byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Salsa Danica 2020 Cold Hand Winery 8% 37,5cl

Salsa Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne og rabarberne er blevet presset til most efter høst og er herefter straks blevet frosset. Mostene er efterfølgende optøet udendørs ved minusgrader, hvor vandet i mosten er forblevet frossen, mens sukker, syre, aroma og farve er dryppet af som tyk rå sirup. De koncentrerede “sirupper” af henholdsvis æble og rabarber er herefter langsomt koldfermenteret igennem 12 måneder og er blevet blendet til en intens isvin på æbler og rabarber. At kryokoncentrere giver os i den grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

Salsa Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne og rabarberne er blevet presset til most efter høst og er herefter straks blevet frosset. Mostene er efterfølgende optøet udendørs ved minusgrader, hvor vandet i mosten er forblevet frossen, mens sukker, syre, aroma og farve er dryppet af som tyk rå sirup. De koncentrerede “sirupper” af henholdsvis æble og rabarber er herefter langsomt koldfermenteret igennem 12 måneder og er blevet blendet til en intens isvin på æbler og rabarber. At kryokoncentrere giver os i den grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

DKK  280,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Salsa Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne og rabarberne er blevet presset til most efter høst og er herefter straks blevet frosset. Mostene er efterfølgende optøet udendørs ved minusgrader, hvor vandet i mosten er forblevet frossen, mens sukker, syre, aroma og farve er dryppet af som tyk rå sirup. De koncentrerede “sirupper” af henholdsvis æble og rabarber er herefter langsomt koldfermenteret igennem 12 måneder og er blevet blendet til en intens isvin på æbler og rabarber. At kryokoncentrere giver os i den grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.

Alkohol 8%
Type Dessertvin
Producent Cold Hand Winery
Land Danmark
Årgang 2020
Størrelse 37,5 cl
Vin til mad Dessert, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ