byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Panek Vineyard Cabernet Sauvignon 2018 Rivers-Marie, Napa Valley

98 Point - Jeb Dunnuck


97 Point - Vinous


96+ Point - Robert Parker


Blændende Cabernet fra Panek Vineyard, der ligger i St. Helena i skyggen af Mayacamas Mountains langs den gamle Napa River flodbred. Stokkene her giver et meget lavt udbytte – til gengæld har frugten en helt ekstraordinær koncentration.


Thomas Rivers Brown har anvendt 75% nye, franske egefade til dette pragtværk, som har den sjældne kombination af stor fylde og lethed, der gør den så blæsende elegant.


Farven er helt mørk og lukker op for duften af brombær, blåbær, cassis, tobak, røg, grafit og knuste sten. I munden dukker den mørke og blå frugt op igen sammen med mørk chokolade, sort te, vanilje plus strejf af støvet jord. Forrygende allerede nu men absolut ingen hast!  


Jeb Dunneck 
Dense purple, with a blockbuster styled nose of jammy blueberries, currants, smoke tobacco, violets, and candied orange zest, the 2018 Cabernet Sauvignon Panek Vineyard is full-bodied and has a wealth of material, with ripe, silky tannins and the vintage’s more focused, inward, almost backward style. Nevertheless, this is brilliant stuff that needs to be forgotten for 4-5 years and will evolve for 30+ years.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

98 Point - Jeb Dunnuck


97 Point - Vinous


96+ Point - Robert Parker


Blændende Cabernet fra Panek Vineyard, der ligger i St. Helena i skyggen af Mayacamas Mountains langs den gamle Napa River flodbred. Stokkene her giver et meget lavt udbytte – til gengæld har frugten en helt ekstraordinær koncentration.


Thomas Rivers Brown har anvendt 75% nye, franske egefade til dette pragtværk, som har den sjældne kombination af stor fylde og lethed, der gør den så blæsende elegant.


Farven er helt mørk og lukker op for duften af brombær, blåbær, cassis, tobak, røg, grafit og knuste sten. I munden dukker den mørke og blå frugt op igen sammen med mørk chokolade, sort te, vanilje plus strejf af støvet jord. Forrygende allerede nu men absolut ingen hast!  


Jeb Dunneck 
Dense purple, with a blockbuster styled nose of jammy blueberries, currants, smoke tobacco, violets, and candied orange zest, the 2018 Cabernet Sauvignon Panek Vineyard is full-bodied and has a wealth of material, with ripe, silky tannins and the vintage’s more focused, inward, almost backward style. Nevertheless, this is brilliant stuff that needs to be forgotten for 4-5 years and will evolve for 30+ years.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

DKK  1.049,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

98 Point - Jeb Dunnuck


97 Point - Vinous


96+ Point - Robert Parker


Blændende Cabernet fra Panek Vineyard, der ligger i St. Helena i skyggen af Mayacamas Mountains langs den gamle Napa River flodbred. Stokkene her giver et meget lavt udbytte – til gengæld har frugten en helt ekstraordinær koncentration.


Thomas Rivers Brown har anvendt 75% nye, franske egefade til dette pragtværk, som har den sjældne kombination af stor fylde og lethed, der gør den så blæsende elegant.


Farven er helt mørk og lukker op for duften af brombær, blåbær, cassis, tobak, røg, grafit og knuste sten. I munden dukker den mørke og blå frugt op igen sammen med mørk chokolade, sort te, vanilje plus strejf af støvet jord. Forrygende allerede nu men absolut ingen hast!  


Jeb Dunneck 
Dense purple, with a blockbuster styled nose of jammy blueberries, currants, smoke tobacco, violets, and candied orange zest, the 2018 Cabernet Sauvignon Panek Vineyard is full-bodied and has a wealth of material, with ripe, silky tannins and the vintage’s more focused, inward, almost backward style. Nevertheless, this is brilliant stuff that needs to be forgotten for 4-5 years and will evolve for 30+ years.


Thomas River Brown er uden sammenligning den mest efterspurgte winemaker-konsulent i Californien. Hans imponerende kundekreds tæller nogle af de helt store producenter i Napa og Sonoma, hvor han især tryller med Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men heldigvis har han også tid til sit personlige projekt – Rivers-Marie – som han kører sammen med sin kone Genevieve Marie Welsh. Her lader han sin kærlighed til ikke mindst Bourgogne og Pinot Noir flyve frit og skaber nogle resultater, man bare må lette på hatten over. Og det gør flere af verdens førende vinanmeldere, så sandelig også.


Han kommer oprindeligt fra South Carolina og blev i en tidlig alder bidt af vinmyggen. Lige efter college arbejdede han på diverse restauranter for at dyrke sin passion for vin (og mad), indtil han sidst i 1990’erne stak af til Californien for at prøve lykken dér. Han fik job på All Seasons Restaurant i Calistoga – en restaurant, der har mere fokus på vin end mad. Det ledte så til et job som assistant winemaker hos Turley Winery, hvor han viste sig at være et naturtalent udover det sædvanlige. Tre år senere fik han jobbet som winemaker hos Outpost på Howell Mountain og begyndte at arbejde som konsulent flere andre steder.


I 2002 så hjertebarnet Rivers-Marie så dagens lys. Han startede i det helt små med Pinot Noir fra Summa Vineyard i Sonoma Coast regionen. Med tiden er Pinot Noir fra andre marker kommet til og i dag producerer Rivers-Marie en sand perlerække af enkeltmarksvine – nu også på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Men deres trademark er i vores optik klart Pinot Noir.


Thomas River Brown kører en lidt anden stil med sine egne vine end de vine, han er konsulent på. Personligt foretrækker han at skrue en anelse ned for poweren og lade frugt og terroir tale frit. I hans optik giver det mere interessante og unikke vine, hvilket han har en fin pointe i, synes vi. Af samme grund høster han frugten tidligere, end man normalt ser. Høster man, når frugten er på nippet til at blive overmoden ryger lidt af smagen og især terroir-præget. Han bruger også en væsentlig lavere andel af nye egefade til modningen end hvad sædvane er – igen for ikke at tage spotlight fra frugt og oprindelse.


Vi kan ikke sige andet, end det spiller max, det han har gang i nu på 18. år. Og vi er super stolte af, at kunne præsentere dig for tre af hans bedste Pinot Noir værker. Hver vin har sit eget udtryk – helt efter planen. Men fælles for dem alle er, at det er håndværk af sjælden set kaliber fra en af Californiens helt store vin- gururer. Glæd dig!   

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Rivers-Marie
Land USA
Område Californien
Underområde Napa Valley
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon
Vin til mad Lam, Oksekød, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ