byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Serafin 2018 Bourgogne Rouge

Tæt mørk rubin farve. Duften er dyb og intens og primært karakteriseret af kirsebær og mørke bær brombær og et fint peber krydderi. Smagen er kompleks og kraftfuld – langt kraftigere end man ofte kan forvente af en Pinot-Noir fra Bourgogne. Velegnet til fjerkræ, vildt og sammenkogte retter. Serveres i store glas ved ”kælder temperatur”: ca. 16 - 17°. Vinen har et godt gemme potentiale!


Domaine Sérafin er ratet "Excellent Producer" i Robert Parkers Wine Buyers Guide "He is one of the few true stars of Gevrey-Chambertin"


 James Turnbull har skrevet om de 90 største Bourgogne vine og havde følgende med om Serafin:


"Domaine Sérafin, beliggende øverst oppe i landsbyen Gevrey lige under Cazetiers-marken, hører ikke til blandt de kendteste, for dets årlige produktion er lille og opkøbes hovedsageligt af schweizere, og samtidig har det ingen lang historie bag sig. Kvaliteten af vinene er fremragende, og skulle man møde den sjældne flaske, kan den købes uden mindste tøven."


Vine fra Christian Serafin er kraftige, koncentrerede og meget eftertragtede. De mængder man rationerer er yderst begrænset, men vi har været så heldige, at få fingre i noget af det betydelige bagkatalog. Serafin er en af dem, der høster senest i Gevrey-Chambertin, så vinene er fyldt med moden koncentreret frugt og en intens dyb krydret aroma.


De gamle vinstokke, hvis alder er mellem 25-65 år gamle, beskæres kraftig i foråret og efter håndplukning sorteres druerne og 90% afstilkes. Efter endt vinifikation lagres vinene i 80% nye egefade. Vinene hverken klares eller filtreres. Vinene bør gemmes mindst i 5 år før de afproppes.


Ejendommen blev grundlagt af Serafin Pére i 1947, og hans søn Christian satte sig ubesværet i førersædet i 1960erne. Familiens besiddelser startede med en parcel Gevrey Village og er gradvist øget gennem årene. Efter et halvt århundrede har de endda strakt sig ud over landsbyen med parceller i Chambolle Les Baudes og Morey les Millandes.


Som mange af sine andre kolleger i dag er Sérafin klar over vigtigheden af at behandle jorden på vinmarkerne sådan, at man opnår sundere planter og en højere druekvalitet. Metoderne i marken er derfor så økologiske som muligt. Ukrudtet holdes stangen med lugning frem for ukrudtsmiddel for at give jordbundens mikroorganismer mulighed for at trives. Der sprøjtes så lidt som overhovedet muligt mod de forskellige sygdomme og skadedyr, som vinstokkene plages af fra tid til anden - her ses ikke den tæppesprøjtning, som andre, selv velrenommerede producenter, benytter sig af den dag i dag.


Fyldige vine i fornem Gevrey-tradition. Gamle vinstokke og lave udbytter er vigtige ingredienser i Sérafins opskrift på kvalitet, og vinstokkene beskæres kort og afknoppes i foråret for at holde deres høje produktivitet under kontrol. Om nødvendigt gennemføres en grøn høst i det øjeblik, druerne får farve, og verlus, vinstokkens anden udvikling af drueklaser, klippes møjsommeligt af for at undgå tab af værdifuld energi.


Vinifikationen sigter mod fyldige, velstrukturerede vine i fornemste Gevrey-tradition. Omkring 70 procent af råvaren afstilkes, og frugten gennemfører en kold maceration, før den gærer i rustfri ståltanke ved hjælp af de naturlige gærceller. Gæringen er en langvarig affære, som foregår ved op til 35 grader - en temperatur, der kunne give mange vinproducenter sved på panden - og jævnlige pigeages sikrer, at al farve, aromaer og tannin overføres til vinen. Nye egefade indtager derefter en fremtrædende plads i lagringsprocessen. Vinene tappes på flasker uden hverken klaring eller filtrering.

Tæt mørk rubin farve. Duften er dyb og intens og primært karakteriseret af kirsebær og mørke bær brombær og et fint peber krydderi. Smagen er kompleks og kraftfuld – langt kraftigere end man ofte kan forvente af en Pinot-Noir fra Bourgogne. Velegnet til fjerkræ, vildt og sammenkogte retter. Serveres i store glas ved ”kælder temperatur”: ca. 16 - 17°. Vinen har et godt gemme potentiale!


Domaine Sérafin er ratet "Excellent Producer" i Robert Parkers Wine Buyers Guide "He is one of the few true stars of Gevrey-Chambertin"


 James Turnbull har skrevet om de 90 største Bourgogne vine og havde følgende med om Serafin:


"Domaine Sérafin, beliggende øverst oppe i landsbyen Gevrey lige under Cazetiers-marken, hører ikke til blandt de kendteste, for dets årlige produktion er lille og opkøbes hovedsageligt af schweizere, og samtidig har det ingen lang historie bag sig. Kvaliteten af vinene er fremragende, og skulle man møde den sjældne flaske, kan den købes uden mindste tøven."


Vine fra Christian Serafin er kraftige, koncentrerede og meget eftertragtede. De mængder man rationerer er yderst begrænset, men vi har været så heldige, at få fingre i noget af det betydelige bagkatalog. Serafin er en af dem, der høster senest i Gevrey-Chambertin, så vinene er fyldt med moden koncentreret frugt og en intens dyb krydret aroma.


De gamle vinstokke, hvis alder er mellem 25-65 år gamle, beskæres kraftig i foråret og efter håndplukning sorteres druerne og 90% afstilkes. Efter endt vinifikation lagres vinene i 80% nye egefade. Vinene hverken klares eller filtreres. Vinene bør gemmes mindst i 5 år før de afproppes.


Ejendommen blev grundlagt af Serafin Pére i 1947, og hans søn Christian satte sig ubesværet i førersædet i 1960erne. Familiens besiddelser startede med en parcel Gevrey Village og er gradvist øget gennem årene. Efter et halvt århundrede har de endda strakt sig ud over landsbyen med parceller i Chambolle Les Baudes og Morey les Millandes.


Som mange af sine andre kolleger i dag er Sérafin klar over vigtigheden af at behandle jorden på vinmarkerne sådan, at man opnår sundere planter og en højere druekvalitet. Metoderne i marken er derfor så økologiske som muligt. Ukrudtet holdes stangen med lugning frem for ukrudtsmiddel for at give jordbundens mikroorganismer mulighed for at trives. Der sprøjtes så lidt som overhovedet muligt mod de forskellige sygdomme og skadedyr, som vinstokkene plages af fra tid til anden - her ses ikke den tæppesprøjtning, som andre, selv velrenommerede producenter, benytter sig af den dag i dag.


Fyldige vine i fornem Gevrey-tradition. Gamle vinstokke og lave udbytter er vigtige ingredienser i Sérafins opskrift på kvalitet, og vinstokkene beskæres kort og afknoppes i foråret for at holde deres høje produktivitet under kontrol. Om nødvendigt gennemføres en grøn høst i det øjeblik, druerne får farve, og verlus, vinstokkens anden udvikling af drueklaser, klippes møjsommeligt af for at undgå tab af værdifuld energi.


Vinifikationen sigter mod fyldige, velstrukturerede vine i fornemste Gevrey-tradition. Omkring 70 procent af råvaren afstilkes, og frugten gennemfører en kold maceration, før den gærer i rustfri ståltanke ved hjælp af de naturlige gærceller. Gæringen er en langvarig affære, som foregår ved op til 35 grader - en temperatur, der kunne give mange vinproducenter sved på panden - og jævnlige pigeages sikrer, at al farve, aromaer og tannin overføres til vinen. Nye egefade indtager derefter en fremtrædende plads i lagringsprocessen. Vinene tappes på flasker uden hverken klaring eller filtrering.

DKK  399,00
Fra DKK  349,00
Spar DKK  50,00
Pris pr. stk v/1 stk.  DKK  399,00
Pris pr. stk v/6 stk.  DKK  349,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Tæt mørk rubin farve. Duften er dyb og intens og primært karakteriseret af kirsebær og mørke bær brombær og et fint peber krydderi. Smagen er kompleks og kraftfuld – langt kraftigere end man ofte kan forvente af en Pinot-Noir fra Bourgogne. Velegnet til fjerkræ, vildt og sammenkogte retter. Serveres i store glas ved ”kælder temperatur”: ca. 16 - 17°. Vinen har et godt gemme potentiale!


Domaine Sérafin er ratet "Excellent Producer" i Robert Parkers Wine Buyers Guide "He is one of the few true stars of Gevrey-Chambertin"


 James Turnbull har skrevet om de 90 største Bourgogne vine og havde følgende med om Serafin:


"Domaine Sérafin, beliggende øverst oppe i landsbyen Gevrey lige under Cazetiers-marken, hører ikke til blandt de kendteste, for dets årlige produktion er lille og opkøbes hovedsageligt af schweizere, og samtidig har det ingen lang historie bag sig. Kvaliteten af vinene er fremragende, og skulle man møde den sjældne flaske, kan den købes uden mindste tøven."


Vine fra Christian Serafin er kraftige, koncentrerede og meget eftertragtede. De mængder man rationerer er yderst begrænset, men vi har været så heldige, at få fingre i noget af det betydelige bagkatalog. Serafin er en af dem, der høster senest i Gevrey-Chambertin, så vinene er fyldt med moden koncentreret frugt og en intens dyb krydret aroma.


De gamle vinstokke, hvis alder er mellem 25-65 år gamle, beskæres kraftig i foråret og efter håndplukning sorteres druerne og 90% afstilkes. Efter endt vinifikation lagres vinene i 80% nye egefade. Vinene hverken klares eller filtreres. Vinene bør gemmes mindst i 5 år før de afproppes.


Ejendommen blev grundlagt af Serafin Pére i 1947, og hans søn Christian satte sig ubesværet i førersædet i 1960erne. Familiens besiddelser startede med en parcel Gevrey Village og er gradvist øget gennem årene. Efter et halvt århundrede har de endda strakt sig ud over landsbyen med parceller i Chambolle Les Baudes og Morey les Millandes.


Som mange af sine andre kolleger i dag er Sérafin klar over vigtigheden af at behandle jorden på vinmarkerne sådan, at man opnår sundere planter og en højere druekvalitet. Metoderne i marken er derfor så økologiske som muligt. Ukrudtet holdes stangen med lugning frem for ukrudtsmiddel for at give jordbundens mikroorganismer mulighed for at trives. Der sprøjtes så lidt som overhovedet muligt mod de forskellige sygdomme og skadedyr, som vinstokkene plages af fra tid til anden - her ses ikke den tæppesprøjtning, som andre, selv velrenommerede producenter, benytter sig af den dag i dag.


Fyldige vine i fornem Gevrey-tradition. Gamle vinstokke og lave udbytter er vigtige ingredienser i Sérafins opskrift på kvalitet, og vinstokkene beskæres kort og afknoppes i foråret for at holde deres høje produktivitet under kontrol. Om nødvendigt gennemføres en grøn høst i det øjeblik, druerne får farve, og verlus, vinstokkens anden udvikling af drueklaser, klippes møjsommeligt af for at undgå tab af værdifuld energi.


Vinifikationen sigter mod fyldige, velstrukturerede vine i fornemste Gevrey-tradition. Omkring 70 procent af råvaren afstilkes, og frugten gennemfører en kold maceration, før den gærer i rustfri ståltanke ved hjælp af de naturlige gærceller. Gæringen er en langvarig affære, som foregår ved op til 35 grader - en temperatur, der kunne give mange vinproducenter sved på panden - og jævnlige pigeages sikrer, at al farve, aromaer og tannin overføres til vinen. Nye egefade indtager derefter en fremtrædende plads i lagringsprocessen. Vinene tappes på flasker uden hverken klaring eller filtrering.

Alkohol 13%
Type Rødvin
Land Frankrig
Område Bourgogne
Årgang 2018
Størrelse 75 cl
Druetype Pinot Noir
Vin til mad Lam, Oksekød, Ost
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ