byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Paul Sauer 2020 Kanonkop, Stellenbosch

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin og er lavet på Cabernet Sauvignon (ca. 76%), Cabernet Franc og Merlot som kommer fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.





76% Cabernet Sauvignon







7% Merlot







17% Cabernet Franc

 

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin, og 2017 er lavet på 76% Cabernet Sauvignon, 17% Cabernet Franc og 7% Merlot fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch, med vinstokke som i gennemsnittet er 29 år gamle. Undergrunden består hovedsageligt af smuldrende granit, sand, silt og en smule ler (Hutton-type). Nogle af parcellerne dyrkes som dry land, andre får supplerende vandforsyninger. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.

En ekstrem varm vinter og et ligeledes varmt forår gav en meget tidlig knopskydning. En del regn under blomstring og druedannelse, med sygdomsangreb til følge, betød en begrænsning i udbyttet for 2017. Heldigvis var sensommeren tør og varm med kølige nætter, og man kunne derfor høste druer med en sjælden aroma, koncentration og syre.

Paul Sauer 2017 har en dyb, rubinrød farve. I duften har den en ekstrem aromakoncentration og kompleksitet, med klassiske toner af solbær, blommer og eksotiske krydderier samt nuancer af tobak og cedertræ. Smagen er som altid for Paul Sauer både delikat og intens, og trækarakteren og tanninen smelter flot sammen i vinens frugtkarakter. 2017 er en lille årgang mængdemæssigt, men betragtes som en af de bedste i de senere år. Den har et stort gemmepotentiale (20-25 år). Drik den sammen med de bedste kulinariske kreationer med and, lam, vildt eller okse. Giv den god iltning inden servering



Paul Sauer er Kanonkops prestigevin og er lavet på Cabernet Sauvignon (ca. 76%), Cabernet Franc og Merlot som kommer fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.





76% Cabernet Sauvignon







7% Merlot







17% Cabernet Franc

 

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin, og 2017 er lavet på 76% Cabernet Sauvignon, 17% Cabernet Franc og 7% Merlot fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch, med vinstokke som i gennemsnittet er 29 år gamle. Undergrunden består hovedsageligt af smuldrende granit, sand, silt og en smule ler (Hutton-type). Nogle af parcellerne dyrkes som dry land, andre får supplerende vandforsyninger. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.

En ekstrem varm vinter og et ligeledes varmt forår gav en meget tidlig knopskydning. En del regn under blomstring og druedannelse, med sygdomsangreb til følge, betød en begrænsning i udbyttet for 2017. Heldigvis var sensommeren tør og varm med kølige nætter, og man kunne derfor høste druer med en sjælden aroma, koncentration og syre.

Paul Sauer 2017 har en dyb, rubinrød farve. I duften har den en ekstrem aromakoncentration og kompleksitet, med klassiske toner af solbær, blommer og eksotiske krydderier samt nuancer af tobak og cedertræ. Smagen er som altid for Paul Sauer både delikat og intens, og trækarakteren og tanninen smelter flot sammen i vinens frugtkarakter. 2017 er en lille årgang mængdemæssigt, men betragtes som en af de bedste i de senere år. Den har et stort gemmepotentiale (20-25 år). Drik den sammen med de bedste kulinariske kreationer med and, lam, vildt eller okse. Giv den god iltning inden servering



DKK  499,00
Fra DKK  429,00
Spar DKK  70,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  499,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  429,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin og er lavet på Cabernet Sauvignon (ca. 76%), Cabernet Franc og Merlot som kommer fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.





76% Cabernet Sauvignon







7% Merlot







17% Cabernet Franc

 

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin, og 2017 er lavet på 76% Cabernet Sauvignon, 17% Cabernet Franc og 7% Merlot fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch, med vinstokke som i gennemsnittet er 29 år gamle. Undergrunden består hovedsageligt af smuldrende granit, sand, silt og en smule ler (Hutton-type). Nogle af parcellerne dyrkes som dry land, andre får supplerende vandforsyninger. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers.

En ekstrem varm vinter og et ligeledes varmt forår gav en meget tidlig knopskydning. En del regn under blomstring og druedannelse, med sygdomsangreb til følge, betød en begrænsning i udbyttet for 2017. Heldigvis var sensommeren tør og varm med kølige nætter, og man kunne derfor høste druer med en sjælden aroma, koncentration og syre.

Paul Sauer 2017 har en dyb, rubinrød farve. I duften har den en ekstrem aromakoncentration og kompleksitet, med klassiske toner af solbær, blommer og eksotiske krydderier samt nuancer af tobak og cedertræ. Smagen er som altid for Paul Sauer både delikat og intens, og trækarakteren og tanninen smelter flot sammen i vinens frugtkarakter. 2017 er en lille årgang mængdemæssigt, men betragtes som en af de bedste i de senere år. Den har et stort gemmepotentiale (20-25 år). Drik den sammen med de bedste kulinariske kreationer med and, lam, vildt eller okse. Giv den god iltning inden servering



Alkohol 14%
Type Rødvin
Producent Kanonkop Wine Estate
Land Sydafrika
Område Stellenbosh
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Vin til mad Fjerkræ, Julemad, Krydret mad, Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ