byder velkommen

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos uhrskov-vine.dk, læs mere her

er du over 18 år?

Beklager Kun Voksne

Tarquins Rhubarb & Raspberry Gin 38%

Tarquin’s Rhubarb and Raspberry er en frugt-gin fra Cornwall i det sydlige England. Basen til frugtginnen er Tarquin’s egen Cornish Dry Gin, som er lavet på hvedespiritus og 12 udvalgte botanicals (blandt andet kardemomme og viol). Ginnen, som på dette tidspunkt i processen holder 76% alkohol, infuseres så med hindbær og rabarber (begge 100% britisk), og når Tarquin føler balancen er rigtig, bliver den vandet ned til 38%. Intet tilsat sukker!


Farve: Som næsten modne hindbær.


Duft: Enebærret går fint igennem de luksuriøse noter af hindbær, citronsorbet og kardemomme.


Smagsnoter: Flot balanceret i smagen, som ikke er for sød og præget af friske citrusnoter, rabarber og enebær.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails – prøv den fx i en spritz med mousserende vin og et twist af citronskal.


Tarquin’s historie starter i 2012, hvor en 23-årig kok, udlært på Cordon Bleu i Paris, begyndte at eksperimentere med en 0,7-liters-pot still – og så kan det altså ikke blive ret meget mindre. Denne mikroskopiske start skulle senere blive til det første destilleri i Cornwall i over 100 år! Efter mange både vellykkede og mislykkede eksperimenter på miniature-kedlen, opgraderede Tarquin Leadbetter i 2013 til en 250-liters pot still. Nu havde han nemlig fundet sin perfekte gin-opskrift, og de første flasker blev solgt til Gurnard Head Hotel i St. Ives, Cornwall, den 30. juli samme år.


I dag har Tarquin’s udvidet til 4 destillationsapparater, hvoraf 3 stadig er på 250 liter og opvarmet med direkte ild. Alting gøres stadig ved håndkraft, lige fra destillation til den matslebne flaske (som ser ud som om, den har ligget i strandkanten) voksforsegles. Udover gin laver Tarquin’s også en pastis, der selvfølgelig har fået navnet Cornish Pastis – ikke at forveksle med den lille pie.

Tarquin’s Rhubarb and Raspberry er en frugt-gin fra Cornwall i det sydlige England. Basen til frugtginnen er Tarquin’s egen Cornish Dry Gin, som er lavet på hvedespiritus og 12 udvalgte botanicals (blandt andet kardemomme og viol). Ginnen, som på dette tidspunkt i processen holder 76% alkohol, infuseres så med hindbær og rabarber (begge 100% britisk), og når Tarquin føler balancen er rigtig, bliver den vandet ned til 38%. Intet tilsat sukker!


Farve: Som næsten modne hindbær.


Duft: Enebærret går fint igennem de luksuriøse noter af hindbær, citronsorbet og kardemomme.


Smagsnoter: Flot balanceret i smagen, som ikke er for sød og præget af friske citrusnoter, rabarber og enebær.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails – prøv den fx i en spritz med mousserende vin og et twist af citronskal.


Tarquin’s historie starter i 2012, hvor en 23-årig kok, udlært på Cordon Bleu i Paris, begyndte at eksperimentere med en 0,7-liters-pot still – og så kan det altså ikke blive ret meget mindre. Denne mikroskopiske start skulle senere blive til det første destilleri i Cornwall i over 100 år! Efter mange både vellykkede og mislykkede eksperimenter på miniature-kedlen, opgraderede Tarquin Leadbetter i 2013 til en 250-liters pot still. Nu havde han nemlig fundet sin perfekte gin-opskrift, og de første flasker blev solgt til Gurnard Head Hotel i St. Ives, Cornwall, den 30. juli samme år.


I dag har Tarquin’s udvidet til 4 destillationsapparater, hvoraf 3 stadig er på 250 liter og opvarmet med direkte ild. Alting gøres stadig ved håndkraft, lige fra destillation til den matslebne flaske (som ser ud som om, den har ligget i strandkanten) voksforsegles. Udover gin laver Tarquin’s også en pastis, der selvfølgelig har fået navnet Cornish Pastis – ikke at forveksle med den lille pie.

DKK  399,00

Ikke på Lager | Lev. 3-5 hverdage

Se Fragtpriser

Tarquin’s Rhubarb and Raspberry er en frugt-gin fra Cornwall i det sydlige England. Basen til frugtginnen er Tarquin’s egen Cornish Dry Gin, som er lavet på hvedespiritus og 12 udvalgte botanicals (blandt andet kardemomme og viol). Ginnen, som på dette tidspunkt i processen holder 76% alkohol, infuseres så med hindbær og rabarber (begge 100% britisk), og når Tarquin føler balancen er rigtig, bliver den vandet ned til 38%. Intet tilsat sukker!


Farve: Som næsten modne hindbær.


Duft: Enebærret går fint igennem de luksuriøse noter af hindbær, citronsorbet og kardemomme.


Smagsnoter: Flot balanceret i smagen, som ikke er for sød og præget af friske citrusnoter, rabarber og enebær.


Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails – prøv den fx i en spritz med mousserende vin og et twist af citronskal.


Tarquin’s historie starter i 2012, hvor en 23-årig kok, udlært på Cordon Bleu i Paris, begyndte at eksperimentere med en 0,7-liters-pot still – og så kan det altså ikke blive ret meget mindre. Denne mikroskopiske start skulle senere blive til det første destilleri i Cornwall i over 100 år! Efter mange både vellykkede og mislykkede eksperimenter på miniature-kedlen, opgraderede Tarquin Leadbetter i 2013 til en 250-liters pot still. Nu havde han nemlig fundet sin perfekte gin-opskrift, og de første flasker blev solgt til Gurnard Head Hotel i St. Ives, Cornwall, den 30. juli samme år.


I dag har Tarquin’s udvidet til 4 destillationsapparater, hvoraf 3 stadig er på 250 liter og opvarmet med direkte ild. Alting gøres stadig ved håndkraft, lige fra destillation til den matslebne flaske (som ser ud som om, den har ligget i strandkanten) voksforsegles. Udover gin laver Tarquin’s også en pastis, der selvfølgelig har fået navnet Cornish Pastis – ikke at forveksle med den lille pie.

Alkohol 38%
Type Gin
Producent Tarquins
Land England
Område Cornwall
Størrelse 70 cl
POPULÆRE PRODUKTER
MERE FRA PRODUCENTEN
ANBEFALET TIL DIG
ANDRE HAR OGSÅ SET PÅ