byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Ron Santiago De Cuba 20 Års Extra Anejo Gran Reserva, Cuba 40%

I mere end 2 årtier har denne ypperlige nektar ligget i blandt nogle af de ældste romfade i Cuba afventende at denne, mindst 20 år gamle rom, skulle se dagens lys.


Ron Santiago de Cuba er autentisk helt ind kernen. Lavet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder for at sikre, at rommen er af allerhøjeste kvalitet og overholder de strenge cubanske love- og regler for at producere rom.


Duften er intens, veludviklet og silkeblød. En udsøgt kombination af frugtaromaer takket være modningen i hvide egetræsfade, der tillader disse behagelige aromatiske egenskaber.


Smagen er karakteristisk for en Extra Añejo-rom med 20 års ældning -  velafbalanceret og homogen. I munden føles den robust men samtidig blød med en harmonisk balance mellem sødt og tørt, hvilket opleves som noter af kaffe, kakao og chokolade.


Den har en veludviklet eftersmag, der bliver hængende og fylder ganen helt med en flot og halvtør elegance. Nyderen belønnes med varme krydderier og noter af karamel.


Farve: Dyb gylden.


Duft: Honning, smørkaramel, hvid peber og tropisk frugt.


Smagsnoter: På tungen danser en kompleks blanding af vanilje, honning og frugt. Rommen er blød og rund, men synes ikke at mangle styrke, på trods af den relativt lave alkohol (40%). Meget flot!


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

I mere end 2 årtier har denne ypperlige nektar ligget i blandt nogle af de ældste romfade i Cuba afventende at denne, mindst 20 år gamle rom, skulle se dagens lys.


Ron Santiago de Cuba er autentisk helt ind kernen. Lavet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder for at sikre, at rommen er af allerhøjeste kvalitet og overholder de strenge cubanske love- og regler for at producere rom.


Duften er intens, veludviklet og silkeblød. En udsøgt kombination af frugtaromaer takket være modningen i hvide egetræsfade, der tillader disse behagelige aromatiske egenskaber.


Smagen er karakteristisk for en Extra Añejo-rom med 20 års ældning -  velafbalanceret og homogen. I munden føles den robust men samtidig blød med en harmonisk balance mellem sødt og tørt, hvilket opleves som noter af kaffe, kakao og chokolade.


Den har en veludviklet eftersmag, der bliver hængende og fylder ganen helt med en flot og halvtør elegance. Nyderen belønnes med varme krydderier og noter af karamel.


Farve: Dyb gylden.


Duft: Honning, smørkaramel, hvid peber og tropisk frugt.


Smagsnoter: På tungen danser en kompleks blanding af vanilje, honning og frugt. Rommen er blød og rund, men synes ikke at mangle styrke, på trods af den relativt lave alkohol (40%). Meget flot!


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

DKK  1.995,00

Forudbestilling

Se Fragtpriser

I mere end 2 årtier har denne ypperlige nektar ligget i blandt nogle af de ældste romfade i Cuba afventende at denne, mindst 20 år gamle rom, skulle se dagens lys.


Ron Santiago de Cuba er autentisk helt ind kernen. Lavet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder for at sikre, at rommen er af allerhøjeste kvalitet og overholder de strenge cubanske love- og regler for at producere rom.


Duften er intens, veludviklet og silkeblød. En udsøgt kombination af frugtaromaer takket være modningen i hvide egetræsfade, der tillader disse behagelige aromatiske egenskaber.


Smagen er karakteristisk for en Extra Añejo-rom med 20 års ældning -  velafbalanceret og homogen. I munden føles den robust men samtidig blød med en harmonisk balance mellem sødt og tørt, hvilket opleves som noter af kaffe, kakao og chokolade.


Den har en veludviklet eftersmag, der bliver hængende og fylder ganen helt med en flot og halvtør elegance. Nyderen belønnes med varme krydderier og noter af karamel.


Farve: Dyb gylden.


Duft: Honning, smørkaramel, hvid peber og tropisk frugt.


Smagsnoter: På tungen danser en kompleks blanding af vanilje, honning og frugt. Rommen er blød og rund, men synes ikke at mangle styrke, på trods af den relativt lave alkohol (40%). Meget flot!


Serveringsforslag: Bør nydes rent.


Santiago de Cuba på Cubas østkyst er stedet hvor en ny romtype første gang så dagens lys i 1862, nemlig ”cubansk light-rum”. Indtil midten af det 1800ende århundrede blev rom kun destilleret på pot stills som giver en tung og fyldig rom. Dette ændredes da Facundo Bacardi og hans ældre bror José grundlagde Bacardi destilleriet i Santiago de Cuba. Med fra Spanien havde brødrene bragt et kolonnedestillationsapparat og dette, sammen med en rendyrket gær og filtrering gennem trækul, gav en let og elegant rom. En rom stilart som i dag er kendt som ”cubansk light-rum” og produceres i de fleste af de tidligere spansktalende lande i Mellem- og Sydamerika. Efter den Cubanske Revolution i 1960 blev Bacardi fabrikken nationaliseret og rommen produceret her opkaldt efter byen hvor den lå – Santiago de Cuba.


Udover produktionsmetoderne er rommerne fra den østlige del af Cuba kendt for sine bløde og fine frugtige nuancer, som skyldes det milde og lidt køligere klima sammenlignet med den centrale og vestlige del af øen. I Santiago de Cuba fremstilles nok den bedste cubanske rom. Så god at det var Fidel Castros foretrukne rommærke.

Alkohol 40%
Type Rom
Land Cuba
Alder 12 år
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ