cinsault gennemgår først en kort skindmacerering for at opnå en sart roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt, og herefter sættes presningen i gang. Syrah bliver afstilket og presset direkte efter ankomst til kælderen. De 3 forskellige vine gæres under kølige forhold på ståltanke. Efter gæringen sammensættes vinene. Vinen får lov til at ligge på sit "lie" i ca. 3 måneder på samme type tanke.

Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag denLæs mere

Tilbud

De økologiskdyrkede Grenache, Syrah og Cinsault druer hentes på ejendommens IGP Pays dOc vinmarker. De tre druesorter høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at bevare friskheden. Grenache og Cinsault gennemgår først en kort skindmacerering for at opnå en sart roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt, og herefter sættes presningen i gang. Syrah bliver afstilket og presset direkte efter ankomst til kælderen. De 3 forskellige vine gæres under kølige forhold på ståltanke. Efter gæringen sammensættes vinene. Vinen får lov til at ligge på sit "lie" i ca. 3 måneder på samme type tanke.

Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag denLæs mere

Normalpris: DKK  139,00
Specialpris DKK  99,00
Spar DKK  40,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

De økologiskdyrkede Grenache, Syrah og Cinsault druer hentes på ejendommens IGP Pays dOc vinmarker. De tre druesorter høstes separat, da de modner på forskellige tidspunkter. Plukningen foregår om natten for at bevare friskheden. Grenache og Cinsault gennemgår først en kort skindmacerering for at opnå en sart roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt, og herefter sættes presningen i gang. Syrah bliver afstilket og presset direkte efter ankomst til kælderen. De 3 forskellige vine gæres under kølige forhold på ståltanke. Efter gæringen sammensættes vinene. Vinen får lov til at ligge på sit "lie" i ca. 3 måneder på samme type tanke.

Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag denLæs mere

Alkohol 12,50%
Type Rosevin
Producent Domaine Montrose
Land Frankrig
Område Languedoc-Roussillon
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Cinsault, Grenache, Syrah/Shiraz
Vin til mad Fisk, Salater, Skaldyr, Sushi, Svinekød
  • POPULÆRE PRODUKTER
  • MERE FRA PRODUCENTEN
  • ANBEFALET TIL DIG
  • ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ