100 % Sauvignon Blanc fra kølige kystnære marker i Marlborough, ingen fad.
Ekspressiv næse med citrus, stikkelsbær, passionsfrugt og hyldeblomst. Intens og kompleks smag med mange af de samme elementer kombineret med en lang mineralsk finish. Stor Sauvignon Blanc.
Spændende madvin til moderne køkken med tryk på krydderierne. Klarer det meste fisk, skaldyr og lyst fjerkræ. Gerne retter med et orientalsk præg i form af ingefær, lime, mild chili etc.
"Ikke overraskende dominerede Sauvignon Blanc vinderfeltet, da Finansbureauet i denne uge testede vine fra New Zealand. Og at Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc 2015 vandt testen var måske heller ikke den store overraskelse, da Saint Clair´s hvidvine hører til blandt de mest anmelderroste. Vindervinen byder da også på alt hvad en god New Zealandsk Sauvignon Blanc skal have i form af nyslået græs, stikkelsbær og hyld i næsen, lime og eksotisk frugt i munden og lang eftersmag med høj intensitet og sprød syre. En hele vejen igennem fantastisk vin, som illustrerer lige præcis hvorfor New Zealandsk Sauvignon Blanc er så højt besunget."
95 Point - Decanter (årgang 2015)
"Curry leaves, a minty note and some camomile and candied lemons fill the bouquet. On the concentrated palate there is an attractive grapefruit rind bitterness that keeps the wine in check on the finish. It has excellent length and impeccable overall balance. A textbook example."
100 % Sauvignon Blanc fra kølige kystnære marker i Marlborough, ingen fad. Ekspressiv næse med citrus, stikkelsbær, passionsfrugt og hyldeblomst. Intens og kompleks smag med mange af de samme elementer kombineret med en lang mineralsk finish. Stor Sauvignon Blanc. Spændende madvin til moderne køkken med tryk på krydderierne. Klarer det meste fisk, skaldyr og lyst fjerkræ. Gerne retter med et orientalsk præg i form af ingefær, lime, mild chili etc.
Blandt New Zealands allerbedste og mest anmelderroste producenter af hvidvine på Sauvignon Blanc
Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!