byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Pinot Noir Filigreen Farm AVA 2020 California, Leo Steen Wines

Leo Steen henter Pinot Noir-druerne til denne vin på Filigreen Farm i AVA Anderson Valley. Gården er meget mere end en vinproducent, idet man også producerer grønsager, blomster og æbler, alt dyrket og certificeret biodynamisk. Jordbundsforholdene i dalen (Feliz-typen) mellem kyst-træsorter mod vest og Anderson Creek mod øst, består primært af dybe silt-, sand- og stenaflejringer, som giver god dræning og perfekte dyrkningsforhold til Pinot Noir af den fremragende ”Pommard-klon”. Det lykkedes Leo i 2020 (hvor flere brande truede området) at købe nok druer til at kunne lave i alt 1.200 fl. af denne Pinot Noir, hvoraf 240 fl. har fundet vej til Danmark.


En aromatisk, frugtig og elegant Pinot Noir med kølige, sprøde nuancer af vilde roser, hindbær, vilde kirsebær, sort te og en smule vanilje. Smagen er fint afrundet og harmonisk, med komplekse nuancer af violer, skovbær, krydderurter og en smule honningkage og lakrids. Vinen slutter med en god mineralitet, en afrundet tannin og et charmerende bid!


Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen, som flyttede til Californien i 1999. Som søn af den daværende køkkenchef på Kryb-i-Ly Kro, mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i lære hos sommeliermester Orla Farman på Munkebjerg Hotel. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Restaurant Kong Hans i København, inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig og måske fuldføre sin drøm om at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.

Leo Steen henter Pinot Noir-druerne til denne vin på Filigreen Farm i AVA Anderson Valley. Gården er meget mere end en vinproducent, idet man også producerer grønsager, blomster og æbler, alt dyrket og certificeret biodynamisk. Jordbundsforholdene i dalen (Feliz-typen) mellem kyst-træsorter mod vest og Anderson Creek mod øst, består primært af dybe silt-, sand- og stenaflejringer, som giver god dræning og perfekte dyrkningsforhold til Pinot Noir af den fremragende ”Pommard-klon”. Det lykkedes Leo i 2020 (hvor flere brande truede området) at købe nok druer til at kunne lave i alt 1.200 fl. af denne Pinot Noir, hvoraf 240 fl. har fundet vej til Danmark.


En aromatisk, frugtig og elegant Pinot Noir med kølige, sprøde nuancer af vilde roser, hindbær, vilde kirsebær, sort te og en smule vanilje. Smagen er fint afrundet og harmonisk, med komplekse nuancer af violer, skovbær, krydderurter og en smule honningkage og lakrids. Vinen slutter med en god mineralitet, en afrundet tannin og et charmerende bid!


Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen, som flyttede til Californien i 1999. Som søn af den daværende køkkenchef på Kryb-i-Ly Kro, mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i lære hos sommeliermester Orla Farman på Munkebjerg Hotel. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Restaurant Kong Hans i København, inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig og måske fuldføre sin drøm om at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.

DKK  599,00
Fra DKK  499,00
Spar DKK  100,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  599,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  499,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Leo Steen henter Pinot Noir-druerne til denne vin på Filigreen Farm i AVA Anderson Valley. Gården er meget mere end en vinproducent, idet man også producerer grønsager, blomster og æbler, alt dyrket og certificeret biodynamisk. Jordbundsforholdene i dalen (Feliz-typen) mellem kyst-træsorter mod vest og Anderson Creek mod øst, består primært af dybe silt-, sand- og stenaflejringer, som giver god dræning og perfekte dyrkningsforhold til Pinot Noir af den fremragende ”Pommard-klon”. Det lykkedes Leo i 2020 (hvor flere brande truede området) at købe nok druer til at kunne lave i alt 1.200 fl. af denne Pinot Noir, hvoraf 240 fl. har fundet vej til Danmark.


En aromatisk, frugtig og elegant Pinot Noir med kølige, sprøde nuancer af vilde roser, hindbær, vilde kirsebær, sort te og en smule vanilje. Smagen er fint afrundet og harmonisk, med komplekse nuancer af violer, skovbær, krydderurter og en smule honningkage og lakrids. Vinen slutter med en god mineralitet, en afrundet tannin og et charmerende bid!


Bag Leo Steen Wines finder man danskfødte Leo Steen Hansen, som flyttede til Californien i 1999. Som søn af den daværende køkkenchef på Kryb-i-Ly Kro, mellem Middelfart og Kolding, kom han som 20-årig i lære hos sommeliermester Orla Farman på Munkebjerg Hotel. Senere var han bl.a. i et par år chefsommelier på Restaurant Kong Hans i København, inden han rejste til Californien for at videreuddanne sig og måske fuldføre sin drøm om at lave vin. Han havnede i Sonoma og fik hurtigt job som tjener, sommelier og vinindkøber på Dry Creek Kitchen og Cyrus Restaurant i Healdsburg.

Alkohol 13,20%
Type Rødvin
Producent Leo Steen
Land USA
Område Californien
Årgang 2020
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Fisk, Lam, Oksekød
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ