byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pierre Ferrand Renegade Jamaican Rum Barrel 03 Edition 48,2%

Han kan ikke lade være, altså Alexander Gabriel, med at dykke ned i de historiske arkiver, og læse om ”hvordan gjorde de tingene i gamle dag?” Det er ved at være en hel del år siden, vi første gange hørte om dette projekt– fra en yderst begejstret og passioneret Alexander Gabriel fra cognachuset Maison Ferrand.


Han havde fået lov til at kigge i de gamle arkiver (læs ”et støvet loft”) hos Madame Ferrand, og her finder han en gammel avis fra starten af 1900-tallet, hvor der er en reklame for et firma, som solgte brugte rom-fade til brug for lagring af cognac, og med det var ideen født. Cognac efterlagret på et tidligere rom-fad. Men AOC’ regler forbyder brugen af tidligere romfade i lagring af cognac i dag, så derfor er det ”blot” en ”Eau de Vie de Vin”, men vores oldeforældre har altså drukket det her som cognac!


Maison Ferrand er ikke bange for at eksperimentere, så meget står fast. I deres arkiver har de fundet en avis fra 1912, der annoncerede for gamle romfade til brug af producenterne i Cognac. På et tidspunkt blev brugen af romfade dog bandlyst, så spiritus, der er lagret på romfade, må ikke længere kaldes cognac. Det har ikke stoppet Maison Ferrand, og denne flaske er et sjældent eksempel på den gamle teknik genoplivet. Der er tale om en cognac på ugni blanc fra 2011, lagret først på traditionelle cognac-fade og dernæst efterlagret på romfade fra Long Pond på Jamaica. Den blev tappet ved 48,2% - og må nu kun kaldes en eau-de-vie de vin.


Farve: Mørkt rav.
Duft: Intense, frugtige noter af appelsin, guava og stikkelsbær, med hints af mandel, kaprifolie og honning.
Smagsnoter: Fyldig, krydret og med et let touch af sødme. De samme noter fra duften ledsages af fersken, kanel og muskatnød.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Han kan ikke lade være, altså Alexander Gabriel, med at dykke ned i de historiske arkiver, og læse om ”hvordan gjorde de tingene i gamle dag?” Det er ved at være en hel del år siden, vi første gange hørte om dette projekt– fra en yderst begejstret og passioneret Alexander Gabriel fra cognachuset Maison Ferrand.


Han havde fået lov til at kigge i de gamle arkiver (læs ”et støvet loft”) hos Madame Ferrand, og her finder han en gammel avis fra starten af 1900-tallet, hvor der er en reklame for et firma, som solgte brugte rom-fade til brug for lagring af cognac, og med det var ideen født. Cognac efterlagret på et tidligere rom-fad. Men AOC’ regler forbyder brugen af tidligere romfade i lagring af cognac i dag, så derfor er det ”blot” en ”Eau de Vie de Vin”, men vores oldeforældre har altså drukket det her som cognac!


Maison Ferrand er ikke bange for at eksperimentere, så meget står fast. I deres arkiver har de fundet en avis fra 1912, der annoncerede for gamle romfade til brug af producenterne i Cognac. På et tidspunkt blev brugen af romfade dog bandlyst, så spiritus, der er lagret på romfade, må ikke længere kaldes cognac. Det har ikke stoppet Maison Ferrand, og denne flaske er et sjældent eksempel på den gamle teknik genoplivet. Der er tale om en cognac på ugni blanc fra 2011, lagret først på traditionelle cognac-fade og dernæst efterlagret på romfade fra Long Pond på Jamaica. Den blev tappet ved 48,2% - og må nu kun kaldes en eau-de-vie de vin.


Farve: Mørkt rav.
Duft: Intense, frugtige noter af appelsin, guava og stikkelsbær, med hints af mandel, kaprifolie og honning.
Smagsnoter: Fyldig, krydret og med et let touch af sødme. De samme noter fra duften ledsages af fersken, kanel og muskatnød.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.

DKK  849,00

Udsolgt | Ikke på lager

Se Fragtpriser

Han kan ikke lade være, altså Alexander Gabriel, med at dykke ned i de historiske arkiver, og læse om ”hvordan gjorde de tingene i gamle dag?” Det er ved at være en hel del år siden, vi første gange hørte om dette projekt– fra en yderst begejstret og passioneret Alexander Gabriel fra cognachuset Maison Ferrand.


Han havde fået lov til at kigge i de gamle arkiver (læs ”et støvet loft”) hos Madame Ferrand, og her finder han en gammel avis fra starten af 1900-tallet, hvor der er en reklame for et firma, som solgte brugte rom-fade til brug for lagring af cognac, og med det var ideen født. Cognac efterlagret på et tidligere rom-fad. Men AOC’ regler forbyder brugen af tidligere romfade i lagring af cognac i dag, så derfor er det ”blot” en ”Eau de Vie de Vin”, men vores oldeforældre har altså drukket det her som cognac!


Maison Ferrand er ikke bange for at eksperimentere, så meget står fast. I deres arkiver har de fundet en avis fra 1912, der annoncerede for gamle romfade til brug af producenterne i Cognac. På et tidspunkt blev brugen af romfade dog bandlyst, så spiritus, der er lagret på romfade, må ikke længere kaldes cognac. Det har ikke stoppet Maison Ferrand, og denne flaske er et sjældent eksempel på den gamle teknik genoplivet. Der er tale om en cognac på ugni blanc fra 2011, lagret først på traditionelle cognac-fade og dernæst efterlagret på romfade fra Long Pond på Jamaica. Den blev tappet ved 48,2% - og må nu kun kaldes en eau-de-vie de vin.


Farve: Mørkt rav.
Duft: Intense, frugtige noter af appelsin, guava og stikkelsbær, med hints af mandel, kaprifolie og honning.
Smagsnoter: Fyldig, krydret og med et let touch af sødme. De samme noter fra duften ledsages af fersken, kanel og muskatnød.


Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Alkohol 48,2%
Type Cognac
Producent Pierre Ferrand
Land Frankrig
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ