byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Stickleback Reserve Red 2021 Heartland by Ben Glaetzer, Langhorne Creek

Stickleback Red Reserve byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive nydt uden mad til.


Vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.


Stickleback i Reserve-kvalitet


Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en vin, hvor samspillet mellem druerne Shiraz, Cabernet og Dolcetto giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur og Dolcetto-druen giver vinen en vidunderlig frugt og friskhed, som løfter helhedsindtrykket op på et helt nyt niveau.


 

Tilbud

Stickleback Red Reserve byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive nydt uden mad til.


Vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.


Stickleback i Reserve-kvalitet


Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en vin, hvor samspillet mellem druerne Shiraz, Cabernet og Dolcetto giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur og Dolcetto-druen giver vinen en vidunderlig frugt og friskhed, som løfter helhedsindtrykket op på et helt nyt niveau.


 

Normalpris: DKK  99,00
Specialpris DKK  85,00
Spar DKK  14,00

På Lager | Levering 1-3 hverdage

Se Fragtpriser

Stickleback Red Reserve byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive nydt uden mad til.


Vinmager som 14-årig


Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…).


Heartland, Mitolo og Glaetzer


Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.


Stickleback i Reserve-kvalitet


Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en vin, hvor samspillet mellem druerne Shiraz, Cabernet og Dolcetto giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur og Dolcetto-druen giver vinen en vidunderlig frugt og friskhed, som løfter helhedsindtrykket op på et helt nyt niveau.


 

Alkohol 14,5%
Type Rødvin
Producent Heartland Wines
Land Australien
Område Barossa Valley
Underområde Langhorne Creek
Årgang 2021
Størrelse 75 cl
Druetype Cabernet Sauvignon, Dolcetto, Syrah/Shiraz
Vin til mad Fjerkræ, Julemad, Lam, Oksekød, Ost, Pastaretter, Tapas, Vildt
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ