byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pinot Grigio 2022 ERSTE + NEUE, Alto Adige

Erste + Neues Pinot Grigio fortryller med fokuseret frugt og en appetitlig renhed i aromaerne. Der er god fyldighed i smagen, der forbliver frisk og vidunderligt mineral-dreven. Prøv til f.eks. retter med svampe, lyst kød eller fiskeretter med god hjemmelavet mayonnaise.


90 Point - Wine Enthusiast (2018): "This wine's floral and fruity honeysuckle, citrus and green apple aromas practically jump out of the glass. The juicy, medium-bodied palate doles out ripe Granny Smith apple, Bartlett pear and tangerine flavors, alongside a hint of crushed stone. Tangy acidity lifts the rich flavors."


Gambero Rosso: ”A series of wines that has impressed all of our tasting panels.”


Wine Advocate: “The best part, however, is the irresistible price point.” 


Italiens nordligste provins


Der tales både tysk og italiensk i Alto-Adige, der også kendes som Sydtyrol. Regionen er Italiens nordligste, og er især kendt for hvidvine af meget høj kvalitet. Terrænet er meget kuperet, og det er ikke usædvanligt at finde marker, som spænder over mere end 100 meter i højdeforskel. Som noget usædvanligt er flere af de bedste producenter i Alto Adige cooperativer.


Erste + Neue


Det lidt underfundige navn, Erste + Neue opstod, da den første cooperative kælder i byen Caldaro slog sig sammen med den nye cooperative kælder. Den Italienske vinbibel, Gambero Rosso (2014), omtaler Erste + Neue som "et af de enestående cooperativer i den fortryllende Alto Adige by Caldaro, og det mest progressive når det gælder vinfremstillingen". Vinene fra Erste + Neue opnår da også år efter år både to- og de forjættede tre glas ratings i Gambero Rosso. Vinene fremstilles af den unge og talentfulde Gerhard Sanin.


Med naturen som vinmager


I kældrene hos Erste + Neue går den mest moderne teknik hånd i hånd med det bedste fra den gamle tradition. Indgangsvinklen for Gerhard Sanin er, at det er naturen, der skaber vinen, og hans rolle er mere end noget andet, at "lytte" til hver enkelt vins behov. Således gæres og lagres vinene både i tanke af rustfrit stål og store, gamle træfade, eller små barriques, alt efter druesort, årgangens, kvalitet og ud fra om Gerhard Sanin vurderer at iltens påvirkning i træfadet er gavnlig for vinens udvikling, eller om de inerte betingelser i ståltankene er bedst. Her er ingen recept. Smagsløgene og vinen dikterer.


 

Erste + Neues Pinot Grigio fortryller med fokuseret frugt og en appetitlig renhed i aromaerne. Der er god fyldighed i smagen, der forbliver frisk og vidunderligt mineral-dreven. Prøv til f.eks. retter med svampe, lyst kød eller fiskeretter med god hjemmelavet mayonnaise.


90 Point - Wine Enthusiast (2018): "This wine's floral and fruity honeysuckle, citrus and green apple aromas practically jump out of the glass. The juicy, medium-bodied palate doles out ripe Granny Smith apple, Bartlett pear and tangerine flavors, alongside a hint of crushed stone. Tangy acidity lifts the rich flavors."


Gambero Rosso: ”A series of wines that has impressed all of our tasting panels.”


Wine Advocate: “The best part, however, is the irresistible price point.” 


Italiens nordligste provins


Der tales både tysk og italiensk i Alto-Adige, der også kendes som Sydtyrol. Regionen er Italiens nordligste, og er især kendt for hvidvine af meget høj kvalitet. Terrænet er meget kuperet, og det er ikke usædvanligt at finde marker, som spænder over mere end 100 meter i højdeforskel. Som noget usædvanligt er flere af de bedste producenter i Alto Adige cooperativer.


Erste + Neue


Det lidt underfundige navn, Erste + Neue opstod, da den første cooperative kælder i byen Caldaro slog sig sammen med den nye cooperative kælder. Den Italienske vinbibel, Gambero Rosso (2014), omtaler Erste + Neue som "et af de enestående cooperativer i den fortryllende Alto Adige by Caldaro, og det mest progressive når det gælder vinfremstillingen". Vinene fra Erste + Neue opnår da også år efter år både to- og de forjættede tre glas ratings i Gambero Rosso. Vinene fremstilles af den unge og talentfulde Gerhard Sanin.


Med naturen som vinmager


I kældrene hos Erste + Neue går den mest moderne teknik hånd i hånd med det bedste fra den gamle tradition. Indgangsvinklen for Gerhard Sanin er, at det er naturen, der skaber vinen, og hans rolle er mere end noget andet, at "lytte" til hver enkelt vins behov. Således gæres og lagres vinene både i tanke af rustfrit stål og store, gamle træfade, eller små barriques, alt efter druesort, årgangens, kvalitet og ud fra om Gerhard Sanin vurderer at iltens påvirkning i træfadet er gavnlig for vinens udvikling, eller om de inerte betingelser i ståltankene er bedst. Her er ingen recept. Smagsløgene og vinen dikterer.


 

DKK  149,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Erste + Neues Pinot Grigio fortryller med fokuseret frugt og en appetitlig renhed i aromaerne. Der er god fyldighed i smagen, der forbliver frisk og vidunderligt mineral-dreven. Prøv til f.eks. retter med svampe, lyst kød eller fiskeretter med god hjemmelavet mayonnaise.


90 Point - Wine Enthusiast (2018): "This wine's floral and fruity honeysuckle, citrus and green apple aromas practically jump out of the glass. The juicy, medium-bodied palate doles out ripe Granny Smith apple, Bartlett pear and tangerine flavors, alongside a hint of crushed stone. Tangy acidity lifts the rich flavors."


Gambero Rosso: ”A series of wines that has impressed all of our tasting panels.”


Wine Advocate: “The best part, however, is the irresistible price point.” 


Italiens nordligste provins


Der tales både tysk og italiensk i Alto-Adige, der også kendes som Sydtyrol. Regionen er Italiens nordligste, og er især kendt for hvidvine af meget høj kvalitet. Terrænet er meget kuperet, og det er ikke usædvanligt at finde marker, som spænder over mere end 100 meter i højdeforskel. Som noget usædvanligt er flere af de bedste producenter i Alto Adige cooperativer.


Erste + Neue


Det lidt underfundige navn, Erste + Neue opstod, da den første cooperative kælder i byen Caldaro slog sig sammen med den nye cooperative kælder. Den Italienske vinbibel, Gambero Rosso (2014), omtaler Erste + Neue som "et af de enestående cooperativer i den fortryllende Alto Adige by Caldaro, og det mest progressive når det gælder vinfremstillingen". Vinene fra Erste + Neue opnår da også år efter år både to- og de forjættede tre glas ratings i Gambero Rosso. Vinene fremstilles af den unge og talentfulde Gerhard Sanin.


Med naturen som vinmager


I kældrene hos Erste + Neue går den mest moderne teknik hånd i hånd med det bedste fra den gamle tradition. Indgangsvinklen for Gerhard Sanin er, at det er naturen, der skaber vinen, og hans rolle er mere end noget andet, at "lytte" til hver enkelt vins behov. Således gæres og lagres vinene både i tanke af rustfrit stål og store, gamle træfade, eller små barriques, alt efter druesort, årgangens, kvalitet og ud fra om Gerhard Sanin vurderer at iltens påvirkning i træfadet er gavnlig for vinens udvikling, eller om de inerte betingelser i ståltankene er bedst. Her er ingen recept. Smagsløgene og vinen dikterer.


 

Alkohol 13%
Type Hvidvin
Producent ERSTE + NEUE
Land Italien
Område Alto Adige
Årgang 2022
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Grigio
Vin til mad Fisk, Lam, Sushi, Svinekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ